Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Neked ez elsore lejott?! mert en vagy 6-7 ujrenezes utan vettem eszre hogy tenyleg nem ACU-ban voltak....
Kaszi46
Én is chillmastás mission-ökre szavazok, de nem ctf-re. Capture and hold, az összes nagyon jó!

*Posse*T.W.D*

respect! 😊

Clihhmasta-s pályák nem a legjobbak mer tele vannak spacetechnos pittyegéssel...

HardcoresHUN
fõleg chillmasta-s pályákat tegyetek fel. van egy nagyon állat Basra-s CTF-em. annál jobbat nemjátszottam még

elvileg van felajánlás + 1 gigára csak meg kéne találni az illetõt

www.armed-assault.hu

Hat lehet elbirna meg nemi RAM-ot... 😊

ja és tök jó lenne, hogy akik multiztak bárhol és gyûjtöttek cache-be jó pályákat, ezeket össze kéne gyûjteni és feltölteni a szerverre.

www.armed-assault.hu

X2re váltottunk és bizakodunk. Kérdés, hogy az ofpn egyáltalán lesz-e aktivitás.

www.armed-assault.hu

Ha tényleg menni fog akkor nagcot lelövöm.Csak akkor fog menni ha valami gond lesz az arma.huval.Amolyan bákápp szerverként 😊

És az birni fog 3 portot egyszerre?

A végén ott van két iraki, akik elég amatõr módon lövöldöznek ki az ablakon AK-val. Onnan lehet õket felismerni (és úgy általában az iraki katonákat), hogy a régi amerikai sivatagi BDU-t és PASGT sisakot hordanak, ellentétben a US ARMY-val, akik ACU-t és MILCH-et (lásd fotó lentebb).

A videó elején pedig ott a szöveg, hogy a 3rd Stryker Brig/2nd Inf. Div mellett a 6th Iraqi Army Div is részt vett a csatában.

Egyébként amit a "hiradókban" mondanak sosem szabad készpénznek venni, fõleg nem ilyen témában... 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
Az egyneruha az nem a felvarró. Az országjelzés a felvarrón található.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

koschwarz
hát lehet hogy a saját szememnek sem kell hinnem, de én amerikai egyenruhában ak-val lövöldözõ fehér embereket láttam lövöldözni tegnap a hiradóban<#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Bocs, nézd meg jobban a felvarrót és láthatod hogy nem amerikaiak. Amúgy az iraki biztonsági erõk használnak tudtommal szovjet fegyvereket.
HardcoresHUN
én ma este ottleszek. úgytudom tempi is, mint ügyeletes veterán

Boconadi
MUhahaha (m107) Amúgy kicsit durva külömbség van az m107-es töltény és az AK47-es töltény között 😄.

Na jó én nem offolok tovább 😉
Ohh de király 😄

Nah de akkor melyik serverre menjen a nép?

Akkor ma 19:30-tól fent leszek gyertek it is tpM Sea Raptor,bucser, Hardcore, stb.....

Azt hogy melyeik serveren leszek még nem tudom ha meg érkezik a pontos cím estére akkor az új Arma serveren 😄

Ha nem akkor egyértelmü hogy a régin 😄

Remélem hogy Jó sokan leszünk, szóval mindenki próbáljon jönni!!!!
Icebird
Ha minden jól megy este Scene szerver:
-ArmA 1.02 szerver
-ArmA demo szerver
-OFP szerver

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Nekem ilyen fegyver kell a CTF-hez az armaba.... 😊
Beretta

Jó ez az arma, mert se szerver, se player, se játék, viszont az ehhez fejlesztett gépen faszán fut a TDU 😄DD

az igaz, hogy amerikaiak kameráztak és az is hogy a többség tényleg amerikai volt, de az AK-val irakiak lõttek - de nem kell elihinni ha nem akarod

koschwarz
<#wilting>

pont az volt a hír lényege, hogy az amcsi katonák harc közben kameráztak (egy házból lövöldöztek egy mássik házra). de nem muszáj elhinni.

azok nem amerikaiak, hanem irakiak voltak

koschwarz
tegnap a hiradóban is mutogattak amcsik által felvett harcokat. ott többek között ak-val lõttek az amcsi katonák. de elég érdekes módon, mert nem is csípõbõl, és nem is célozva, olyan mellmagasságban tartották és úgy adtak le rövid sorozatokat.

más: nektek is van olyan hogy nem tölt be bizonyos textúrákat?

