Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Mert lesznek ilyenek bõven, biztos vagyok benne.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerény meglátásom ez: vásárlás a legnyomatékosabb vélemény nyílvánítás, akkor viszont nem értem, hogy miért lenne nekem több jogom fikázni a terméket, mint annak aki ezt okosan nem tette. Ez esetben inkább magamat kellene ócsárolni, hogy mekkora hülye vagyok, hogy egy szarért óriási összegeket kiadok.
Összegezve: tessék csak nyugodtan warezolni, és az alapján véleményt nyílvánítani, fikázni, mert ehhez mindenkinek joga van! Amúgy is a <#kocsog>#kocsog> marketingesek minden sz@rt eladnak, hála a wareznak így legallább ebbe az iparágba lelehet moderálni az átvertek és megkárosítottak népes táborát.
ui.: bocs, de ez már nagyon kikivánkozott belõlem.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Vaz', de jó lenne már valami konkrétabbat is tudni a megjelenésrõl. Flashpointot már ronggyá játszottam az összes kieggel+a jobb modokkal egyetemben, a Red Orchestra pedig még nem elég kiforrott (szerintem!!!), hogy sokáig el legyek vele.
Továbbá hogy mi sajnos még nem tartunk ott, hogy az ArmA-ról akár a warez, akár orig. játék alapján véleményt nyílváníthassunk. A véleményeket a videók és képek , valamint különféle interjúk és beszámolók befolyásolják jelenleg...
No comment...
Általánosságban beszéltem, de nem azt mondtam, hogy így csináld, vagy úgy. Mindenki úgy szemetel, ahogy akar, nekem édesmindegy. Moderátorként. (mivel nem vagyok az.) A topic takarítása úgysem az én feladatom. Játékosként már nem mindegy, hogy ki mit mond (szerintem). Leírtam, hogy hogyan lenne etikus egy-egy negatív "véleménnyilvánítás" (fika). Ezt akartam mondani.
Etikus meg talán az lenne, ha átlagbérhez igazítanák a fogyasztói árakat, legalább regionálisan. (Persze, akkor meg kezdõdne a "szoftverturizmus", jönnének a franciák meg a németek Kelet-Európába szoftvert vásárolni)
De mivel piacgazdaság van, a legolcsóbb áron fogom beszerezni. Ami szoftver tekintetében zéró HUF. Ha feltétlen szükséges az eredeti, például multihoz, és még tetszik is, akkor megveszem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Én még nem voltam olyan éttremben vagy cukrászdában ahol szar volt valami...akkor hívjuk az ÁNTSZ-t 😄
Anyázni akkor van jogod, ha megvetted a terméket és szar.
A demo célja, hogy ízelítõt nyújtson a teljes játékról, vagyis ezt, és ennél csak többet fogsz kapni a teljes verzióban.
Ha nem ettél még dobos tortát, megkóstolhatod a cukrászdában, hogy megtudd, milyen.
Fizetés nélkül viszont nem eheted meg az egész tortát, bármennyire is szeretnéd.
Ha mégis megeszed a tortát, és nem fizetsz, akkor nem anyázhatsz, mert nem jogos.
Ha kifizeted a tortát, de az egy kalap xar, akkor jogosan anyázhatsz a panaszkönyvben.
De CSAK akkor fizetek nekik érte, ha minderrõl már meggyõzõdtem. Mint ahogy az élet más területein sem dobok ki az esetenként több tízezres kategóriájú árukra addig pénzt, amig egy kicsit utána nem néztem, hogy mit tud, és jó e. A játékoknál ezt a warez biztosítja.
Majd ha olyan megélhetési szinvonal lesz itt is, mint nyugatabbra, akkor majd itt is jogos lesz a warez ellen kézzel lábbal kapálózni. Addig viszont, legalábbis a kipróbálás erejéig ezt fogom használni.
Fura... Mondjuk én is warezolok 😉
Gondolj csak bele ha a letöltött játék nem jön be akkor mit csinálsz? Letörlöd nem?
Amúgy gondolj Multira kihegyezett játékokra.
Szerintem van aki elõnyben részesíti a tiszta szervereket és ezért hajlandó megvenni a játékot (akár "kipróbálás" után), mintsem tört szerveren játszon sok tahó csíterrel.
Ilymódon pedig minden jogod megvan rá, hogy kritikát gyakorolj felette. A cipõt is felpróbálod mielõtt megveszed, és ha szar minõségû, kényelmetlen, akkor ezt kimondhatod róla, utána pedig otthagyod, és nem veszed meg.
Max akkor jogos a felháborodás, ha elloptad, használod folyamatosan, és közben fikázod. (de akkor meg elég erõs logikai bukfenc van benne)
Ha valaki letölt egy játékot próbálja ki és ha nem tetszik törölje, de ne kezdje el szapulni, hogy milyen vacak, fõleg mert egy filért sem adott érte, és õ még csak hasonlót sem tudna elõállítani.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Tehát a warez verzió tökéletesen alkalmas a játék kipróbálására, és vélemény nyilvánításra. Mivel az teljes, és teljesen tükrözi a végterméket, amiért aztán pénzt adsz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Majd akkor egy autógyártót sem fikázhatsz a szar autói miatt, amíg nem veszel egyet?
Ennyi erõvel mindenki fejestugrana valami hulladék megvételébe, és csak utána kezdene el gondolkodni. Ja várj, ez sokaknál így is van.. <#idiota>#idiota>