Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
A Glock 18 képes sorozatlövésre, bár én személy szerint kicsit szkeptikus vagyok az ilyen sorozatlövõ-pisztolyokkal. 3 méternél messzebb álló célra már merõ lõszerpazarlás ilyesmivel lõni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Reaper
A Glock 17 igencsak félautomata...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

[NST]Cifu
Este 9-ig dolgozom... 😞(((

Nekem az emberek (játékosok) hiányoznak 😊, a legjobban, ezért CIFU ha tudsz gyere te is játszani ma (péntek) 20:00-tól lesz egy kis game remélhetõleg elég szép lesz a létszám 😊.
pl. mp5, skorpio meg társai?, opf-ba is bemoddolták õket, armánál is ez a sors vár rájuk sztem 😊, de jó lenne a pisztolyoknál is bõvíteni, full auto-s glock17 (asszem), desert eagle...

M56 Smart Gun, az mi is, az Alien vs Predatorban volt smartgun meg a bolygó neve halálban, de nem emléxem hogy a tipusát is közölték volna, szal vagy rosszul emléxem, vagy másról beszéltél.😊

[NST]Cifu
Comanche - protogép
XM29 OICW - protofegyver

Egyik sem került sorozatgyártásba, pláne nem rendszeresítésre. Ezzel az erõvel a Colonial Marines M41A1 pulzusfegyvere és az M56 Smart Gun is hiányzik. 😉

Ami nekem hiányzik amúgy az ArmA-ból, azok a géppisztolyok...

HardcoresHUN
Sorry, de végül rájöttem tegnap este hogy a GMV jobb elfoglaltság😄

bakvarnyu
sztem nem neked kellett volna bocsánatot kérni de te tudod.

Köszi a linket . Már kezd hiányozni a Comanche és az OICW fegyver is , na meg sokminden addons , remélem fennlesznek azok is . VOlt anno egy ágyú is ami mikor újratöltött valamit dumált oroszul , az nagyon tetszett .
Sry ha sokít írok de gondoltam, külön szedem az üzeneteket hogy jobban látható legyen hogy ninek a HSz-ére válaszolok, a jövõben nem teszem, de ezt közölhetted volna így is és nem kellet volna faszozni, mert én aszem nem mondtam senkinek ilyet ( neked sem ).

Szóval sry még 1x a sok szövegért és inkább gyere fel játszani pénteken 😊
Seaweed
Most mi a faszt marjatok egymast..Quss es huzas a sarokba kukoricara terdepelni...büdös kölke!

bakvarnyu
Nekem is tök ugyanez van amiket írtál és most akartam ujratenni a win-t
hátha , de ezek szerint felesleges😞 Majd csak lesz valami patch ami javitja.

Nem biztos hogy a legújabb driver jó a 6600gtnek...

Azért még írjál valamit, van még itt fent egy csomó üres hely!

Sry SeaWeed, de nem nagyon ment senki, majd holnap 😊
bucsher én tudtommal nem sértegettelek, nem is beszéltem veled, nem is írtam neked akkor miért akarsz engem bannolni, illetve mirt nevezel fasznak ezt az utolsó Hsz-t tpM-nak írtam, mert ma nem volt fent és kész.

Szóval ha bajodvan akkor nekem privbe írd meg vagy fejtsed ki egy hsz-ben és utána írkálj olyat hogy "bannoljatok vagy bannoljátok".

Ahelyett hogy engem faszozol, gyere fel játszani, nekem semmi bajom veled.
Sanyix
Havernak hasonló 6600gt-vel, 2500+@3200+ amd-vel, bár neki szétfolynak a texúrák, és eltûnedeznek a tárgyakból bizonyos részletek, pl amikor ottvoltam nála hogy megnézzem, azt láttam hogy a bokor 2 lapból áll, és néha el is tûnik, majd újra megjelenik, és ezt rohadt gyorsan egymás után. Vagy pl ugyanez történt az õrtorony lépcsõjével, de csak a lépcsõvel, és hát a grafika is elég ocsmány volt, mintha semmilyen effekt nem mûködne. Amikor megmutatta nekem milyen csak néztem, most sem tudom mibaja, pedig volt win reinstall, legújabb minden driver, és a vicc az hogy nekem is tök ugyanolyan gépem van mint neki, csak nekem a 6600gt helyett 9600pro-van, és nekem jó minden :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
...nah latom senki...akkor megyek en is megnezem 100x-ra az GMV-t....
Seaweed
ott ulok bent vazze es sehol senki..nah jovan vazze...<#ticking>
Szófosás rula... Ezt nem tudtad volna egy postban leírni mi?

