Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, eletszeru. Foleg kozelrol.
Az m1 pancelzata lehet, hogy megved egy PG-7-tol, de egy PG-29 leviszi a fejet.
Egy kozelrol jovo sabotot meg nem sok minden allit meg...
én OFP és ArmA FAN vagyok kit érdekel tudok-e normálisan játszani vele fõ ,h megvan ;P ;D
szal nem eladó a cirka 25FPSes sivatagi lövöldözésekkel elleszek a patchig

Raptor 2
HEhe! Remélem meggondolod, amit Alma2 mondott a 3005 hsz-ben! Kapásbol itt egy vevõ😄
Ja és az eredeti ához kapsz még yajándékba Boiling Pointot<#crazya>
NA?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Me0w
Meg jo hogy eletszeru...

Together we'll fly someday...

Aha a T72 1 lövéssel kiszedi az M1et 😄

A damage system részletesebb lett pl. tankokra?

[NST]Cifu
Repülési modelt nem igazán lehet modolni, trükköznek az addonkészítõk (pl. csináltak VTOL Harriert OFP alá), de csodát nem tudnak csinálni... :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

PhantomAss
hát a képeket elnézve én mintha teljesen a FFUR 2006-ot látnám...

GOOBY, pls

alma2
csalodtal add el, biztos akad ra sok sok vevo 😊

remelem 30-an a nemet megjelenes utan van esely valami hasznalhato verzio kijovetelenek.

pl jatekmenetben milyen valtozast lattal, ami nagyon eltero a regihez kepest es emlitesre melto ?

szerintem

ÁÁÁ asszem várok a köv. peccsik mer nem tudok értelmesen játszani :\ az még valahogy elmegy ,h ~25 30 FPS el ellövöldözgetek a sviatagban nade bemegyek egy erdõbe máris ~10 FPS :\\ a célzónézertõl nem is beszélve

mike0013
😊 köszi

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Cseheknél megjelent és most sorban jönnek majd a további megjelenések, de most már inkább egy patchet várunk vagy egy lottó5-öst 😊.

www.armed-assault.hu

Nem professzionális alapon kielemezve, de nagyon úgy tûnik, hogy ha sok ramod van a vga-n az sokat tud segíteni. Jobban össze kéne még nézni a kártyákat, de lehet hogy tényleg az derül ki, ha vki armához akar gépet venni, 512-re szûrjön. Ami persze vhol egy vicc, vagy nem tudom. Szerintem a 25 fps-re van esélyed egyébként teljesen low-nál. De a következõ gépedig csak a sivatagos részen játszhatsz 😉

www.armed-assault.hu

mike0013
bocsi a hülye kérdésért:S
de ez a játék már megjelent?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

joebacsi
hányszor indítottad el párhuzamosan az arma-t, hogy így megy ilyen gépen? 😊
ha viszont tényleg nem torz az eredmény, az elég lehangoló...
szóval valszeg sanszom sincs arra, hogy 3200+ procin, giga rammal, meg 6600gtvel játszható legyen full minimumon 1024*768-ban? (legalább 25fps)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ezt a repülési modelt mennyire lehet vajon moddolni? (pl normális gáz elképzelhetõ?)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

hopsz ez kétszer ment, bocsi, meg azértis mert picitse armáról szólt.

Mánemazé de valahogy énis ezt irtam, kivéve amivel nem értek egyet

- procifoglalat, jó cserélgessék, nem kell mindenbõl a legujabbat megvenni, ki kell hozni a legjobbat a dologból (minél idõtállóbb összeállitást venni (persze ez is emberfüggõ, van akinek nem szempont a pénz, még kk-európában is)), ha már változtatni nem tudsz a marketingstratégiájukon.

-pciX helyett agp lenne, talán még a 7800szériát nem befolyásolná nagyon, de 8800tól felfele, sztem erõsen szüksáv lenne az agp (tehát szerinted még jó lenne. meddig? pár hónapig?) Most jött el a váltás ideje, mert már vannak gpu-k amiknek nem elég, ennyi. Itt is ez van, ha agp-s alaplapod van, veszel olyan vga-t, kapsz még hozzá kártyát a 7es szériából is, amikkel kihuzhatod még egy jó idejig (talán).

