Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.armed-assault.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Vannak emberek akik úgy szereznek elõnyt tankozás során, hogy a grafikai beállításokat módosítják(értem itt pl. a füst kikapcsolását, stb....). Namármost jó lenne az új modot úgy kialakítani, hogy az effektek mindenki számítógépén azonos beállításokat képviseljenek, magyarul pl. ne lehessen letiltani a füstöt, mert tankból lõve így csak nekem takarja a találatot a saját ágyúm füstje, másnak nem, valamint zászlószerzésnél ki lehessen használni a füst adta fedezéket......Szerinted megoldható? A tankokra visszatérve mint már egy kolléga említette a "termal image" hõkép alapján az erdõben is egyszerûbb lenne kiszúrni a gyalogosokat.....
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
A 20 FPS ... khmmm ... az már hagy maga után kivánnivalókat (Arról nem is beszélve hogy nekem valami okból kifolyólag a pár hete birtokolt OFP-om akad mint a vaddisznó ... tuti én baxtam el valamit ... de azért legalább 1024x768-ban mennie kéne ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
A halál csupán a kezdet...
A Militaryphotos.net oldalon már meg is szóltak minket, mert sportot üztünk belõle. ^^
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Lengyel magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ennél már csak az lenne szebb ha valósan mutatná is az értékeket, majd talán OFP 3-ban 😊
Na mind1 azé jöjjön...(de ne lenygelül)
Amugy csinaljunk egy magyar kiadot aztan megoldjuk a magyar ArmA kerdest 😉))
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::