Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
OFP-ben a nevedre bokve lehetett mindenfele ilyen jelentektelen informaciot megadni..de aramaban fingom sincs..lehet kezzel szerkesztett valami filet...
Kaszi46

Ezeket az adatokat hol tudom kitölteni?

*Posse*T.W.D*

Seaweed
Szombat vasarnap nem erek ra melo miatt, csak szombat keso este..vasarnap meg egyaltalan nem (azaz ejfel utan igen..de hol vagytok ti olyankor mar? 😄)
Hamarosan lesz OFPHu ArmA zerver sztem azon kéne már nyomni

Ha a játékosoknak vannak pályáik, amik nincsenek fent a serveren, de úgy gondolják hogy megérne egy próbát a pálya akkor azt hogy lehetne valahogy felrakni a serverre????
Megint kéne egy nagy partyt servezni, hogy már van serverünk 😄, tehát a szokásos kérések következnek!

1.: Melyik nap lenne mindenkinek jó? ( Várom az "5"leteket)

2.: Hány óra körül?

Ez egy közvéleménykutatás, csak úgy számomra, hogy milyen típusú játékokat kedveltek? (CFT, CTI, SC, COOP, stb...)
Kume
jah, kasz46 voltam, csak haveromtól.

posse t.w.d.

Kume
Nem arra gondoltam hogy beleépítsenek full egy modot, hanem azokat a dolgokat átvegyék, lemásolják stb ami alapban el van kúrva armában.

#6040-Bocs, tényleg nem kellett volna ilyen hangnemet megütnöm. A faqban leírtak szerint pedig minden gépen mûködnie kell!

posse t.w.d.

Seaweed
Milyen nodvd?! Nekem semmifele DVD-m nincs...es ergo ilyen balyom sincs..es ezt veresen-szaftosan-frocsogosen komolyan mondom, es gondolom! <#gonosz1>
Truck Driver001
Lehet félreértettél.Én semmiféle kötekedést nem tanusítottam senki felé.Erre úgy kezeltek mint egy hülyét.Ha én megadom felétek a tiszteletet,ezt visszafele is elvárom.Tudom hogy teírtad a telepítési útmutatót,amivel baj sincs,mert érthetõen,világosan fogalmaztál.
Nem egyszer végigcsináltam lépésrõl lépésre mindent.És ugyanaz.Nem mindenkinek mûködhet!😉
Peace!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Akarodmondani, az jó lesz!

debHUKK
Szeintem uj mod, sound, stb. nem lesz beépítve. Ezt senki sem gondolhatja komolyan. Ha beépítenék vmelyiket, akkor meg az lenne a baj, hogy miért ezt miért nem a másikat. Amúgy meg inkább optimizálják ezt a béta 2-es fázisú ArmA-t. Pl örülnék egy nodvd patch-nek is, de nem 3 év múlva, persze ezt én se gondolom komolyan 😊

Harcolok, Utamból Kotródj!

joebacsi
arra az esetre, ha nem lenne egyértelmû az iróna, odatettem a 2 szmájlit a hozzászólás végére, de látom ez se elég minden esetben 😊
(nézd meg, hogy mire válaszolva írtam a szimulált véristvános regálást 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
Szerintem meg csak egy normálisan megírt modmanager kliens es szerveroldalara lenne szukség. A modok így is egy idõ után modulokként fognak felépülni és szabadon kivehetõk betehetõk lesznek. Így a mod és serverkeresõ meg tudja mondani, hogy adott szerveren milyen mod van és ha le karja valaki szedni leszedi. aki men akarja az atmegy masik serverre. ez ilyen egyszerû...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Igen az jó lenne.

Kaszi46
Gratulálunk, te vagy az egyetlen akinek nem indul.

Lehet hogy összeségében "szutyok" a mod, de jó lenne ha az arra érdemes változtatásokat a bohemia is megfontolná, és beleépítené a játékba, illetve javítaná az alapban elbaszott dolgokat. Talán arra még te sem húznád a szádat.
Én sem a modokat pártolom, mert szerintem a túlzott modolhatóság inkább csak szétdarabolja a játék köré gyûlõ játékosokat.
Szerinetem a legjobb megoldás az lenne, amit korábban említettem, az a adolog pedig csak a játék készítõinek rugalmasságán múlik.

*Posse*T.W.D*

Seaweed
Akkor figyelj turelmesen! Szemed le ne vedd a celpontrol... <#nevetes1>
Truck Driver001
Várlak!^.^

Seaweed
Nem! Quss bogre/kancso/csesze/kolasuveg mert....mert....mert...mert....nah bazz semmi jo nem jut az eszembe <#mf2><#mf1><#falbav><#ravasz1><#idiota>
Te meg ne gyere itt az intelligens válaszaiddal, itt már egy rendeset flémelni se lehet? 😊

Seaweed
Alapjaban igaza van am...de holnap megyek aztan ellopom az autod/biciklid/villamosod/stb-stb es kivancsi leszek mit szolsz hozza! Ha meg valaki ilyen-olyan okok miatt nem veszi meg akkor legalabb maradjon csondben! <#whatever>
Seaweed
Cigirol le kell szokni..ezt mar akkor irtam ala en is mikor 15 ev utan letettem...es jol tettem! Dizsi-t mert megerdemled' <#ravasz1>..net olcsobb is van...szal nem sirni..dógozni oszt nyema problem!
Mer a BISt szerinted érdekli, hogy mennyit perkálsz a netért? Abból õk nem sokat látnak. Zsíroskulák 10ezres nettel OMG.

