Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Majd keresik égre földre hogy milyen csitet használunk😄
Dühöngenek majd és törik a billentyüzetet...
aztán 1 hét mulva rájönnek hogy semmi keresnivalojuk itt mert ezek a játékosok tudnak löni,célozni,taktikázni rejtözködni<#ejnye1>#ejnye1>
A Béna.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Tehát ugyanolyan lesz, mint bármely másik "tömeg"játék.
Majd ha egyszer kadják az armát micsoda vérpistike hentek lesznek!Elöre fényezem az RPK-t!
Jön majd a sok kis gagyi és probálkozik a cod ban bevált taktikájával<#violent>#violent>
Támadnak majd a Vérpistikék tömegesen!
Elöre látom 5 percenként fogom hallani:csíííííterrr!!! <#mf1>#mf1>
A Béna.
(Sõt az OFP esetében a 3 milliós példányszám éppen azt mutatja, hogy egy színvonalas játéknak is létjogosúltsága van a mai csillogó-villogó, agyonegyszerûsített játék piacon.<#wink>#wink>)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
vele 4 orát 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
képek :

Azért ennyire szélsõségesen nem fogalmaznék... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én is midig ezt pofázom. Nem a grafika a lényeg, hanem a játékélmény, a játék kinézete csak kismértékben emeli a szórakozás színvonalát, azaz sokadlagos szempont.
(Mondjuk az eladhatóságot nagyban növeli.)<#zavart2>#zavart2>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(bár elsõsorban hála a májkroszoft jó terméktámogatásának, ami a saját top gémportos ff-es kormányához képtelen volt xp-s drivert kiadni...<#levele>#levele><#levele>#levele>)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem akarok feltenni ilyen bootválasztó genyaságot, meg nem nagyon szeretné a 98 az NTFS partíciókat...
Hehe, nincs két hete, hogy letöltöttem végre a Battlezone 1-2-t. Kb 7 éve keresem az elsõ részt. Sajna nem szereti az XP-t, és sajnos mindkettõ rip... Ha valaki rendelkezik CD-s változattal csinálna nekem egy példányt? Valami módszer is érdekelne, amivel játszhatóvá válik az elsõ rész...
A BattleZone 2 meg vicc volt az 1 után. De nagyon "szép" rikitóra megcsinálták, mert ugye köztudott, hogy egy harcjármû nem harcjármû, amíg nem festik rikitó narancssárgára. Brrr...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Most nézem csak, ha a mechwarriort szereted akkor annyira rossz ember már nem lehetsz.😄
A Béna.
UI.: Ne általánostís kérlek. Sokunkra nem igaz ez. Többünkre mint hinnéd 😉
A Béna.
Tul régi...Tul csunya...
Már rég nem azt nézitek hogy 1 játék milyen élményt vagy mennyire tud magába szippantani...
Adok neked 1 tippet...Nem tudom mennyi idös vagy de szerezed be ezt vagy a battlezonet (vagy az OFP.-t<#buck>#buck>) és rájössz majd az elsö 2 pálya után ,hogy egy játék nem a grfikájátol lesz jo...
Hiszen gyermekkorában is mindenki játszott katonásdit tüzoltosdit papás mamásosdit
A Béna.
Nade elég az OFF!-ból
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
A Béna.
A Béna.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Dehát a világ nagyrésze úgytûnik lámákból áll, ez van.
sry.
Zsolo a battlezone 2 ért és az interstate 2.részéért a mai napig sajnálkozom...
A Béna.
www.armed-assault.hu
0-1-6
0-4-1
0-4-4
0-7-2
0-7-5
0-3-5
Na keményvonalas láma barátom mig ezekröl nem mondod meg hogy micsodák ofp ben addig ne fikázd a játékot és föleg ne tekintsd magad keményvonalasnak...
Addig is mig rájössz mehetsz vissza BF ezni de ügyelj rá hogy szigoruan olyan szerverre menj ahol 12 év alatti a korhatár ott talán életben maradsz 4-5 másodpercig...
Felejtsétek már el végr ezt az idiota fikázást...
Egyébiránt 12 katona irányitását nem lehet egyszerübben megoldani,anno a battlezone 2. részét is az ilyen kis siránkozok miatt cseszték el mint te...
Mert abban is ezt a sémát követték irányitás terén csak a sok kis láma sirt h neki ez tul bonyolult...
Ha pedig ez neked bonyolult akkor BF helyett is menj inkáb passziánszozni...
Ha pedig ezek ellenére is keményvonalas ofp-sne vallod magad akkor nézz fel a serverre és meglátjuk mit tudsz😄
Megyek is megtisztitom az RPK.-m nehogy beakadjon a löszer mert akkor kénytelen leszek Puskatussal leápolni keményvonalas fejecskédet<#violent>#violent>
A Béna.
Háááát, megnéztem az MP demo videót... a használhatatlan menü az AI katonákhoz maradt, a hangok vérgagyik, némi grafikai láncfelvarrás látszik, de nem sok. Lehet, hogy egy csomó dolog csak placer amíg elnem készül a teljes, de ez így egyenlõre max. OPF 1,5nek tûnik.