Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként ez fikázás, ami itt megy a BF sorozatra, nekem eléggé szemellenzõs savanyú a szõlõ effektusnak tûnik.
Addig rendben, hogy arcade, kisebb területû, kevesebb. De hogy az OFP-ArmA csúnyább is(textúrák, modellek, effektek), és multiban sokkal bénább(az OFP "meccs elején ott vagy, vagy vársz" rendszerérõl beszélek; ArmA remélem tényleg megoldja), azt azért illene elismerni. Nem az én lelki világom miatt, hanem mert tény.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
www.armed-assault.hu
nem is annyira a grafikai lemaradás zavar (pl delta force black hawk down is sztem tök jó grafikájú, mert a maga nemében lévõ játékokhoz annyi elég is) hanem hogy legalábbis a videó szerint ua akadozós játékmenet, mozgás, fegyverkezelés stb. lesz ami az opfban. és az már ma nem elég, legalábbis nekem. a bfben a fegyverkezelés, guggolás, hasalás nagyon jól meg volt oldva, kicsit még a szóráson lehetne növelni meg a távcsõ illetve irányzékbenézéshez szükséges idõt is növelni, illetve a futás utáni lihegés függvényében még plusszban mozoghatna a célkereszt, és akkor az tökéletes is lenne.
Egyébként én is kilövöm az árnyékokat, szóval ezzel nem vagy egyedül..
Az "egyszeri" játékosnak kell a szép grafika mert azok azt nézik, és ez meg egy mainstream product lesz....
a battlefield 1 motorjávan kellene ilyen játékot csinálni ami ennyire élethû. sztem egy mai jó gép elvinné megfelelõ látótávolság és egységszám mellett is
www.armed-assault.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
-A egyjátékos játékban állítólag több "autosave" pont lesz, de nem lehet továbbra sem korlátlanul menteni.
-A GameSpot szerint a BIS jelenleg észak-amerikai kiadót keres. Lehet, hogy az európai kiadó már le van zsírozva?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
www.armed-assault.hu
Vagyis a fejlesztõtõl és nem a kiadótól függ, legalábbis az én értelmezésem szerint, de javítsatok ki, ha tévednék.
Persze ez már csak szörszálhasogatás de akkor is <#vigyor3>#vigyor3>
Egyébiránt elõrendelni lehet már? <#ravasz1>#ravasz1>
www.armed-assault.hu
-A demoban lévõ AI még nem igazán lenyûgözõ, a végleges játékban ez másként lesz
-Lesz 3D-s irányzék
-Lesz külsõ géppuskája végre a harckocsiknak
-A VoIP esetén meg lesz oldva a szintezés, hogy ne zavarják egymást feleslegesen (jármû, raj, globális, stb.)
-Lesz Linux és Win szerver is, és szerveroldalon be lehet majd állítani mely Addonokat töltse be a kliens játék, és melyeket ne. Ezzel a megoldással egyben ki lehet majd szûrni a csalókat is.
-Új Oxygen és Visitor lesz kiadva még a megjelenés elött.
-Az Addonkészítõknél lesz egy "kiemelt" réteg, akik minõségi munkákat végeznek, a BIS ad nekik egy kis pluszt, vagyis kiemelt figyelmet és támogatást. Az õ addonjaik kapnak egy külön jelzést, amit a szerverek felismernek majd.
-Lesz egy ArmA wiki szerû dolog, amibe mindenki beleírhat, véleményezhet, stb.
-Megjelenés? Valamikor 2006 Q3, de esetleg még az is elõfordulhat, hogy csúszik egy kicsit. Szóval a 75% nem volt vicc... :\
www.armed-assault.hu
"Weapons have real 3D optics"
www.armed-assault.hu
Ha a célzás alatt azt érted, hogy nyilt (ironsight angolban) vagy optikai irányzékot kell használni a rendes célzáshoz, akkor az már az OFP-ben is úgy volt, hogy célozni kellett a valóban pontos lövésekhez. A 3D ironsight alatt azt értettem, hogy a nyílt irányzék rendesen ki van dolgozva 3D modelként, és nem csak egy bitkép van berakva a képernyõ közepére.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Addig is: a fanok nem voltak elégedettek az eredeti Trailerrel, így meg is érkezett az elsõ Trailer-remix. 😊
No persze reméljük, hogy ezek nagy részét a fejlesztés még hátralévõ 25%-ban orvosolják. 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Másfelõl ebben a kategóriában egyszerûen nincs konkurenciájuk, úgyhogy mégcsak emiatt sem kell aggódniuk....
videókban is ekkora a látószög :/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(amúgy nembánnám ha elhagynák a célkeresztet, és csípõtüzelésnél kicsit kitágulna a szórás, aki meg célzottan akar lõni, annak only ironsight, kicsit megdobná a hangulatot...ahogy RO-ban is történt 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Viszont mekkora állat lesz sarok mögül kihajolni TrackIR-al?? Haverok eddig mindig kiröhögtek amikor FPS-ben megpróbáltam a sarok mögé nézni😄 most már lesz értelme😄
Pár képszemezet:
75%??? Remélem viccölnek a srácok...
TrackIR rulz! 😄
A hiv. fórumban egyeseknek az a baja, hogy a menü nagyon konzoljátékos...
Van benne valami, azért az OFP laptop-menüje egy fokkal hangulatosabb volt...