-ddr2 566 valóban nem gyorsabb, de fejlõdik a világ, akinek van pénze az valószinüleg ddr2 1066mhz (vagy több!) csucsminõségü corsair (van más gyártó is, csak errõl olvastam nemrég, asszem <#vigyor2>) mittomén milyen dominator vagymi méregdrága ramokkal simán késleltetésben is hozza néhány sima ddr modul sebességét majdnem 2xes órajelen, na most akkor meik a gyorsabb, arról nem is beszélve hogy sima ddr kezd drágább lenni.

Az egész hardware biznisz, már jó régóta a lehúzásról szól, mért kell ezen meglepõdni. Okosan kell vásárolni, és rendesen körülnézni elõtte, mer hónapról hónapra változik majdnem minden.

Ugyanez a helyzet a szoftvereknél leginkább a játékoknál, kiadnak egyet, pár hónappal késõbb jön a kiegészitõ, ami általában még patchnek se megy el (tisztelet a kivételnek, amibõl 1re kevesebb van). De a legjobb példa a Silent Heroes, különálló játékként hozták ki nemrég, ugy hogy az egész játék szinte egy az egyben, a soldiers-howw2, csak uj singlepléjer kampánnyal (ami még rövid is, és bugos) és pár csillivilli animációval, ami azért még igyse üti meg a warcraft 3 animációk szintjét. És mindezt majdnem full áron kiadni, hát ez a lehúzások teteje.

Raptor 2
Igazatok van, megpróbálok kicsit türelmesebb leni<#pias><#awink><#awink>

Biztos egy lökött szerkesztõ beledolgozta a saját csalódását az értékelésbe.

bakvarnyu
Azt nem ertem ha ennyire jol nez ki meg minden a csehek mert csak 55 szazalekra ertekeltek.

[NST]Cifu
Szvsz 1200 méter akar lenni az. 😊

@Pedro870: Nincs érzékelhetõ lassulás Optika használatánál (Ka-50, M1A1).

@Noob: Gyors próbára volt most csak idõm, az elsõ single küldetésben csak egy robbanásnál ment le 30Fps alá.

1200 AI?! Ha azzal visz 20 fps-t akkor senkinek nem lehet egy szava sem. Mekkora területen voltak szétszórva?

Sanyix
Mi nem érthetõ? Folyamatosan cserélgetik a procifoglalatot(lehúzás), holott jól tudják a gyártók milyen igényei lesznek egy késõbbi procinak, mégis bevetnek egy foglalatot, aztán fél év múlva bejelentik, hogy új foglalat lesz(ez jó nekik, új alaplap, új proci). Pcie helyett még mindíg bõven elég az agp 8x, minek váltani(lehúzás)? ddr2-es memóriák nem olyan sokkal gyorsabbak(lehúzás) mint az 1-esek(sõt a 600 mhz körüliek még lassabbak is, a nagyobb késleltetések miatt), az amd eredetileg ki is akarta hagyni ezt a lépcsõfokot. Plusz, most is mûködik a memóriakartell, elég csak ránézni a memóriák árára.
Logikus, hogy lehúzás az egész, mostanában igazából jelentõsen fejleszteni, csak a 2 gpu gyártó tud, procinál, memóriánál megy a különbözõ ürügyekkel lehúzás, foltozgatás, stb. Minden gyártónál olyan szuper cuccok vannak, hogy el sem tudod képzelni, de nem adnak ki egy sokkal jobb cuccot rögtön, hanem még elõtte között kiadnak pár dolgot, és jól lefejik a júzer pénzét, és röhögnek a markukba.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hmm, ezt nem teljesen értettem.

A pci xpress még nagyon sokáig lesz, max kap egy version 2.0 számot.

Procifoglaltban meg max akkor van igazad ha, a 939-es amd-sre gondoltál, de mivel én hosszutávra gondoltam, amikor procit vettem, ezért am2 foglalatu gépet raktam össze, ez azt jelenti hogy (nagyon) sokáig nem veszek uj procit (kivéve ha jó cserelehetõséget látok olcsón). Intelnél is tudtommal mennek az LGA775-ben a core2 duo és extrémek is.

