Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az m1 pancelzata lehet, hogy megved egy PG-7-tol, de egy PG-29 leviszi a fejet.
Egy kozelrol jovo sabotot meg nem sok minden allit meg...
szal nem eladó a cirka 25FPSes sivatagi lövöldözésekkel elleszek a patchig
Ja és az eredeti ához kapsz még yajándékba Boiling Pointot<#crazya>#crazya>
NA?
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
remelem 30-an a nemet megjelenes utan van esely valami hasznalhato verzio kijovetelenek.
pl jatekmenetben milyen valtozast lattal, ami nagyon eltero a regihez kepest es emlitesre melto ?
szerintem
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
de ez a játék már megjelent?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ha viszont tényleg nem torz az eredmény, az elég lehangoló...
szóval valszeg sanszom sincs arra, hogy 3200+ procin, giga rammal, meg 6600gtvel játszható legyen full minimumon 1024*768-ban? (legalább 25fps)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- procifoglalat, jó cserélgessék, nem kell mindenbõl a legujabbat megvenni, ki kell hozni a legjobbat a dologból (minél idõtállóbb összeállitást venni (persze ez is emberfüggõ, van akinek nem szempont a pénz, még kk-európában is)), ha már változtatni nem tudsz a marketingstratégiájukon.
-pciX helyett agp lenne, talán még a 7800szériát nem befolyásolná nagyon, de 8800tól felfele, sztem erõsen szüksáv lenne az agp (tehát szerinted még jó lenne. meddig? pár hónapig?) Most jött el a váltás ideje, mert már vannak gpu-k amiknek nem elég, ennyi. Itt is ez van, ha agp-s alaplapod van, veszel olyan vga-t, kapsz még hozzá kártyát a 7es szériából is, amikkel kihuzhatod még egy jó idejig (talán).
-ddr2 566 valóban nem gyorsabb, de fejlõdik a világ, akinek van pénze az valószinüleg ddr2 1066mhz (vagy több!) csucsminõségü corsair (van más gyártó is, csak errõl olvastam nemrég, asszem <#vigyor2>#vigyor2>) mittomén milyen dominator vagymi méregdrága ramokkal simán késleltetésben is hozza néhány sima ddr modul sebességét majdnem 2xes órajelen, na most akkor meik a gyorsabb, arról nem is beszélve hogy sima ddr kezd drágább lenni.
Az egész hardware biznisz, már jó régóta a lehúzásról szól, mért kell ezen meglepõdni. Okosan kell vásárolni, és rendesen körülnézni elõtte, mer hónapról hónapra változik majdnem minden.
Ugyanez a helyzet a szoftvereknél leginkább a játékoknál, kiadnak egyet, pár hónappal késõbb jön a kiegészitõ, ami általában még patchnek se megy el (tisztelet a kivételnek, amibõl 1re kevesebb van). De a legjobb példa a Silent Heroes, különálló játékként hozták ki nemrég, ugy hogy az egész játék szinte egy az egyben, a soldiers-howw2, csak uj singlepléjer kampánnyal (ami még rövid is, és bugos) és pár csillivilli animációval, ami azért még igyse üti meg a warcraft 3 animációk szintjét. És mindezt majdnem full áron kiadni, hát ez a lehúzások teteje.
@Pedro870: Nincs érzékelhetõ lassulás Optika használatánál (Ka-50, M1A1).
@Noob: Gyors próbára volt most csak idõm, az elsõ single küldetésben csak egy robbanásnál ment le 30Fps alá.
Logikus, hogy lehúzás az egész, mostanában igazából jelentõsen fejleszteni, csak a 2 gpu gyártó tud, procinál, memóriánál megy a különbözõ ürügyekkel lehúzás, foltozgatás, stb. Minden gyártónál olyan szuper cuccok vannak, hogy el sem tudod képzelni, de nem adnak ki egy sokkal jobb cuccot rögtön, hanem még elõtte között kiadnak pár dolgot, és jól lefejik a júzer pénzét, és röhögnek a markukba.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A pci xpress még nagyon sokáig lesz, max kap egy version 2.0 számot.