Kepek a jatekrol es videok http://www.ghidul-universitatilor.ro/?4429
Truck Driver001
Az ilyen felfogással van a baj.De nem nyitok vitát.Ahoz túl békés vagyok!😄

Zsiroskulak. Nem sokaknak telik am havi 10 net 15 cigi es megint 10 dizsi mellett jatekra!
Ja, hogy nincs rá pénzed? Akkor ne játssz vele. Csá.

Truck Driver001
Fantasztikus ötlet.Nincs pénzem több ezer forintot kiadni egy játékra.Elég az Internet.Legalább kihasználom,ha már havi 10et perkálok érte.
Majd ha egyszer sok pénzem lesz,ígérem hogy megveszem!

Seaweed
A tyukolbol kiabalo kakast a kutya se veszi komolyan <#felkialtas>
Sanyix
Ígyvan 😊 csak nem a bugos angolosítást kell megtalálni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
Vedd meg.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Truck Driver001
Na kiszenvedtem magam.Amikor indítanám a játékot,a protect természetesen megáll,és kiírja hogy tegyem be az eredeti cd-t bla bla.Azzal a kulcsal is megpróbáltam felrakni,ami a readme-be volt a játékhoz.És semmi!😄
A FAQ szerinti verzió sem mûködik!:S

Bucser
ha megnézed a filenevet abból rájössz, hogy artwork azaz mûvészmunka... Lehet hogy még a tervezési szakaszban készült?? És akkor mi is a fake rajta??

Még jó, hogy van egy halom másik játék, ahol ekkora területen, ennyi játékos rohangálhat és 2007-es a szinvonala a textúráknak is ... például a .... no, nem jut eszembe ... <#ravasz1>

joebacsi
hát eléggé pixeles, meg a textúrák is szarok...jó, tudom, hogy nagy távolság, meg minden, de azért 2007ben ez már ultraszánalom <#levele>

<#vigyor5><#vigyor>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ha megnézed a screenshots folderbe van rakva. Annak meg fék 😛

Igen, mert pont ez a bajom az ilyen sufni mod szemetekkel. Van benne pár jó dolog, de még többet basznak el, mert szerintük így jobb. 😞

Kaszi46
Látom sikerült az egyetlen negatív dologra kihegyezned a dolgot.

Mondjuk ha pontos akartam volna lenni, akkor azt írtam volna, hogy ezekkel a hangokkal, és ezzel a tank lövedék sebzéssel kellett volna kijönnie armának.
Elég mókás amikor 1 méterrel az ember mellé odasózok egyet és az emberke ugy áll ott mintha misem történt volna. Itt legalább a környezetében is elhullott mindenki.
Nameg az mk19 is jobban tetszik a videó alapján, mint alapban.

*Posse*T.W.D*

Truck Driver001
Igen az!De már megoldottam!
Vlmi Gebasz volt a Daemon-al!Reinstall segítet!😉
Azért köszi!

koschwarz
4.08-as a deamonod?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Truck Driver001
Hali emberek!Na megvan a Cseh verzió.Mindent úgy csináltam,ahogy a FAQ-ba is található.De bizony az Istenért se akarja bemountolni az mds fájlt a daemon.Többször,többhelyrõl is letöltöttem,de semmi.Vlmi tipp?

Bucser
mifék?? Ez gy jól megcsinalt latvanykép. semmi több. de annak jó😊

Én köszönöm nem kérek állva lövöldözve is halálpontos PK-t.

Fake.

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Kaszi46
Hmm igen, kb igy kellett volna kijönnie alapból armának. Remélem eljutnak ezek, és a hasonló dolgok a bohemiához, és változtatnak is rajta.

*Posse*T.W.D*

Seaweed
Elnezest nagyúr <#worship><#idiota>
koschwarz
jaaaa, vágom, és mindjárt bele is dõlök a kardomba, dehüjevagyok<#miaz><#lama>

HardcoresHUN
azért írta ki hogy rossz CD key, mert nem Kaszi CD-kulcsával raktad fel. Ha érdekel a dolog keress meg a GBC TS-n az Armed Assault szobában. 😉

koschwarz
tegnap feltettem a nagc-szerveres cseh változatot, 1.01-es peccsel, a hozzá való magyarosítással, és egy újraindítás/ellenõrzés után elindult a gamma.

most elolvastam kaszi telepítési útmutatóját is. van valami jelentõsége még ezek után annak a bizonyos "mûködõ arma.mds fájlnak" ezek után?

(mellesleg sajnos az 1.02-est már nem engedte feltenni, kiírta, hogy rossz cd-key)