Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
megpedig mit?! semmi ertelme ennek amirol most beszelsz. Engem nem erdekel.
Fenrir
Lenyúltad a 2000.-ik hozzászólást 😊

Írhattál volna valami értelmesebbet is a "BANTNEKI!" helyett egy ilyen szép kerek számnál 😊

A halál csupán a kezdet...

Seaweed
hogy mivan?!
Fenrir
Mert tékelted a 2000.-iket 😊

Seaweed
Igen! Alap filozofia... (szoszerint: "Ha beket akarsz, keszulj a haborura!")
miert?
Fenrir
Ha békét akarsz készülj fel a háborúra?

Seaweed
reklamozott egy agyatlan
Sanyix
Mitörtént má? 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
ohjeah

Seaweed
BANTNEKI!
mehet a ban a lúzernek...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
mibõl gondolod, hogy ezzel a topic bajba került? MODERÁTOR TÖRÖLJÖN és BANT a usernek thnx.,

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pretorian
Akkor te elég régimódi lehetsz. Én el sem indulok otthonról nélküle. 😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kár ,hogy mozgás közben ilyet nem fogunk látni mostanában.... :\ (hacsak nincs XPS Gen 4ünk <#zavart2> )

Fenrir
Én mondjuk nem szoktam m-16-ossal vonatozni 😊

SötétBarom
<#finom>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pretorian
lol....bocs, szal' ez az:

SötétBarom
Furi a víz..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

[NST]Cifu
Legközelebb azért ne HTML oldalt próbálj meg képként beszúrni, ha kérhetlek. 😉

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Pretorian
Ez a kép nagyon bejön. A látótávolság, a változatos vegetáció, a kis, elszórt falvak....hangulatos. Mintha a vonatablakon sasolnék kifelé.

Mr Csé
ja :o

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

nembaj, a BMP-2 fedezi 😄

Mr Csé
elég kelletlenül tartja a stukkót 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Nah énis beszállok 😊

joebacsi
ezeket bannereknek híjják <#ravasz1>
de jók 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
Hát ezt nem jelentettem ki, mert alapból meg akartam venni, és már rég félre van téve rá a pénz, csak a megjelenésre várok 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
Nah enyi logoval csak kihuzzuk a megjelenesig <#gonosz1>

Seaweed
Lettek is belole logok <#buck><#wink>
Seaweed
hoppale...ket uj logo <#gonosz1>

ráérek vagy nem? 😊

www.armed-assault.hu

Vettel gepet?
az az igazság, hogy nekem ezek a képek nagyon tetszenek 😊 a grafikával nem lesz bajom.

www.armed-assault.hu

Icebird
ofp.hu-n újabb képek

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

joebacsi
ha nemtûnt volna fel minden játék megjelenését tologatják szépen általában...de ha még nemis így lenne, akkor is ebbõl arra következtetni, hogy úgyis szar lesz...tudod mit, IGAZAD VAN! <#eplus2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
úgysem veszed meg (ahogy azt már korábban többször kijelentetted) akkor meg hol érdekel téged a kiadás idõpontja?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
3(vagy több) kiadási idõpont eltolás után hogy álljak hozzá? 😄

B+ Sanyix, nemcsak a képek alapján lesz használható a több lövész poz, hanem lenyilatkozták több helyen. Ennyi, még1x le ne írd, hogy a képekkel mi a baj 😄

www.armed-assault.hu

joebacsi
jah igazad van, jo szar lesz az egesz, meggyoztel

Bucser
ÉS még te mondod, hogy nem állsz hozzá negatívan a dolgokhoz...

Sanyix
Hát reméljük nem mutatóba teszik oda, de megtörténhet 😊 vótmá hasonló, mondjuk más játéknál.

joebacsi
mert esetleg gyárilag nemvalószínû hogy csak mutatóba teszik oda

Sanyix
Na de erre mondtam, hogy ilyesmik az ofp-ben is voltak... dísznek. Miért olyan biztos, hogy az Arma-ban használható is lesz?

[NST]Cifu
Még1x: több lõállás biztos lesz. Ott van az M1A1 toronygéppuskája, illetve az MH-60, amelynek mindkét oldalon van M134 géppuskája.

Sanyix
Hát sztem senki sem néz hülyének senkit. Mi nem érthetõ? Ez a 2 nem lesz arma-ban, ennyit írtam.

I.C.ram
Ez a sima OFPben is így volt, szóval nem hinném, hogy visszafejlõdnének.
[NST]Cifu
tpM: És jó ez a grafika is, az a lényeg ,h lesz dinamikus épületrombolás meg több lõpozíció.

Válasz rá:

Sanyix: Eltaláltad, ezek amelyek nem lesznek benne 😊

Most ki néz kit hülyének? 😊

Sanyix
Igen, csak mondom, hogy ofp-ben is meg vannak ezek mégsem lehet használni. Tehát ha a képeken látszik ilyesmi nem jelenti azt hogy úgy is lesz benne.

[NST]Cifu
Khmm...

Az Armed Assaultról volt szó, nem az OFP-rõl, kéremszépen... 😄

Sanyix
Hát toronygéppuska, ofp addonokban csak nem használható. Kidölt kerités is alap ofp-ben, de az csak modell. Persze jó lenne ha lenne mind2.

[NST]Cifu
Több lõállás biztos lesz benne (lásd toronygéppuska az M1A1-en, már vagy féltucat képet linkeltem be a topicba...), az épületrombolás még kérdéses, de kidõlt téglakerítést már láttunk egy-két képen.