A ddr2-t is csak nagyon soká váltják majd fel a ddr3as ramok, fõleg ha abból indulsz ki, hogy sokan sima ddr ramokat használnak még ma is, és nem biztos hogy rögtön ddr3ra váltanak majd, a várhaóan magas ára miatt. Szal szvsz a ddr2 is elég idõtálló dolognak tünik.

Technológia váltások mindig vanna, és valószinüleg lesznek is, most nemrég amd-nél (ddr2), és ugy általában (pcix). Még ha a hsz-odban az ezek elõtti generációra gondoltál, azoknak meg még hoszabb volt az élettartamuk, szal télleg nem értelek.

És a hardware gyártók is ha nagyon összeszedik magukat, tudnak nagyobb léptekben is elõrehaladni (lásd amd, piaci elõretörése után, jött is egy core2duo), normál esetben ezeket a fejlesztéseket nyilván nem siettetik, hogy minél több példányban el tudják adni az elõzõ generációt. Lehet hogy ha az amd veszitett volna piaci részesedésébõl az utóbbi idõben, még mindig p4 lenne az intel legjobb asztali processzora?

Jóvanna, kezdetnek azé nemrossz <#vigyor4>

Starforceos hogy irná ki?Te sem vagy teljesen komplett.Ráadásul ös-öreg ofpst nyaggatsz teszem hozzá teljesen feleslegesen.Mert nincs az az isten hogy odadja neked ingyé.Max sokszoros áron 😊)

az mijjen gyógynövény?? healing potion-nek jóó?? 😄DDDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SötétBarom
MSI K8N Neo4 Series(MS-7125) | AMD Athlon 64 X2 DualCore 3800+ | 2x512 KingMax RAM | Nvidia GeForce 7600 GT 256Mb

Akkor ezt a gémet is felejtük 1 évre?? =(

Amugy meg: minden beállítás very low, és a végén elég lol a BLOOD: HIGH
;DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bucser
Nem unalmas a kunyerálás?? Õ vette a fáradtságot, hogy megvegye. Állj le. Ha kijön warezban leszeded. HA nem jön ki majd megveszed februárban bár szerintem tuti lesz még bevásárlókörút.

Engem pl idegesít már, hogy 5. 6. Hsz-ben kunyerálod a más által megvett játékot olyasvalakitõl akit nem is ismersz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SötétBarom
nézd meg 800x600ban, és ha úgy átlépi a 150fps-t, akkor semmi para =)
Mindig is úgy voltam vele, hogy inkább a felbontással veszek vissza, mint bármi mással..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Raptor 2
Áh. A serialt nem használnám , mer én nem akarok most multizni, inkább csak a siglet akarom kipróálni. És ugytudom csak akkor bassza a serial, ha mindketten fevvagyunk vmi serveren. (mindketten akarnánk azonos S/n-el)

Lécci azt is nézd meg hogy 1280/1024ben mit mutat!? 😄D nekem tft-m van és majd ehez veszek új gépet vagy javítom fel a mostanit (mert annyi biztos hogy ez ami van kúka) .. lécci 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SötétBarom
Bazzz.. AMD A64 X2 4000+ @ 2400Mhz, 2GByte ram, GeForce 7900GTX...

No comment..

Remélem ennek a felével is lehet majd élvezni.. =(
Ráadásul ez a 1680x1050 nem is annyira magas felbontás.. Mondjuk a pixelek számát tekinte az 1024x768 ennek kb a fele, tehát annyira nem vészes a szitu.. DE NEM AKAROM Lowban tolni.. SHiT!!!

