Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Hát attól a multi nem béna mert te nem tudsz idõben kezdésre érkezni 😊 hidd el élég sok játékos idõben ottvan, és jól eljáccogatunk mondjuk egy cti-t 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

dronkZero
Nem tudom, milyen memóriaszemetelésrõl beszélsz... BF2ben volt egy ilyen bug, hogy megtöltötte a memóriát szarral, de kb egy héten belül jött az új peccs.
Egyébként ez fikázás, ami itt megy a BF sorozatra, nekem eléggé szemellenzõs savanyú a szõlõ effektusnak tûnik.
Addig rendben, hogy arcade, kisebb területû, kevesebb. De hogy az OFP-ArmA csúnyább is(textúrák, modellek, effektek), és multiban sokkal bénább(az OFP "meccs elején ott vagy, vagy vársz" rendszerérõl beszélek; ArmA remélem tényleg megoldja), azt azért illene elismerni. Nem az én lelki világom miatt, hanem mert tény.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ilyen típusú játékhoz nagy tér és nagy látótávolság kell....bf1 motor?

www.armed-assault.hu

biztosan lehetne azon is javítani, pl bf 2, viszont a gépigény csökkentése érdekében elég lenne a bf1 grafikai szintja, sztem az tökéletes egy ilyen típusú játékhoz. a harcjármûvek mozgása meg sokkal jobb volt mint ebben, ez nem vitás.

nem is annyira a grafikai lemaradás zavar (pl delta force black hawk down is sztem tök jó grafikájú, mert a maga nemében lévõ játékokhoz annyi elég is) hanem hogy legalábbis a videó szerint ua akadozós játékmenet, mozgás, fegyverkezelés stb. lesz ami az opfban. és az már ma nem elég, legalábbis nekem. a bfben a fegyverkezelés, guggolás, hasalás nagyon jól meg volt oldva, kicsit még a szóráson lehetne növelni meg a távcsõ illetve irányzékbenézéshez szükséges idõt is növelni, illetve a futás utáni lihegés függvényében még plusszban mozoghatna a célkereszt, és akkor az tökéletes is lenne.

Zsolo007
Úrsiten ne. Azzal a szar memóriaszemetelõ motorral akarnád megcsináltatni ezt? <#wilting>

Egyébként én is kilövöm az árnyékokat, szóval ezzel nem vagy egyedül..

Az "egyszeri" játékosnak kell a szép grafika mert azok azt nézik, és ez meg egy mainstream product lesz....

a tankra gondoltam. a gyalogos mozgása elmegy, ami engem illet ilyen téren nincsenek is elvárásaim, a bf gyalogosmozgása sztem tökéletesen elég. eléggé vontatottnak tûnik, illetve az is mivel tök ua mint az opf ebben a tekintetben, és a hangos is ua tûnnek a videók alapján. ami nem túl jó, bár éppen az elmegy még kategória, attól még lehetne tök jó játék, de azért nem ártana javítani rajta.ami még felesleges az a szépen kidolgozott árnyékok, ebben a játékban nem az a lényeg. bár lehet megint magamból idnulok ki. én alapból kilövöm minden játékban az árnyékokat.

a battlefield 1 motorjávan kellene ilyen játékot csinálni ami ennyire élethû. sztem egy mai jó gép elvinné megfelelõ látótávolság és egységszám mellett is

Zsolo007
Hát nemtudom te milyen mozgási bénaságot láttál, mert én nem láttam. Az utóbbi MP videóban eléggé mutogatták kívülrõl, és nekem korrektnek tûnt...

bakvarnyu
Ezt részletezhetnéd , hogy miért is jobb a BF1942-ben a mozgás vagy mit kéne átvenni? Sztem tök béna abban ahogy a katonák egyenes derékkal futkároznak mint akik karót nyeltek.

aki olvasta a korábbi hozzászólásaimat az tudja hogy nagy opf fan vagyok. viszont amit itt láttam a videón az eléggé elkeserítõ. könyörgöm, 2006ot írunk. ez lehet már nem lesz elég.alig nyújt többet a vid alapján mint az alapjáték. talán kicsit szinesebb , ami nagyon jó, de a modellek mozgása ua béna, nem értem miért nem lehet megoldani úgy mint pl bf 1942. azzal tökéletesen elégedett lennék, attól egy ilyen játékban nem is kell több. ha a fegyverváltás meg egyéb irányítási rendszer is változatlan maradt, akkor azt hiszem nem fogok vele játszani

Sõt, erõsebb mondjuk 12.7-es fegyverevnél ha sokat mellédlõnek akkor is meghalsz 😊

Sanyix
Ja jól lehet használni fénypostázásra 😊 ha nincs éppen az embernél rocketjumpolásra alkalmas eszköz 😄D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

dronkZero
OFPben asszem függõlegesen lefelé nézve, sorozatot lõve erre volt is lehetõség... Mármint saját magadat lábonlõni... :]

