Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
eddig az összes videóból csak egyetlen dolgot szûrtem le, hogy gázos lesz egy kicsit, de ez már a kukacoskodás kategória: minden füst ugyanolyan, ugyanúgy száll.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
namármost nemrég behoztam az irodai gépemre (2,8 G pentium, integrált intel video), és itt is futott, mint az álom, és ugyanúgy 1024-ben (persze tom hogy a felbontás nem minden, de asszem az egyéb video beállítások is úgy közepes szinten lövõdtek be)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Harcolok, Utamból Kotródj!
Hamarosan amúgy is kiderül. Én örülnék a legjobban, ha igazad lenne, és egy 7900GTX-en 2xFSAA és 16xAniso-t is megengedhetném max. részletesség mellett, 1200m-es látótávolságnál. Félek ez túlzott optimizmus lenne azonban...
Szeretek a realitás talaján állni, és nem vágyálmakba kergetni másokat.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Ez talán azért van így, mert a látótáv duplázásakor nem 2* annyi poligon lesz, mint elõtte, hanem sokkal több, mivel térben kell gondolkodni.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
90%-ban proci
8%-ban memória
2%-ban VGA igényû
Legnagyobb erõforrás gyilkos a látótávolság amit ha duplázunk már nem hogy felére de inkább még alá esik az fps, független ez egy csúcs VGA-tól és memóriától 1GB felett.
Egy jobb VGA-nak ott vesszük hasznát hogy pl. 2x AA és aniso helyett már maxon lehet tolni lassulás nélkül. Viszont olyan nagy különbségek nincsenek látványban. Szóval ArmA-hoz egy közepes dx9-es kártya bõven elég lesz az effektek miatt, de fõ meghatározó a proci lesz ott is
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Akinek inge vegye magára, akinek meg nem, az nevessen rajta.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Remélem hamarosan kiadnak majd egy X-box 360-as változatot 😄
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Láttam Radeon x1650 AGP-s változatot 50-60 körül és szerintem az egész jó,és azon egész szépen futna az ArmA.Vagy nem? 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem számít a fények száma, az LOD, a talaj poligonrészletessége, sõt a textúraméret sem. Ámen.
Én meg azt mondom, hogy Voodoo2-tõl a Radeon család csaknem teljes skáláján át (Radeon 32MB DDR, Radeon 8500, Radeon 9800Pro/XT) a GeForce 6800GT és 7900GTX-en végig játszottam az OFP-vel. Nagyszerûen lehetett látni ahogy a videókártyák egyre erõsebbé válásával már északa sem volt 1fps, amikor 32 fényforrás mellett egy Mi-17-essel sorozattûzet nyitottam az 57mm-es rakétablokkokból. Amikor 9800Pro-n rakhattam a talaj részletességét High-ra normális fps mellett. Amikor 128Mbyte-os videokártyával a 2048-as textúrákkal is már játszható volt a játék. Hogy a repülés még 6800GT-n és 3+Ghz-es procin sem volt röccenésmentes 2000m-es látótávolság mellett.
www.armed-assault.hu
Leírtam, semmi nem volt kikapcsolva, csak az extra szépítések, az aniso és az élsimítás.
Nem lehet kikapcsolni semmilyen képességet. Nincs több fény, nincs több lod beállítás, mindíg is az ofp volt a korlát. Gf2-nél is ugyanúgy maxra lehet állítani a az objektumok mennyiségét, fényforrások mennyiségét is, ha jólemléxem még a 12 megás voodoo2-n is lehetett, csak a textúrafelbontást nem(amikor kiadták az ofp-t amúgyis a gf2 volt a csúcskártya, még 3 se volt). 2048-as textúrák meg pl a resbe se nagyon vannak, csak a ka50-en, és amúgy sem kell minden textúrát betölteni a videomemóriába, és mondom tényleg ugyanúgy néz ki dx7-es és 9-es kártyán az ofp, csak a dx7-es kártyán nagyon rossz hatással van az fps-re az aniso meg az aa, és nem lehet dxdll-t használni, ennyi. OFP-nél ha egy sokkal erõsebb procit vettél, annak sokkal jótékonyabb hatása volt az fps-re, mint egy új videokártyának.
Ha mindent kikapcsolsz a kártya képességeibõl, akkor nagyon bölcs dolog max.-ra felhúzni utána a játékban a dolgokat. 😊
Azt pedig ne mond, hogy ugyanúgy néz ki, azt nem hiszem el. Több fény, jobb LOD beállítás, kevesebb szaggatás és textúrák (egy 32 v. 64Mbyte-os Gf2MX memóriájába be sem fér az összes 2048-as textúra) stb.
Textúrafelbontást nem állíthatja a játék, az a preferencesben van beállítva, a config fájlban elmenti, és kész. Az fps-tõl függõen a visual quality-t változtatta (milyen távolságban rajzolódjanak ki a részletesebb lodok), és azt is csak 20 fps alatt, fölötte nem(akár le lehet venni asszem 1 fps-re is ezt a határt. Akármilyen hihetetlen, a mostani dx9-es kártyámon is ugyanúgy néz ki az ofp (ha nem használok dxdll-t), mint a dx7-esen, csak annyi a különbség, hogy mostmár a max mipmaprészletességet, élsimítást, aniso szûrést is rá lehet kapcsolni, és nemnagyon lassul tõle, nem úgy mint a régi kártyával.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyébként pedig ugye az OFP alapból a cél FPS-nek megfelelõen butította le szükség esetén a grafikát. Tehát (nem sértésként, de) nem is álmodhattál arról, hogy max. textúrafelbontással és valódi max. részletességgel lásd a játékot. 😉
(najó, tisztában vagyok énis a low-low end helyzettel, már 3 hónapja ott lapul a szekrényemben egy pci-e s 6600gt, amivel csak eldöcörög majd, de majd elõtte vételezek hozzá procit mög alaplapot, míg megjelenik úgyis megy le az ára 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Dx9c, HDR, Shaderek intenzív használata...
Én egyenlõre egy 7600GS-en gondolkodom szerintetek azon hogy futna?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.