Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harcolok, Utamból Kotródj!
jól hallottam, tényleg aranyon van már az aa?
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
I found a way to turn the game half into English, I only had a few minutes to check yet... Will continue searching later, maybe somebody else finds some more. We probably just need proper unpbo/pbo tools for arma.
"Ok, to get most stuff in the English do the following:
Download and install editplus (google)
open the file ArmA\dta\bin.pbo in editplus
Do a search and replace (CTRL H):
Code Sample
"English","Czech","German","Polish","Russian"
replace with:
Code Sample
"Czech","English","German","Polish","Russian" "
és elméletileg a fele angol lesz
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a géppel kapcsolatban, egy csávõ csinált screenshotokat a gép:
CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+
RAM: 2048
MB: Gigabyte GA K8
Grafik: Sapphire X1900XTX 512MB.
9km-es látótávnál volt 15 fps-e, mondjuk lepakolt egységek nélkül, azt írta 3km-ig jól mentek a dolgok, de 2-3km-es látótávnál városon belül tankkal ilyesmi már 20-as fps körül járt a történet. High settings.
www.armed-assault.hu
2. ugy tudom nincs terep rombolás szal 3d-s kráter nem lesz (csak OFP2ben)
3. valami 4magos proci 4giga RAM + 512es VGA-n jól fog menni igy :D
Az elsõ, hogy pl épületeket, hidakat szét lehet e lõni? Illetve a terepen meglátszik e pl robbanási kráter?
A második, hogy van e pl hõkamera a helikhez? Az hasznos lehet ilyen éjszaka bujkáló sunnyogók ellen. De ha nincs az is jó, én úgyis utóbbi szoktam lenni :D
És a harmadik kérdés a kettõbõl, hogy feltalálták e már azt a számítógépet amin ez így, ebben a formájában jól fog futni?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Az eredeti akkor lopta be magát elõször a szívembe, amikor 3 szakasz orosz kergetett az éjszakában, és a kifulladt emberkémmel leültem pihenni az erdõ közepén, és vártam h elcsendesedjen a szitu.. Aztán elkezdett felkelni a nap.. És a hajnali szellõben lopott skodával téptem ki az ellenséges területrõl.. Iggggennn.. OFP4EVER..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ezt
\o/
\o/ \o/ \o/\o/ \o/ \o/\o/\o/ \o/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hivatalos tesztet meg ezen kívül sehol sem találok.
Valószínûleg kipróbálták, hogy mi történik ha a textúrás pbo-t törlik :D
Erre húznak egy transparencyvel ellátott textúrát, és máris mindenkinek csorog a nyála tõle. Pedig alapvetõen ez lesz mögötte akkor is :)
biztos extra lowon van a grafika egy gf2-vel <#vigyor2>#vigyor2>
de azért láccik hogy szép lesz ez még így is :)) persze egy csõ-fpshez képest randa de köll ez nekünk :)))
jólláttam hogy lehet majd állítani a fegyver irányzékát????
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nincs még hivatalos info arról, hogy lesz demo. Eredetileg olyasmikat nyilatkoztak, hogy a játék megjelenésekor lesz SP és MP demo is. Elképzelhetõ, hogy lesz az angol verzió megjelenése elõtt, de ez is csak feltételezés.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!