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sanyix
Hát persze, mert mozgás közben úgy rángatta a fegyvert, hogy örülhettél ha nem magadat lõtted arcon 😊

úgy látom a második magnum vid még nem lett belikelve ide
mp vid

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
Két érdekesség még:

-A egyjátékos játékban állítólag több "autosave" pont lesz, de nem lehet továbbra sem korlátlanul menteni.
-A GameSpot szerint a BIS jelenleg észak-amerikai kiadót keres. Lehet, hogy az európai kiadó már le van zsírozva?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
Kb úgy játszott az illetõ mint amikor elõször toltam OFP-t háttérinfó nélkül. Azt sem tudtam mit kell csinálni csak bóklátsztam... na ez a video kb ugyanolyan volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem csak azért volt olyan esetlen az egész, mert aki játszott elég bénán nyomta - támadás és lövöldözés helyett csak bóklászott, mintha most játszott volna vele elõször.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Megnéztem ezt a videot, de valahogy nem estem hanyatt se a látványtól, se a játékmenettõl. Persze, rá lehet fogni, hogy nem végleges meg minden, de valahogy hiányzott (még?) a feeling az egészbõl.
baromira igazad van, azt olvastam oda, amit látni akartam 😊 viszont így meg fura

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
Mivel még a megjelenés végsõ formája, illetve a kiadó nem ismert, így elõrendelni sem lehet.

[NST]Cifu
dependent on the developer this date may push back a little.

Vagyis a fejlesztõtõl és nem a kiadótól függ, legalábbis az én értelmezésem szerint, de javítsatok ki, ha tévednék.

Érdekes a trailerben, amikor a srác a harckocsival telibekaja a fát/bokrot annak nem lesz semmi baja, 2 perccel késõbb az apc meg kidönti a kétszer akkora fát.
Persze ez már csak szörszálhasogatás de akkor is <#vigyor3>

Egyébiránt elõrendelni lehet már? <#ravasz1>

csúszhat, de a kiadó miatt, szóval q3-ra bis tervek alapján meglesz a 100%

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
-Minden egység játszható lehet multiban (co-opban)
-A demoban lévõ AI még nem igazán lenyûgözõ, a végleges játékban ez másként lesz
-Lesz 3D-s irányzék
-Lesz külsõ géppuskája végre a harckocsiknak
-A VoIP esetén meg lesz oldva a szintezés, hogy ne zavarják egymást feleslegesen (jármû, raj, globális, stb.)
-Lesz Linux és Win szerver is, és szerveroldalon be lehet majd állítani mely Addonokat töltse be a kliens játék, és melyeket ne. Ezzel a megoldással egyben ki lehet majd szûrni a csalókat is.
-Új Oxygen és Visitor lesz kiadva még a megjelenés elött.
-Az Addonkészítõknél lesz egy "kiemelt" réteg, akik minõségi munkákat végeznek, a BIS ad nekik egy kis pluszt, vagyis kiemelt figyelmet és támogatást. Az õ addonjaik kapnak egy külön jelzést, amit a szerverek felismernek majd.
-Lesz egy ArmA wiki szerû dolog, amibe mindenki beleírhat, véleményezhet, stb.
-Megjelenés? Valamikor 2006 Q3, de esetleg még az is elõfordulhat, hogy csúszik egy kicsit. Szóval a 75% nem volt vicc... :\

www.armed-assault.hu

ofp.info-n van egy érdekes új leírás. többek között:

"Weapons have real 3D optics"

www.armed-assault.hu

[NST]Cifu
Beállítás kérdése, a harmadik nézet, a célkereszt és társai kikapcsolhatóak, de mivel a játék a tömegeknek is szól, lehetõség van mindenféle dolog bekapcsolására, mint például a barátok, sõt, az ellenségek feje felett megjelenõ azonosítózászlók, az ellenfelek feltüntetése a térképen és társaik. Ha jól rémlik az OFP a Veteran nehézségi szintnél már nincs külsõ (TPS) nézet jármûveknél sem (anno így nyomtam még végig a Resistance-ot), és minden egyébb könnyítést is kikapcsolhatsz, így pedig már eléggé reális.
Ha a célzás alatt azt érted, hogy nyilt (ironsight angolban) vagy optikai irányzékot kell használni a rendes célzáshoz, akkor az már az OFP-ben is úgy volt, hogy célozni kellett a valóban pontos lövésekhez. A 3D ironsight alatt azt értettem, hogy a nyílt irányzék rendesen ki van dolgozva 3D modelként, és nem csak egy bitkép van berakva a képernyõ közepére.