<#banplz>

könyörgöm bannoljatok engem, vagy veteránfaszt, mer én ezt nem bírom 😄

Seaweed
Megvan DVD....megyek be lovoldozni ..med kocsikazni esznelkul....Skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <#idiota>
tpM'91 ma megmenekültél, de holnap kinyírlak! Egy lapáttal foglak arcon vágni, ADJATOK EGY LAPÁT ADDONT ARMA-hoz 😊. Aztán holnap mindenki legyen , SeaWeed te is 😊 ez nem szombat ez péntek 😊, úgyhogy ráérsz elméletileg 😊

További szép estét mindenkinek 😊
nah énis a vietnámost nézem maj' holnap 😊

HardcoresHUN
elmentünk kajálni de én visszamegyek. gyertek ti is vissza

Bazz megszakadt a net azt mire visszajöttem már nem volt fönt seni 😊 Én még leszek, csak írjatok 😊, mert közben nézem az egyik kedvenc filmemet most megy majd nem sokára a Jó reggelt Vietnám 😄!!! Kurva jó ez a film 😊 Már vagy 20x láttam 😄
Seaweed
Hat ez amai nem tartott sokaig...szerintem en eszem valamit es jovok meg 1 korre ha lesz valaki...
Gyertek én már fent vagyok 😊 tpM'91, májsz, hardcore, Sea, Raptor2 és a többiek is 😊
azért egy N8800GTX-et hajts meg normálisan egy kis procival 😊, máris nem lesz olyan szép 😊 😄 😄
Ok én ott leszek 😊
Gépelési és joebacsi szerint diszlexiás problémákkla küszködök 😊
Lehet igénybe veszem de nem diszlexiás vagyok hanem nem tudok gépelni 😊 ennyi és után alust vagyok kijavítani, inkább egy gépelést segítõ progit írjál nekem 😊 😊 mint az i9 a mobilokba ( szótár azt kiegészíti 😄 )!
lol OFPben proci + RAM kellett videokari nem számított, itt meg videokari kell és proci + RAM nem számít

debHUKK
kiprobaltam a nograss szigeteket füves-erdõs teruleten jelentõs, akár 100%-os javulás, városban (értelem szerûen) semmi változás fps terén.

én próbáltam 2600+ sempronon es 3200+ athlonon is es megjelenésben ugyanaz volt

Harcolok, Utamból Kotródj!

nem cash hanem cache, ennyi 😊

www.armed-assault.hu

HardcoresHUN
20:00-tól gyertek ma fel az NAGC-re!!!!!!!!

bakvarnyu
Létezik AGP-s Geforce 7300Gt DDR3-mas! Nehéz volt találni de aztán egy kölyök tudott szerezni.Régi proci, asszem Nortwood es socket754 foglalat.Az a baj belassult FPS-sel még valahogy el tudnék játszani de
ettõl az elmosódástól behányok.

joebacsi
hmm, még szerencse, hogy úgy 1 éve össze kellett dobnom diszlexiás kisiskolásoknak egy progit...ajánlom neked is, hátha segít 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
attól még, hogy szavaznak rá nemfognak fizetni érte <#ravasz1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én nekem jó 😊

Eddig 3 szavazat van --> 2007.01.12/20.00 óra (ÉN, tpM'91, Hardcore)

jelentkezzetek 😊 még!

Seaweed, jan. 12 péntek, az nem jó neked?😄, az nem szombat 😊??
Nem a BF-et csak úgy felhoztam hogy ott régi kariknál csinált ilyet 😊
ez csak egy példa volt😊
Az a 2400 az órajele vagy a tipus száma, mert A64 2400+-ról és Semprom-ról én nem nagyon hallottam és a 7300 GT az PCI-E-es és PCI-E-es alaplapok csak 939-es foglalattal jöttek tudomásom szerint de mondja meg bárki hogy ha tévednék, ha csak nem AGP-s a kerid, akkor viszont nem 7300 GT hen 7300 GS 😊, bocs hogy így írom ezt de csak furcsálom 😊. Bárki kijavíthat nem haragszo meg 😊, csak nem így írja hogy "te.....".
Vége az ArmA vs BF vitának ne jöjjön a gyorsítótáras plz 😄

Van aki 2600+ Sempronon játszik 9600al szal nem proci a gond

Szal lehet mondani hogy mi az a 4 MB cash de szerintem elöbb nézz körül tájékozódj és utána írj ijet hogy "te....." aszem ennyit errõl te számítógép zseni!
bakvarnyu
Gef7300GT DDR3ram.Elõtte radeon9800 volt és azzal is így nézett ki. Kizárásos alapon a sztem proci kevés neki (AMD 2400).

Itt a 4 Mega cash te ....... 4 MB cash proci!!!!

Ahol bejön azoldal katt erre --> "View specification chart ›"

Bocs rosszul tudtam nem server hanem Gaming proci! Ez mind1 is! ezért elnézést!
Valószin hogy shadermodelel van gondja milyen karid van? Annó mikor kijött a BF2 és csak SM2-es karikal ment, akkoriban még GF4 Ti 4400 128 MB-os karim volt -és ott gyárilag nem akart elindulni, csak ha egy kicsit megbuheráltad a BF-t és akkor csinált hasonlókat BF-ben 😊.
Én 1 fityinget nem dobtam ki ezért 😊 mi ezt a gépet béreljük nem a miénk 😊 semmi közünk a tulajához csak anyi hogy bérelünk tõle egy játékportot ennyi..... 😊