Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És ne WoWozzál annyit mert beleõrülsz 😄DD
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Ja, hogy mást ne is említsünk, rögtön a CS-hez (Half-Life-hoz) volt egy magyar fejlesztésû progi, ami frankón generált egy kulcsot, leellenõrizte, hogy a valve-master szerver megeszi-e, ha nem, generált egy másikat... amíg jót nem talált. Lett így vagy 2-3 eredeti HL kulcsom... :] Aztán a Valve bekeményített, elõször csak az egy IPrõl próbálkozások közti idõt növelte meg (ez jelentõsen lelassította a keresést), aztán meg csak a ténylegesen eladott HLkulcsokat fogadta el...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Már kérdeztem ugyan, de frankón lehet multizni törttel, vagy inkább már tényleg szánjam rá azt a párezer forintot, és vegyem meg? (A technikai része érdekelne, nem az erkölcsi 😛) Multi megy azzal a grafikai tuning cumóval, vagy ez be van szabályozva szerver oldalról? Valami dxdll a neve... OFPhu AddOnPack5 kell még, vagy már elavult az a leírás? Ha kell, akkor honnan? OFPhuCTI-t találtam...
Voltam
Asszem OFP serverre anno siman Bucser neven mentem fel😄 vagy talán
A becsületes nevem meg Fülöp Gergely foglalkozásom: Fórumpiszkoló szakmunkás😄
Csillagképek - hangulatos, de soha sem tájékozódtam velük
Dinamikus idõjárás - iszonyat nagy fíling és egy beállt heavyarmort a leszálló köd szenzációsan mozgalmassá tud varázsolni. (ez csak azoknak mond valamit aki már volt fent a sccene-n)
Dinamikus hang - realitásérzet a köbön
Görgõs menü - nekem már elsõ ránézésre tetszett és 5 év alatt kb 2x nyomtam mellé (igaz, akkor ordítva káromkodtam 😄)
Látótáv - mindent visz. Ez fogott meg a legjobban az ofp-ben.
Most más ilyen szánalmas, de a játékélményt igencsak feldobó részlet, amikrõl ment az adokkapok, nem jut eszembe. 😊
Végezetül a topic. 😊
Fanatikus vagyok. ArmA a polcomon lesz. Ha egyszer végre kint lesz.
Nekem bõven elég, ha több ojektum lesz a nagyobb szigeten. Vasat meg kell vennem akármi is lesz a követelmény. 😞
Vér és Bél!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
(Kivéve Bucser) 😄 😉
"három görgetés le, az a gránát"
Már láttam eddig is, hogy néha kicsit el vagy tévelyedve az ofp irányításával kapcsolatban, ajánlom, kicsit elevenítsd fel az emlékeket 😊. Elmondom, hogy a gránátot pl space-el lehet kiválasztani. Aztán meg írtad, hogy a fegyver hátratétele miért menüben van. Na most õszintén, hányszor kerülsz az ofp-ben olyan helyzetbe, hogy a fegyvert nagyon gyorsan kell a hátadra tenned, és nincs idõ a menüzésre? 😄 A menü csak jármûbe szállásnál, páncéltörõ elõvételekor szükséges, és csak itt zavaró. A többi vagy megy billentyûrõl is, vagy harcban egyáltalán nem kell használni(fegyver hátravétel, leülés, tisztelgés stb.).
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Remélem a srácok meg nem esnek olyan hibába, hogy jól beharangozzuk aztán kapunk egy ofp-t jobb grafikával. Én is várom a fejlõdést mint mindenki. Addig is tolom az ofp-t, mert nekem még nem találtak ki jobbat.
NEm beszélve alap kampány utsó elõtti küldije a Spec Opsos úriemberrel szintén Este elloptam a térképet Guba asztaláról aztán nappalra értem visza a partra ahonnan ment az extraction...
AlapOFPben is volt éjszaka menekülõs, a pilótacsávóval kellett megszökni, miután elromlott a gép, és katapultáltunk.(ami egyébként egy érdekes húzás volt, okosan kiküszöbölték, hogy a kampányban ne kelljen megtanulni _leszállni_ a repülõvel :] )
Én spec nem szöktem meg, hanem elfoglaltam egy BMP-t és adj neki, bár utána oda kellett mégis találni a bázisra. Ha jól emlékszem.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én még nem zárnám le. Te is konkrétumokat vártál, most légyszíves fejtsd már ki, hogy ezt (legyen csak a napszakok váltakozása) mikor láttad, használtad ki? Én talán egyetlen egy küldire emlékszem, ahol rámvirradt. A csillagokat meg még abban az "elfogtak, szökj haza éjjel" küldiben sem használtam ki; a heliben van iránytû...
Egyébként nem osztom Steweee álláspontját, szerintem is kell az ArmA-ba, már csak azért, mert az OFPben is volt(meg mint írtam, jópofának tartom). De _objektíven_ szemlélve a dolgokat, mi a halálnak?
Alapból az sokat nyom a latba, hogy a beállított dátumnak és idõnek megfelelõ a napciklus (napfelkelte, napnyugta) volt. A küldetésszerkesztõben csak megadtad a dátumot és az idõt, a többit meg magától csinálta a játék. Nem volt olyan, hogy reggel fél hatkor már delelõn járt a nap...
mivel meg lehet oldani úgy hogy különféle idõjárású pálya elõre meghatározva, vagy ua pálya különféle idõjárási viszonyok mellett (pl bf day 1-3 modnjuk ott a harceszközök változtak, csak a példa kedvéért hogy lehetne így az idõjárással is)
mégegyszer mondom, erõforrásigénytõl tenném függõvé hogy jó e bele, viszont nem ettõl lesz különb és jobb más hasonló játéktól sztem. mondjuk azzal kellene kezdeni a fejlesztést, hogy ha már vannak benne épületek, akkor azokból rendesen ki lehessen lõni, nem ilyen irtógagyi módon, alig kilátva kis tüzelési szöggel. mint pl bf-ben. az sem tökéletes de azért ettõl sokkal jobb
Példát is írok, bár máshonnan:
Hitman, görgõs-kiválasztós fegyverváltás: jó fél órája nyomtam a Gellért-szállós pályát majdnem kész volt már. Beálltam egy csóka mögé, hoxg most majd jól megfojtom. Görgõ, klikk, aztán véletlenül nem a fojtóhurok választódott ki, hanem a Desert Eagle. Csóka szétrobbant fejjel repült le az aulába... Jó poén volt, nem azt mondom, de kezdhettem elõröl.
Ez nem egy olyan dolog, hogy emiatt nem fogok vele játszani. Inkább az a baj ezzel, hogy nem lehet azt megcsinálni, hogy játszok fél órát BF-fel, aztán OFPzek egy picit, mert idõ kell megszokni az irányítást, és ha megszakadok, sem tudom beállítani ugyanolyanra, mint amit számtalan játékban megszoktam.
Egy jótanácsot adhatok azért: felejsd el az ArmA-t.