Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fizikát nem feltétlen hiányolom, de lassan már erre is kellene a fejlesztõknek gondolkodniuk, de tudom, hogy a lehetõségek és a kívánalmak nem fedik mindig egymást.
Nem kell összehasonlítani a játékokat, de ha próbáltátok, akkor a Red Orchestra üde színfolt volt, mert volt benne viszonylagos nagy terület, jól skálázható, megvolt a penetráció/lepattanó lövedék is, kevés fizika, ronybaba effektus.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2. Single küldi: feladat egy város kitakarítás 4 SF katonával. A város kihalt, mindössze ellenséges katonák és két UAZ és néhány üres civil autó van benne (a jármûvek lockolva vannak, nem lehet beleszálni még akkor sem, ha az ellenség fél perce furikázott vele), az AI itt nem nyûgözött le, kissé félszegen, késlekedve reagálnak a történtekre az ellenséges katonák, igaz láttam egy szimpatikus esetett is: az egyik járõrpárost elsõ tagját fejbelõttem, a társa hátrafordult egy pillanatra, majd inaszakadtábból továbbrohant elõre be a házak közé. Sajnos a küldetési cél problémák maradtak. Két ellenséges katona egy udvarba húzódott be, társaim pedig a waypoint környékén begubóztak, nekem kellett megkeresnem õket egyedül (és mivel nem én voltak a szakaszparancsnok, ezért utasítani sem tudtam õket). Végül ki a városból, és egy Blackhawk száll le értünk.
Köv. single küldi: Annyit látok, hogy egy útzár van támadás alatt. Akármit csinálok, élettartamom legfeljebb másodpercekben mérhetõ, hacsak nem vágom hasra magam valamelyik épület mögött. Sajnos nem értem a küldetés feladatát a cseh nyelv miatt, ezért többszöri próbálkozásra fogom csak fel, hogy a teherautóval el kell rohanni egy 2km-re lévõ bázishoz egy rajra való GI Joe-ért. Elsõ két próbálkozásra nem érek idõben vissza, és a százados visszavonulót rendel el. Harmadik próbálkozásra 120 méterre a céltól az ellenség szépen kilõ a vezetõfülkébõl...
[center]

Az környezet alapvetõen nagyon jól rombolható, legalábbis a fákat mind ki lehet dönteni, kicsit túl könnyen is (egy 5 tonnás teherautóval szinte utat lehet törni az erdõben, igaz jópár nekifutásra van szükség). Hasonló a helyzet a kõ és drótkerítésekkel. Néhány tereptárgy (mint egy viadukthíd) rendesen lerombolható, a többi azonban sebezhetettlen eddigi tapasztalataim szerint.
Az elpusztíthatattlan épület - 18 HE gránát találat után is áll (viszont szép a csõtorkolat elõtt felverõdõ por effektje)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
UE3-at a Roboblitz vagy a Rainbow Six: Vegas használ a jelenleg elérhetõ játékok közül (a Vegas esetén ugye csak demo még). A Roboblitz grafikája eléggé... egyszerû. A Vegas viszont erõmûvet igényel, és kétlem, hogy 7600GT-n maxon "jól" elfut (vagy akkor a "jó" minõsítés terén kissé más értékrendünk van).
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Harcolok, Utamból Kotródj!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bár én még igy is most akarom<#vomit>#vomit>
Szeritem ezek után lesz érdemes megvásárolni, hiszen "addigra" letisztul a vérpistike hangulat, lesznek szerverek, csapatok, tapasztalatok. 😊
Aki pedig már most megvásárolta, azoknak jó játékot! 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De majd veszek uj gepet egyszer, vagy kivarom, mig megpeccselik picit 😊
Az a64-754 3200+@2200MHz, ddr400, ati9600xt konfig keves.
Ettõl föggetlenül azért még mindig várom az Armát, már nagyon flashpoint hiányom van 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
1991.02.27: A legnagyobb FF incidens, ami összesen 10 jármûvet érintett.
A B-66 jelzésû M1A1HA Abrams-ot három 120mm-es DU lövedék találta el, az egyik a torony alsó részén találta el, súlyosan megsebesítve az irányzót, aki rövid idõ múlva belehalt sérüléseibe. A legénység többi tagja is súlyos sérülésekkel élte csak túl az esetet (az ok egyébként az volt, hogy a B-66 más irányba haladt, mint a századának több jármûve, ezért nézték ellenségnek). Az alap M1A1 egyébként nem rendelkezik olyan "kemény" bõrrel, a szegényített urán panelekkel csak az M1A1HA és M1A2 jelzésû egységek rendelkeznek.
Az A-14-est egyetlen DU lövedék találta el, és a keletkezõ tûz miatt beindult a halonnal oltó rendszer, a sofõrt ez sebesítette meg, a legényéség többi tagja komoly sérülés nélkül megúszta az esetet, a jármû viszont teljesen kiégett.
Az A-33 jelû Abrams-ot egy Bradley TOW rakétája tette mozgásképtelenné, mikor eltalálta a motorteret. Egy másik Abrams két DU pct. lövedékekkel semmisítette meg a kiürített harckocsit, a bal oldalról kilõtt lövedékek a jobb oldali toronypáncélzatot is átütötték.
A 2003-as iraki inváziónál a mozgásképtelenné vált Abrams-eket saját társaik, vagy A-10A-ról indított Maverick rakétákkal lõtték ki, miután a kényesebb dolgokat a személyzet leszerelte/kiszedte a harctérbõl.
The strength of the armor is estimated to be about the same as similar Western, contemporary main battle tanks such as the Leopard 2. The M1A2/M1A1 can survive multiple hits from the most powerful tank munitions (including 120 mm depleted uranium APFSDS) and anti-tank missiles
Together we'll fly someday...