trident
Igazság szerint nekem nem klappol a realisztikus fogalma a harmadik nézettel, a képernyõ közepén figyelõ célkereszttel, és a célzás hiányával (nem is tudom, hogy mi a hivatalos neve, te a 3D ironsight-ként utalsz rá?)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Zsolo007
Thx. Ez az átdolgozott trailer tök jó 😊

[NST]Cifu
Zsolo007
Már nincs kint a videó 😞

[NST]Cifu
A nagyobbik baj, hogy továbbra sincs 3D-s ironsight, hogy a torkolattûz átvilágít mind az optikai, mind az ironsight irányzékok, hogy a menü még nincs kész (a briefingnél nagyszerûen lehet látni, hogy például a Gear menü alatt nincsenek ikonok, képek), hogy a függõleges tengely körüli forgás továbbra is "gombostûvel átszúrták" megoldású, hogy a fegyverfogás a belsõ nézetbõl továbbra is egyen-megoldású (az ürgénk gránátvetõs M4-est fog a kezébe, de a keze az elõágyat, és nem a gránátvetõ markolja...), hogy a grafikai bugokról ("világító" fû a fa árnyékában, folyamatos torkolattûz-effekt az M1A1 tetején lévõ M2 géppuska csövénél (lehet vajon végre használni?) már ne is beszéljünk.

No persze reméljük, hogy ezek nagy részét a fejlesztés még hátralévõ 25%-ban orvosolják. 😊

Megmaradt a gagyi fekete ironsight és az a rakétaként elrepülõ orosz katona is vicces úgy a 9. perc környékén. Egyébként jó lesz ez nagyon.

bakvarnyu
Ja, a csehek eddig meg nem kúrtak el semmit - Mafia,H&D 1-2 , OFP mind elit jatekok most se fognak hibázni.

Bucser
Végg néztem a videót Nekem nagyon bejött. Sokminden ismerõs az OFP-bõl a sniper nézet nagyon tetszettt. Ott látszódott igazán hogy mekkora terület is látható be. Amit hiányoltam : 1. tank nekimegy épületnek 2. beelõ. Az milyen hatással van az épületre. A fizika igencsak mosolyogtató de távolról sem olyan mint az OFP-ben volt anno szerintem a patchekkel megoldják ezt is. Szerintem nem lesz rossz... Legalábbis lesz olyan jó mint az OFP volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Azok az ultrafanatikusok jó százezren felül vannak, szóval ha csak õk veszik meg, már akkor is meglesz a túrós batyura való.

Másfelõl ebben a kategóriában egyszerûen nincs konkurenciájuk, úgyhogy mégcsak emiatt sem kell aggódniuk....

Elnezve a videot, csak annyit mondhatok, ezek a BIS legenyek kb 3-2 eve elvesztettek a fonalat de nagyon. Ilyen ratyi grafikaju/fizikaju/hangu/effektu gamet csak a ultrafanatikusok fognak megvenni.
[NST]Cifu

I.C.ram
OFPben is volt célkereszt, mégse lõtt senki csipõbõl 😊
Bucser
csaklehet változtatni valahogy szerintem... Elég buta hiba lenne a fixed látószög...

Mr Csé
:I csaknem

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

joebacsi
de folyamatosan?
videókban is ekkora a látószög :/

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mr Csé
rázumoltak 😊

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

joebacsi
jah, kicsi látószög, és batárnagy fegyver :/
(amúgy nembánnám ha elhagynák a célkeresztet, és csípõtüzelésnél kicsit kitágulna a szórás, aki meg célzottan akar lõni, annak only ironsight, kicsit megdobná a hangulatot...ahogy RO-ban is történt 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
Ha a menü mögött ugyanúgy folyik egy csata mint eddig akkor tõlem akár egy banán meg egy PS 3 is lehet a menü maga😄

Bucser
én örülök, hogy talán lesz értelme esetleg leengedett fegyverrel közlekedni és a felemelt fegyver kitakarja a látóteredet😊 (pláne ha ilyen szépen fel van építve a cucc😄)

Viszont mekkora állat lesz sarok mögül kihajolni TrackIR-al?? Haverok eddig mindig kiröhögtek amikor FPS-ben megpróbáltam a sarok mögé nézni😄 most már lesz értelme😄

kicsit fura (szokatlan) a perspektíva

[NST]Cifu
Új képek egy demóverzióból.

Pár képszemezet:

75%??? Remélem viccölnek a srácok...

TrackIR rulz! 😄

A hiv. fórumban egyeseknek az a baja, hogy a menü nagyon konzoljátékos...
Van benne valami, azért az OFP laptop-menüje egy fokkal hangulatosabb volt...

JohnnySmith
És milyen jó lenne ha full VBS1-et kapnánk ArmA-nak 😊 Még story sem kéne semmi csak adják az egész cumot devkittel 1üt 10k ért 😊))))))) Na jó bilibe lóg a kezem 😊)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)