Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.armed-assault.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.armed-assault.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.armed-assault.hu
mod segédlet
Sajnos ofpben van egy olyan bug hogy ha hasát lövöd a tanknak akkor is sérül a csö elég rendesen, viszont ha feljebb emeltem a csö "armorját" akkor nem lesz csö csoffadás mivel a tank elöbb pukkan el.
A leo2a4-nél azt vettem észre hogy ott nem annyira jön elö ez a hiba, de már nem ölök ebbe több energiát.Most már itt az arma amibe talán nincs ilyen gond.
A HP alapú sebzést is elakarom kerülni.
Armába remélhetöleg már a tank is visszaad értéket hogy mi sérült meg, nem csak az ember. Ha nem akkor is találni fogok rá megoldást.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
A Combat Mission taktikai játékban vannak mesteri módon kezelve ezek az absztrakt sérülések. De a Battletech sem rossz példa, ld. lõszerrobbanás.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Persze azért a randomizált átüti vagy nem módszer biztos jobb de azért már Battletechben is ordítani tudtam attól, hogy átüti a rakéta a Mech kezének armorját és valami felrobban vállban.... Szóval érdekes dolog eza random sérülésrendszer na😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
biztos nagyon egyszerû egyváltozós függvény és te már megírtad a hozzá szükséges alkalmazást mutad be kérlek és jelentkezz stockholmban egy matematikai ösztöndíjra.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha már itt tartunk, mik a moddolási lehetõségek? Milyen adatokat kapsz meg a scriptben, ha ilyen részletes találatokat akarsz szimulálni?
A másik pont nem olyan érdekes. Arra gondoltam, hogy van másodpercenként 20 frame, mindegyikre kell mittomén hány millió utasítás. Egy találat (részletes) szimulálásához meg vagy 2 nagyságrenddel kevesebb. Találatod meg átlag 1-2 másodpercenként lesz a példacsatában (összesen nem lesz több mondjuk 64x2-nél, ugye). Tehát a háttérfeladatokra 100-200-szor több cpu idõ megy el így is.
Azért ennyire nem egyszerû a dolog. Elõször is nem csak nyíllövedékben kell gondolkodni, hanem HEAT lövedékben is. Másfelõl nagyon nem mindegy, hogy melyik részen és hogy találja el az a lövedék a páncélzatot. Sabot esetén az átütési erõ a távolság függvényében csökken. A HEAT esetében a távolságtól független. Sabot és HEAT esetében is változó, hogy milyen szögben találta el az adott páncélfelületett (merõlegesen v. szögben és milyen szögben). A véletlenszerû megoldás ilyen téren szvsz nem jobb, mint a HP alapú rendszer.
És akkor még olyan dolgokba nem is mentünk bele, hogy pl. reaktív páncélzat...
Én is nagyon örülnék egy reálisabb páncélzatátütés rendszernek, de akkor már legyen megcsinálva rendesen...
Mellesleg egy találat olyan ritka esemény az özönlõ frame-áradatban, hogy sokkal részletesebb sérülésszimulációra is jutna CPU idõ, csak kifejleszteni nem éri már meg.
Próbaképpen csináltam egy 32 M1A1 vs. 32 T-72 tankcsatát. CPU limitált volt már itt a játék nálam, tehát az FPS már nem a videókártyától függött (FSAA-val teszteltem, ill. a nélkül). Erre akkor jutna CPU idõ szvsz, ha korlátozzák az egységek számát, vagy többszálas programozással oldják meg a problémát és a többmagos procikra hagyatkoznak.
Mellesleg egy találat olyan ritka esemény az özönlõ frame-áradatban, hogy sokkal részletesebb sérülésszimulációra is jutna CPU idõ, csak kifejleszteni nem éri már meg.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Harcolok, Utamból Kotródj!
Viszont rosszul emlékszel, a harckocsinál volt külön jobb és bal lánctalp, külön a löveg, külön a torony. Gumikerekes jármûveknél a kerekeket is kilõhetted.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Volt olyan küldetés OFP alá, ahol cirka 80-100 fõs civil lakosság volt, megvolt csinálva a Buszjárat, meg ilyenek. De olyan élõ várost, mint mondjuk egyik-másik RPG-ben van ne várj. Attól még messze vagyunk...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Most se fut valami fényesen átlag gépeken.
www.armed-assault.hu
GOOBY, pls
Tényleg errõl jut eszembe, ez a játék biztos sokat profitálna egy fizikai gyorsitó kártyából, akkor talán összességében nem kellene csucsminõségü proci meg videókártya, és sokkal gyorsabban menne. Támogatja 1általán, mert nem hallottam ilyesmirõl arma kapcsán, vagy majd opf2, netán az se?
Amugy én ugy emléxem opf-ban még lánctalp sérülés sem volt, csak a fehér keret vagy váz, ami a tankodat ábrázolta, találatok után elkezdett besárgulni és végül pirosodni, na akkor volt gáz, és szálhattál ki, már ha túlélted a lövéseket.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