Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És persz ha jön majd az 1.04 és a többi akkor azt már nem tudná fölrakni, mert nem lehetne megszerezni netrõl. Erre mondhatná valaki hogy akkor, majd fogja valaki akinek meg van eredetibe és kiveszi azokat a file-okat amiket módosított az update igen ám de pl STEAM fel is rakja a frissítést és egy-egy update után raknak egy egy védelmi módosítást ( minde update után más-más) az updatebe hogy ne lehessen olyan egyszerûen másolni így mire megtalálják ezeket kis szaroakt ( illetve sok gondaljár) addigra jön a következõ és kezdhetik elõrõl. Így rá lenne kényzserítve hogy ha kell akkor vegye meg!
Másik, hogy hol lehet itt regisztrálni a játékot, hogy én megvettem és esetlegesen, ha ne adj isten elszaródna a cd, letöltsem jogtisztán????
Így kénytelenek lennének megvenni, mivel nem kapnának updatet, illetve lenne egy ID amit a BI tudna ellenõrizni 😊.
Mondjuk ehhez marha sok pénz kéne, de hosszú távon megtérülne!
www.armed-assault.hu
amúgy én meg fogom venni a gamát de eddig még nem volt rá költhetõ péz.. uh áthidaló megoldás míg ki nem fizetik egy melómat..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
(Akiket meg ez felzaklat, bocs hogy megint elöjött ez a téma.)
*Posse*T.W.D*
"-Szerverkeresõben kiválasztott szerverre belépsz, és ennyi. 2 azonos kulcsnál, lehet kidob, de az 1.01-es tapasztolatokból ítélve, ettõl nem kell tartani."
Ez szerverbeállítástól függ. Egyszerû rúgd ki ha egyezik / ne rúgd ki ha beállítás. Ha nem is rúg ki, ettõl elõjöhetnek a már emlegetett fade problémák (pl szépen kiesik mindkettõ a meccs közepén vagy egyéb bug). Hacsak nem legenda az egész 😊.
Ha pedig hamachival meg lehet csinálni, amit írsz, és így nem veszi észre az azonos kulcsot...akkor jó szarul írták meg az ellenõrzést 😊.
www.armed-assault.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
*Posse*T.W.D*
www.armed-assault.hu
#6526- mi ventrit használunk
*Posse*T.W.D*
TS : adress : arma.hu
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
*Posse*T.W.D*
Lehet, hogy meggazdagondnál belõle.
Ki kéne rakni egy linket, amivel meg tudja magának rendelni az illetõ, és a link mellé mellékelni egy kis segítséget, hogy hogyan tudja megrendelni az adott oldalon😊.
published in Hungary by : tpM 😄
(lemarattam róla<#rinya>#rinya>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
tegnapi 32vs32es barátságos meccs a spanyolok ellen bf2ben:
egyszer majd talán arma-ban is <#rolleyes>#rolleyes>
(ja és persze el lett kenve a szájuk rendesen 😊)
És egy mentést átlehet venni ugy hogy a profilt nem irja át csak ugy veszi mintha már megcsináltam volna a pályát?Mert akkor kérnék egyet, hogy tovább tudjak jutni azon a pályán.