Seaweed
A haborunak is van egy ilyen hatasa.... <#vigyor1>
Bucser
A flém az jo mert nem hagyja kihulni az emberi kapcsolatokat😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nah ne flémeljetek már megin'

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Seaweed

..igy van nem kotelezo ide jarni!
Bucser
Ez volt srac a hét vicce😊

Nem kötelezõ ide járni.. hallgatni OFP hu forumon is lehet😄

qd

Pedig jobb lenne...
Seaweed
van valaki? mert az 1-2 max 3 fos mokakat unom mar...
HardcoresHUN
elég a vitából gyertek fel gamézni!!!!

Seaweed
passz..en firefoxot hasznalok...
Seaweed
Meg szerencse hogy nem te mondod meg hogy ki menyit es hogy forumozzon az SG-n.....es meg az is szerencse hogy ez a topic el es nem olyan halott mint az ofp.hu-n voltak a forumok!
repvez
gondolgodtam hogy én is belinkeljem-e, de gondoltam akit érdekel az majd csak megtalálja azért is irtam oda hogy hol láttam.
Egyébként a youtube nálam miért irja ki álandoan hogy telepitsek flash lejátszot ?De a telepitésnél meg kiirja hogy már fenn a legujjabb,de igy se játszik le semmit.IE6-ot használok
Itt valakinek szofosasa van :/
HardcoresHUN
a Gepárd az egy vadállat!!! nézzetek youtube-n az M82-esrõl viedót, lövés közben. na a gepárd kétszer nagyobbat rúg

Seaweed
Szerencsejukre par eve felertek tobb evtized utan esszel hogy fontos a kommunikacio...es nagy hangsulyt fektetnek ra...persze erre sok friendly-fire utan "jottek ra"...<#rolleyes>
OFP-ben is ez volt ,de a Liberation 41-15mod 1.07ben már pl a DP27 -et és az Mg34-et is máshogy fogja mint a géppisztolyokat a puskáknak van felhuzási animja.

Az amcsik meg addig lõdöznek Akval amig le nem lövik a társaik õket véletlenül (Veitnamban nem egyszer fordult elõ ,h elvették az Ak-t egy másik osztag meg tüzet nyitott az AK jellegzetes hangja miatt)
+ még olvastam valahol ,h egy Gepárd tipusu rombolópuskával lõttek és szilánkokra törte a lövész vállát

Icebird
Hát mindjárt bele is futottak szépen a statikus animáció korlátjaiba.
Mivel van egy tartási anim tipus ezekhez a fegyverekhez azt jónapot.
Látszik megint a kapkodás, mert ha már nem csináltak hozzá animot akkor legalább a AKS74-et belöhették volna, csak elöbbre kell rakni a fegyver pozt. és mindjárt nem lóg bele.
Az ak107 és RPK74M-nél én betudtam állítani a lehetöségekhez képest a BIS nem?

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Seaweed
lattam <#buck>
repvez
épp ma volt a "csiga2"-esen a hirekben egy video az amcsi katonákrol ahol egy erkély szerüségböl löttek és még a vakolat is lepotyogott lövéskor, meg az amcsi katonák AK-val (!) löttek .
Seaweed
Eleve szep mennyisegu egestermek, fust formalyaban beterit, illteve bizonyos loszerekkel akkora energia szabadul fel hogy felveri a port a foldrol targyakrol a kornyezetben, pont mint a lovegeknel...vegulis ez kezi agyu kategoria <#gonosz1> (Mindez hatvanyozottan igaz pl epuletek vagy olyan targyak kornyezeteben ahonnan pl a hang visszaverodhet!)
De nem vagyok szagerto...jarnak errefele olyanok is akik jobban ertenek a temahoz majd ok kifejtik mi lyen erok, fizikai jelensegek okozzak a jelenseget egyes esetekben!
Boconadi
porzik ha lõsz vagy mi a pitsa? <#idiota>
Seaweed
<#nevetes1>