Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Eszedbe sem jutott játékon belül a multiplayer opció?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Raptor 2
Tudom hülye kérdés, de ide a címre mivel mennyek fel? Mer all seeing eye nem láttya az armat

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Bocs, helyesírási hibáim...
Ez fura, nekem pont a szívem csücske az OFP-ben a "floating crosshair", remélem, az ArmÁ-ban is szeretni fogom... Volt is valami szavazás az OFP-fanok között egy külföldi oldalon, valami 80% szavazott mellette. de hát ízlések és pofonok <#vigyor3>
Fenrir
OMW

A halál csupán a kezdet...

Akkor menj föl 😊

Fenrir
Üres 😊

152.66.234.169
pass : armahu

Fenrir
Van már magyar arma szerver?

joebacsi
annak a kis "holt-téglalap" területét állítja, ami csalogos nézetben is megvan, és ami speciel engem a legjobban idegesített alap ofpben 😊
(ezen a területen belül csak a célkereszt helye mozgott, a karakter nem fordult el, közelharc fõként emiatt volt eléggé körülményes ofpben sztem, mert kissé bekavart a más fpsekben edzõdött szem-kéz koordinációnak, de itt hál istennek ki lehet kapcsolni teljesen)
amúgy ezen is látszik, hogy arma rengeteg kis észrevétlen dologban nyújt többet mint az ofp...például ilyen, hogy mostmár gugolva is lehet "sétálni", lehet hallani az ellen beszédét, rádiózásnál is mozog a száj...etc...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fenrir
Azzal nem volt gond, hogy mit jelent szó szerint csak azzal, hogy mire van hatással. Sajna nekem is cseh nyelvû a manualom 😊

Azt remek levenni, akkor már kis sebességgel se lehet fordulni.

Tükörfordításban:Lebegõ zóna

Fenrir
Ok, ezt nem tudtam hogy mi, de ha ezt az érzékenységet csökkenti akkor jó 😊

Bucser
jahh értem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JohnnySmith
Valszeg azért írta mert ott hogy is fogalmazzak finoman nem mindenki tudott vele elboldogúlni 😉

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

koschwarz
mindenesetre leporolom a joyomat...(na nem úúúgy<#miaz>)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Raptor 2
Én már beletanultam 😛

Bucser
jójó... az a bf 2....Ez meg hála az égnek nem az...

Amúgy sosem engedelmeskedtem hiába karattyolt nekem.Nehogymá' lelõjék elõlem az ellent,és elvegyék a gyilkolás örömét.<#hehe> <#violent><#bdead>
Meg aztán a végén így több pontot szerzek,bár arra még nem jöttem rá h annak van-e vmi jelentõsége.A magam dicsõítésére mindenesetre jó.<#beka2>

Állítsd vissza a bill.settingsnél a Floating zone-t a negyedéig.Nekem bevált.Tök faszául lehet így manõverezni,nem érzékeny annyira.

Fenrir
Úgy egy órát próbálgattam repülni, de nem nagyon érzem pedig BF2-ben is billentyûzetrõl és egérrel heliztem, de itt egyszerûen nem tudtam olyan finom manõvereket csinálni vagy túlcsúsztam vagy ha nagyon beleléptem a fékbe akkor meg megálltam fordulás közben.

JohnnySmith
Sztem is bár elvoltam vele, de nem az igazi (ofp-s) 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Fenrir
Jaja, kell is szerintem 😊

Bucser
NEm tudom melyik OFP-ben azt hiszem CWC-ben volt egy ilyen tipikus script hiba. Egy M113-as elakadt egy házban és ezért nem ment tovább a küldi.. de valami 20 kilométerrel arráb... ezért ha az a küldi ment akkor szépen le kellett szedni minden oroszt, szerezni 1-2 rpg-t és kilõni kézzel a saját M113-unkat, mert akárhányszor próbáltam ugyanott elakadt a szerencsétlen pszj😊

koschwarz
errõl a tisztek parancsairól eszembe jut, amikor az OFP kampánya elején még talpas közkatona voltam, és egy nagyszabású hadmûveletes mission során egy ellenséges katonát se sikerült lelõnöm, ezek után egy rövid kis közjáték a következõ küldi elõtt: a parancsnok lecseszett, hogy szedjem össze magam. azt hittem magam alá csinálok, akkor flash volt, gyorsan vissza is töltöttem a küldetést, lelõttem néhány ellent, és nem is volt utána ilyen<#taps>

hja az OFP<#love11>

Csináld újra a küldetést.Nekem is csak álltak elõször.Másodszorra követtem a tiszt parancsit,és sikerült.

