Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

debHUKK
ügyes próbálkozás, csak az a tükrözés felesleges, van elég anyag az armához

de bucseré a legjobb 😊

Harcolok, Utamból Kotródj!

Raptor 2
Miért pont "Vérprofi Gézát" kellett erre a képre raknod. VAn annyi más háborús hõs is az Arma-ban...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Kár ,hogy nem adtam szerkesztési jogot a bannerem editálására 😄 😉

Boconadi
Klónok háborúja <#wink>
Seaweed
<#gonosz1>
DOGMAN
vagy klónozott katonák 😄😄😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

DOGMAN
Ezek Ikrek??? 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Boconadi
megpróbálkoztam egyel <#buck>
Inkább valami armás hátérkép kéne a fehér helyek kitöltésére

Seaweed
en csöcsöket akarok ra! <#idiota>
Bucser
Ez már sokkal szebb<#gonosz1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

És egy pár

Százszorszép? 😊

joebacsi
így még a háttértõl se ütne el 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
szerintem nem kellene.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kaszi46
Olyan üresnek találom a banner 2 szélét mindíg, nem kellene rá egy kis,

vér?😄 (vagy sok sok vér😊)

*Posse*T.W.D*

Boconadi
Most csak nekem nem jön be a http://www.arma.hu, vagy nincs is. :S
Ez mindent megmagyaráz! Ez így még jobb is! Szuper!
HardcoresHUN
gyertek szerverre

Én jelentkezem 😊, nem volt!
HardcoresHUN
Ma este hent 20:00-tól. Mindenki jelentkezzen nálam, hogy ingyen lelõhessem. tegnap az over there 2-est megcsináltátok?

Jah asszem az adott körön belül egy random helyre teszi.

Ott kezdõdik a gondod, hogy ez nem igaz (szvsz):

"Az arma editorban ha beszúrok egy waypontot, akkor a placement radius-al tudom megmondani azt hogy mennyire kelljen közel mennem a megadott ponthoz ahhoz, hogy aktiválódjon. Vagyis a placement radius egy sugárt határoz meg a pont körül, ami arra jó, hogy ne kelljen a megadott pont fölött háromszor átszaladni ahhoz, hogy teljesüljön a waypontba foglaltatott."

A placement radius azt jelenti szerintem, hogy milyen körön belül helyezze le az aktuális elemet (egység, waypoint, akármi). Tehát ha nem akarod, hogy vmi mindig ugyanoda essen, ugyanott kezdjen, akkor csinálsz neki egy ilyet. Máshoz nincs köze. Vagy rosszul emlékszem.

www.armed-assault.hu

Nem a lelövéssel voltak ott gondok (max az ,h nem hallod az ellenség lövését 😉 ). Volt olyan ,hogy nem töltötte be a game a texturákat a PK full fekete volt stb... és 2FPSel ment mindez percekig.

Sanyix
miko

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

En is be akarom linkelni!

Bárcsak ilyen lenne a BLUEFOR alapból az armaban 😊
Bugos bugos de még mindig játszol vele 😄.
Attól függetlenül hogy bugos, jól érzed magad, mikor játszol vele vagy nem?? 😊 😊
Icebird
régi jó öreg Cold War Crisis kinézet😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

10+Szasza megy a majré. <#hehe>
joebacsi
hányan voltatok?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az arma editorban ha beszúrok egy waypontot, akkor a placement radius-al tudom megmondani azt hogy mennyire kelljen közel mennem a megadott ponthoz ahhoz, hogy aktiválódjon. Vagyis a placement radius egy sugárt határoz meg a pont körül, ami arra jó, hogy ne kelljen a megadott pont fölött háromszor átszaladni ahhoz, hogy teljesüljön a waypontba foglaltatott. De! Hiába állítok be 300-at waypontnak, ugyanúgy oda kell mennem 20 m-re ahhoz hogy aktiválódjon. Kitöröltem, beraktam egy újat, beállítottam 50-re a radiust, és mûködött. Raktam még egyet, megint nem mûködik, oda kell menni 10 m-re! Beállítok 300-at, most mûködik! Arrébb teszem 20 m-t, és máris nem mûködik.

Szóval furcsa anomáliát mutat ez a placement radius! Vagy csak én vagyok hozzá süket.

Tapasztalatok?
Csak nem lelottek?

Amugy a sabot mozgasi energiajarol tudsz mar mondani valamit?
Émmeg ennyire bugosnak még nem láttam az ArmA-t...

Ma is játék is jó volt😊! Ennyi embert egyszerre eddig még nem láttam a magyar serven, új rekord😊!!!
1-2 kérdésre igen csak ködösített, minden esetre az elsõ kérdésre a válasz igen csak tettszett, remélem be is váltják 😊.

Lassan 20:00 😄!!!
joebacsi
nem is a komolyság, hanem az összetettség talán ami mérvadó...és igen bfben is teljesül az elõítéletek ellenére 😊
a vérpistikék hosszabb távon ott is életképtelenek hál istennek 😊

nah de tényleg elég már részemrõl is az okoskodásból...inkább tolom az agyamba a számvitelt, mindenkinek jobb lesz 😊

Bucser
Egyébként a topic hatalmas szerencséje, hogy az átlagéletkor szerintem messze 20 felett van.

Míg BF-ben ezt nem tudom elmondani.. Egyszerûen a komolyabb játék komolyabb embereket vonz.

joebacsi
nem az ofp.hu hibája, nekünk is van egy bf.hu-nk, szépen, témákra bontott fórummal, cikkekkel...amit nem látogat kutya se 😊
egyszerûen az sg pörgõs fórumának nincs konkurencia...ennyi 😊

joebacsi
én még a hõsidõkrõl beszélek nem a mostani atomstabil pozíciónkról, mikor már a hatalom minden szintjére beékelõdtünk, ugye... 😄

a kámjuniti lájfhoz meg egyébként hozzátartozinak a súrlódások, amiknek egy része szintén ide vetül ki...de a flémek nagy része úgyis megoldódik (fõleg ebben a kezdeti szakaszban), késõbb a nagyobbaknál pedig érdemes egy ösznépi alkoholizációs talit tartani, ahol mindenki röhöghet egy jót a sörök mellett, hogy milyen gyökérségeken voltak képesek egymást tépni 😄

norbre
énse akarok okoskodni szal.. <#worship>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Seaweed
ÁMMMMEN!
Kandurex
Kisköcsög klub amúgy is körbe van aknásítva :/ szal oda nem járunk

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

norbre
<#fejvakaras>..értem..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Bucser
ide meg nem jár Borg hála a jó égnek😄 Isten tartsa meg jó szokását😄

joebacsi
hát érdekes a dolog, az arma totyik most ért el arra az evolúciós szintre, ahova a bfé úgy 5 éve...a kámjuniti lájf színterévé válik...szóval már nem csak szigorúan véve a játékról szól a dolog...és bizony ez pár embernek nem igazán tetszik, beleértve pár sg modit, de tenni nagyon nem lehet ellene, és így is van rendjén 😊
(bf totyikokba is 3 nagy borgháború kellett ahhoz, hogy a zõdlogós végül belefáradjon a zellenállásba, amely még a nagy tisztogatások ellenére is töretlen volt 😄)

Seaweed
szencsere nincs...vezesstek be a sajat hazatok tajan..oda ugyse jar a kutya se...<#ravasz1><#mf1>
norbre
<#mf1>

Bucser
Bagoly mondja verébnek hisz folyamatosan offolsz..

Aha. Értem.

( ha valaki még nem látta volna: tank )