Procifoglaltban meg max akkor van igazad ha, a 939-es amd-sre gondoltál, de mivel én hosszutávra gondoltam, amikor procit vettem, ezért am2 foglalatu gépet raktam össze, ez azt jelenti hogy (nagyon) sokáig nem veszek uj procit (kivéve ha jó cserelehetõséget látok olcsón). Intelnél is tudtommal mennek az LGA775-ben a core2 duo és extrémek is.
A ddr2-t is csak nagyon soká váltják majd fel a ddr3as ramok, fõleg ha abból indulsz ki, hogy sokan sima ddr ramokat használnak még ma is, és nem biztos hogy rögtön ddr3ra váltanak majd, a várhaóan magas ára miatt. Szal szvsz a ddr2 is elég idõtálló dolognak tünik.
Technológia váltások mindig vanna, és valószinüleg lesznek is, most nemrég amd-nél (ddr2), és ugy általában (pcix). Még ha a hsz-odban az ezek elõtti generációra gondoltál, azoknak meg még hoszabb volt az élettartamuk, szal télleg nem értelek.
És a hardware gyártók is ha nagyon összeszedik magukat, tudnak nagyobb léptekben is elõrehaladni (lásd amd, piaci elõretörése után, jött is egy core2duo), normál esetben ezeket a fejlesztéseket nyilván nem siettetik, hogy minél több példányban el tudják adni az elõzõ generációt. Lehet hogy ha az amd veszitett volna piaci részesedésébõl az utóbbi idõben, még mindig p4 lenne az intel legjobb asztali processzora?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Akkor ezt a gémet is felejtük 1 évre?? =(
Amugy meg: minden beállítás very low, és a végén elég lol a BLOOD: HIGH
;DDDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Single Mission jó sok egységgel ~20 FPS 1200men low
Erdõ Low AA off ~17FPS
Video beállítások
Engem pl idegesít már, hogy 5. 6. Hsz-ben kunyerálod a más által megvett játékot olyasvalakitõl akit nem is ismersz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mindig is úgy voltam vele, hogy inkább a felbontással veszek vissza, mint bármi mással..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
No comment..
Remélem ennek a felével is lehet majd élvezni.. =(
Ráadásul ez a 1680x1050 nem is annyira magas felbontás.. Mondjuk a pixelek számát tekinte az 1024x768 ennek kb a fele, tehát annyira nem vészes a szitu.. DE NEM AKAROM Lowban tolni.. SHiT!!!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.armed-assault.hu
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
szerintem
Na benne vagy? (alap dolgok: Nem terjesztem pénzért, warez oldalra sem küldöm( amugyse szeretem azt a piszok warezt), stb...)
Van egy sztorim. A gothic 3at egybõl leszedtem warezba, húdejó, de ahogy lehetett kapni, magyarul, szalattam és megvettem. Az ilyen fontos játékokat télleg megveszem.
Sajnos multit nem volt lehetõségem kipróbálni még.
www.armed-assault.hu
Vagy nem lennél olyan nagyn kedes, hogy kiirod isoba vagy valamai??? LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCI??? Csak hogy ne legywen bûntudatod, úgyismegveszem ha itt is kapható lesz, dfe én már nem bírom tovább! Ez a legjobban várt gém számomra! (nesze neked Crysis) Plííííz!
És ha lemásolnád nekem vagy vmi, és elcserélnénk valamire??? Az nem illegális, mer ugy vn a szabály, ha pénzér adod az a csúnyadolog!!! Naaa plííííz (Írj privit!) Bármit adok érte! Egy kormánypad? Vagy EREDETI Boiling Point?? Vagy mindkettõ?? Naaa igy má télleg megéri😄