JohnnySmith
(csak Fenrirnek mert õ még nem tudja, tegnap meg nem szóltam neki)
Jön patch a helikopterre 😊
"Helo flight model improved in next patch"
Van video is az Armed Assault info-n.

Természetesen lejebb már be volt linkelve.

DummyBoy
Csináld meg még 10-szer ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor elindulsz az embereiddel a falu felé, akkor elméletileg mikor már majdnem az épületekhez érsz akkor jön majd szembõl még pár enemy, ilyen erõsítésféle ... ha õket is kinyírod akkor mehetsz vissza a Humwee-hez és kész a küldi ... ha megállsz a fehér autó mellett és nem tudsz továbbmenni, akkor lehet kezdeni elõrõl mert valami nem történt meg ... fingom sincs micsoda, nekem vagy 20-adjára sikerült ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bucser
Ez nem autó.. itt nincs tapadás.. ha az helikopter elindult akkor sajna hülye newton óta biztosan idõ is kell neki megállni😊 Egyébként jó tanács:

momentumot akkor tudsz adni legjobban a helikopternek mikor ledöntöd az orrát és növeled a teljesítményt. (gázkar) Így tulajdonképpen elõre emelkedik.. majd ahogy áll vissza az orra egyenesbe szépen leveszed a gázt😊 megszokható😊 persze kell hozzá egy Joystick😊

Fenrir
Ez örvendetes hír mert most kipróbáltam és veterén BF2-es pilóta létemre szinte alig tudtam irányítani. BF2-ben olyan szép manõvereket vágtam le még a Blackhawk-kal is mint állat, de itt csak pörgök és forgok, ha lenyomom a gép orrát akkor ugyan gyorsul, de ha visszahúzom nem bírom megfogni, stb...

A "Sanitation" nevû pályán tartok kinyirtam a sabotõr társaimmal hangtompitós M4-esekkel az összes enemy-t a faluban (max 10 épület), és nem enged tovább ! Milyen triger vagy script nem aktivizálodott ? Pedig 2 ember maradt még rajtam kivül megának egy helyen egy roncs autó mellet egy földuton és nem jön semmi ! Mit kell még csinálnom ? Vagy ez egy program bug ?? Valamelyik enemy-t berakta ugy egy házba hogy ki nem lehet lõni és még csak nem is látszik ? 500 méteres körzetben mindent átnéztem a faluban és a határában egy enemy-t se találtam !
Raptor 2
Na felraktam az oldalt, akit érdekel megnézheti

www.armasoldier.uw.hu

Boconadi
?????<#confused>
koschwarz
csak megnéztem....<#hehe>

de tényleg, nem lehet itt elkezdeni, nem tudnék nyugodtan belemélyedni<#miaz>

bakvarnyu
melóhelyen ARMA-t tolni ez súlyos<#vigyor1>

koschwarz
ha azt mondom, tökmind1 melyik borító, mert ugyanolyanok?<#schmoll2>

azért szavaztam mert kiváncsi vagyok az eredményre. nagyjából 50-50. na ez alapján döntsék el<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

csakazértis 2.! 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
februárra, mire megjelenik, már meg is fogom unni (najónem)<#fejvakaras><#hehe>

Cream78
Töldsd le vazze! Qrva jó útmutatót találsz a faq-ban! Linkekkel!

Raptor 2
Jah, énis arra vótoltam

1. sokkal jobb
JohnnySmith
Lehet szavazni az UK verzió borító tervérõl...
Klikk

debHUKK
pixeles fû... lol akkor nézd analóg monitoron
sztem meg tök jól néz ki, 1024ben nem is lehet többet kihozni

Harcolok, Utamból Kotródj!

Raptor 2
Sztem a felbontás változása, is rondít, meg amugy tök máshogy néz ki, mintha élõben látnánk futni

azért olyan ronda mert szaros szar pixeles fû, inkább ne legyen benne
Az miért baj h vki beírja h 43%tartok stb??? Engem nem zavar hagy írják. Meg az se zavar h már vagy 658x kérdezték h hogy lehet feltelepíteni a törtet, mert az se zavar
Zsolo007
Ez egy borzalmas kép. Nagyon rondának tûnik.

Raptor 2
szép

lol