Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

debHUKK
A cseh és szlovák verziót már kiadták 10-én. A német verzió (Ausztria, Németo.) már aranyon, várható megjelenés 2006.11.30. Angol nyelvû 2007 elsõ negyedév. Magyarországi megjelenésrõl nincs info.

Harcolok, Utamból Kotródj!

koschwarz
pont emiatt vált örök kedvencemmé az ofp<#taps>

jól hallottam, tényleg aranyon van már az aa?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Mr Csé
most akkor angol verzio sohasem lessz?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

www.armed-assault.hu

cseh verzió, csak kicsit baszkurálva, barátságosabb nyelven :)

Képtár

www.armed-assault.hu

egyébként az nyelvre visszatérve ezt irták a BI fórumon:
I found a way to turn the game half into English, I only had a few minutes to check yet... Will continue searching later, maybe somebody else finds some more. We probably just need proper unpbo/pbo tools for arma.

"Ok, to get most stuff in the English do the following:
Download and install editplus (google)
open the file ArmA\dta\bin.pbo in editplus
Do a search and replace (CTRL H):
Code Sample
"English","Czech","German","Polish","Russian"

replace with:
Code Sample
"Czech","English","German","Polish","Russian" "
és elméletileg a fele angol lesz

Sanyix
Az orosz videokat (nem vótak azok se csúnyák), 3000+-os a64-en, 1 giga ddr400-al, és gf sima 6600-al csinálták.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ofp2ben nem tudni, hogy lesz-e, de game2-ben lesz :)

a géppel kapcsolatban, egy csávõ csinált screenshotokat a gép:

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+
RAM: 2048
MB: Gigabyte GA K8
Grafik: Sapphire X1900XTX 512MB.

9km-es látótávnál volt 15 fps-e, mondjuk lepakolt egységek nélkül, azt írta 3km-ig jól mentek a dolgok, de 2-3km-es látótávnál városon belül tankkal ilyesmi már 20-as fps körül járt a történet. High settings.

www.armed-assault.hu

3. tehát multicore támogatás van benne?
1. épületeket hidakat szétlõsz akkor leomlik
2. ugy tudom nincs terep rombolás szal 3d-s kráter nem lesz (csak OFP2ben)
3. valami 4magos proci 4giga RAM + 512es VGA-n jól fog menni igy :D

Két kérdés merült fel bennem:

Az elsõ, hogy pl épületeket, hidakat szét lehet e lõni? Illetve a terepen meglátszik e pl robbanási kráter?

A második, hogy van e pl hõkamera a helikhez? Az hasznos lehet ilyen éjszaka bujkáló sunnyogók ellen. De ha nincs az is jó, én úgyis utóbbi szoktam lenni :D

És a harmadik kérdés a kettõbõl, hogy feltalálták e már azt a számítógépet amin ez így, ebben a formájában jól fog futni?
Sanyix
Úba+ nézzétek meg ezt a videot! Ez valami iszonyatbrutáldurva kínzás!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

jútyúb verzsön

szarabb is a minõsége

www.armed-assault.hu

repvez
nincs még valahol kint egy cseh változat?Esetleg ebböl a vidbol egy online változat?
sorry. KÖTELEZÕ!

www.armed-assault.hu

www.armed-assault.hu

SötétBarom
Most hogy közeledik a megjelenés, újra hatalmába kerített az ofp hangulat.. Remélem ütni fog..

Az eredeti akkor lopta be magát elõször a szívembe, amikor 3 szakasz orosz kergetett az éjszakában, és a kifulladt emberkémmel leültem pihenni az erdõ közepén, és vártam h elcsendesedjen a szitu.. Aztán elkezdett felkelni a nap.. És a hajnali szellõben lopott skodával téptem ki az ellenséges területrõl.. Iggggennn.. OFP4EVER..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Adam II
Hát elég nagy paraszt aki szidja a játék grafikáját.

JohnnySmith
Szépek :) Remélem összejön a magyar nyelvezet szerkesztése :)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
Jóóóó <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

debHUKK
imádom, már csak játszani kéne vele valaMIKO

Harcolok, Utamból Kotródj!

PhantomAss
szépséges....csak gyünne má'

GOOBY, pls

innen
állítólag eredeti screenshotok, csak átméretezés + sharpness

bakvarnyu
Honnan szedted, marha jó képek.

egyet kihagytál
ezt
\o/

Sanyix
Megjelent ott északon!(elvileg) \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/
\o/ \o/ \o/\o/ \o/ \o/\o/\o/ \o/

joebacsi
nívós oldal lehet, ha 6600gt-re futja a tesztgépbe :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
Érdekes eredmény. Pedig jópár oldalakon, csak a képekbõl, és videokból 80-90 %-os a júzer rating.
Hivatalos tesztet meg ezen kívül sehol sem találok.

Sanyix
Ígyvan, bár a föld textúra is hiányzik :\
Valószínûleg kipróbálták, hogy mi történik ha a textúrás pbo-t törlik :D

Itt egyedül a textúra hiányzik a fák lombjáról.
Erre húznak egy transparencyvel ellátott textúrát, és máris mindenkinek csorog a nyála tõle. Pedig alapvetõen ez lesz mögötte akkor is :)
Hát nemtom, ha ezek télleg az Arm-ából vannak, akkor meg valami nemstimmelt a gépükkel, vagy bug vagy valami. <#confused>

Inkább nézd meg a 2 videót az oldal alján, ezek a grafika mellett, a trackir-t mutatják be. Azt a képet meg felejtsd el, amit belinkeltél, az már a múlt.

amugy eléggé gyanus nekem ez a kép, majdnem biztos vagyok benne hogy az 5éves op flashpoint korai idõszakából való képet csempészték oda (szintén nem high grafikai beállitásokkal, mer még opflashpoint is jobban nézett ki anno, a pupi gépemen is <#vigyor>).

szarul <#vigyor>
biztos extra lowon van a grafika egy gf2-vel <#vigyor2>

bakvarnyu
ARMA
hát ezek a fák meg hogy néznek ki<#vigyor1>

bakvarnyu
radeon 9800 körül van

a gf6600 atiban minek felel meg?
de azért láccik hogy szép lesz ez még így is :)) persze egy csõ-fpshez képest randa de köll ez nekünk :)))
jólláttam hogy lehet majd állítani a fegyver irányzékát????

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

[NST]Cifu
Tiscali review. Nem túl üdvös 55%-ot adtak rá, van pár kép is a végleges verzióból, elõrevezetném, hogy egy Gf6600-as videókártyával rendelkezõ gépen készültek, állítólag medium beállításokkal.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ha már készülnek a lemezek akkor kellene a demot terjeszteni.A videok szépek.

[NST]Cifu
To Be Annouced -> Bejelentik majd valamikor

Nincs még hivatalos info arról, hogy lesz demo. Eredetileg olyasmikat nyilatkoztak, hogy a játék megjelenésekor lesz SP és MP demo is. Elképzelhetõ, hogy lesz az angol verzió megjelenése elõtt, de ez is csak feltételezés.

Az nem tudom mi.

[NST]Cifu
TBA

Demo mikor lesz?

Beers
Én is ezt mondom :)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
nem viccelõdünk ilyen komoly dolgokkal, az csak a lamik szokása :P

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Beers
cancel ;)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
vihar elõtti?

bakvarnyu
Ahhoz kepest olyan furcsa csend van a jatek korul.