Sanyix
qd 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Igen, akartam már szólni Sanyix, hogy nagyon rossz irányba tartasz.

www.armed-assault.hu

Sanyix
hmm viszont vérpisti szagot érzek :\

Sanyix
A starforce mellett még ott van a serialos védelem is, amit gondolom senki sem ad, mert az nem lenne jó neki sem ha multizni akarna majd valamikor amikor már lesz kivel 😊

Beers
Akkor nekem elég jól fog menni 1280*1024-ben <#vigyor2> !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Számomra a BF2-tõl jobb lesz minden szempontból. A realizmushoz meg a látótáv, sok egység a legfontosabb, azok meg megvannak ha jól látom.

alma2
Ezek azert annyira nem jo hirek, de anno nem is a legi dolgokert szerettem ezt a jatekot, sot mar nem is emlekeztem rajuk az igazat megvallva, de a jelek szerint most sem ezert fogom szeretni 😊

szerintem

hiba
Ehh ezek fantasztikusak 😊))

<#nevetes1><#vigyor1>

Raptor 2
FIgyelj, egy próbát azér megér nem? Végülis neked mind1! Ugyis nem vok olyan szemét, hogy "visszakérjem" az elcserélt cuccot. De ha megnyugtat, magyarosítás érdekében is kellene. Kérlek könyörülj meg egy szerencsétlen OFP fanon! Brühüühüühü! Tûkön ülve vártam a gámát. (egyszer télleg beleültem véletlenül egy tûbe<#crazya>)
Na benne vagy? (alap dolgok: Nem terjesztem pénzért, warez oldalra sem küldöm( amugyse szeretem azt a piszok warezt), stb...)
Van egy sztorim. A gothic 3at egybõl leszedtem warezba, húdejó, de ahogy lehetett kapni, magyarul, szalattam és megvettem. Az ilyen fontos játékokat télleg megveszem.

[NST]Cifu
512Mbyte-os a GF7900GTX, így most hirtelen nem rémlik, hogy felezõdött volna az FPS, de mintha tényleg kissé lassabb lett volna. Majd holnap még alaposabban megvizslatom ezt a részt.

[NST]Cifu
~9400Ft volt, köszönhetõen az OFP.hu csapatának. Iso-ba hiába írom ki, StarForce védelem van rajta, eredeti DVD-vel indul el csak.

[NST]Cifu
A légi jármûvek irányítása érzésre maradt többé-kevésbé OFP szinten. A helikopterek irányítása talán mintha egy kicsit nehezebb lenne, de lehet, hogy csak kijöttem a gyakorlatból. Helikoptereket továbbra is egér + bill. kombóval tudom irányítani rendesen, joy-al kínszenvedés. A repülõgépek szintén erõsen OFP érzésüek, igaz csak az AV-8B-t próbáltam, de ezt viszont csak joy-al lehet rendesen irányítani, de azzal is maradt a rém nehéz arcade irányítás, de legalább orsózáskor mostmár nem lesz irányíthatattlan a gép, mint az OFP-ben. A gázadás maradt olyan marharépa rendszeren, mint volt, vagyis nem egy adott gázkarállást állítunk be, hanem egy hozzávetõleges sebességértket, amihez a játék igyekszik hozzáállítani a hajtómû teljesítményét. Így aztán még ha hozzá sem nyúlsz a gázhoz, csak leejted, vagy felhúzod a gép orrát, máris leesik a hajtómû fordulatszáma, vagy éppen felpörög...

Sajnos multit nem volt lehetõségem kipróbálni még.

pár kérdés: hány megás a vga kártyád? Ha optikába nézel, célzónézetre váltasz, nem felezõdik az fps?

www.armed-assault.hu

Raptor 2
Szia! Neeeeem! nEeem bííírom kiiiiiiii! Mennyi volt összesen, a szállítási költséggel együtt?
Vagy nem lennél olyan nagyn kedes, hogy kiirod isoba vagy valamai??? LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCI??? Csak hogy ne legywen bûntudatod, úgyismegveszem ha itt is kapható lesz, dfe én már nem bírom tovább! Ez a legjobban várt gém számomra! (nesze neked Crysis) Plííííz!
És ha lemásolnád nekem vagy vmi, és elcserélnénk valamire??? Az nem illegális, mer ugy vn a szabály, ha pénzér adod az a csúnyadolog!!! Naaa plííííz (Írj privit!) Bármit adok érte! Egy kormánypad? Vagy EREDETI Boiling Point?? Vagy mindkettõ?? Naaa igy má télleg megéri😄

[NST]Cifu
Köszi, sajna ma csak két órám volt szórakozni a játékkal, holnap kipróbálom akkor az angolosítást. 😊