Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma jelent meg ez: Armed Assault CLONEDVD-PROCYON
Fogalmam nincs milyen nyelvek vannak benne.
Sland
Ezt a videót láttátok?

Ez gyõzött meg, hogy beszerezzem ezt a játékot... <#wow1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mascarun
THX!
Majd ráfejlesztek.....

Egy idézet : "...pc game reviewed the uk arma release too... complained that it wasnt finished and had broken code but highlighted its potential and said that in a few months time once BIS had actually finished it, it would be very very good...

currently its at 70%"

Már nagyon kíváncsi vagyok erre a patch-re 😊!!!
JohnnySmith
1.02 - Fixed: "life" cheat (immortality) disabled in Retail versions

Ennek mi értelme volt? Mert picit idegesít hogy használni nem tudom, de ettõl függetlenûl hemzseg a játék a buggoktól... de ezt feltétlenûl ki kellett szedni...

(amúgy van valami megoldás az aktiválásra?)
Bár lehet visszarakom az 1.01-et tulképp különbséget nem nagyon látok szerintem a két patch között...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Egyeseknek már megvan az uj ArmA 1.04.5121 (link)

Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdték 😊

ez különösen jó, mivel a linux szerverrõl annyit, hogy:

"Marek Spanel : As I have previously said, we are already working on it and it will take ... 2, 3, 4 months to be done."

www.armed-assault.hu

DanRyu
Vagy próbáld 800x600 60Hz.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DanRyu
Gyenge a videókártyád a játékhoz.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Ofp.hu ujra megy!
Javaslom a hentnaplok olvasgatását,igen jo kis irományok vannak!

A Béna.

Nah armahu server
CTI!

Kaszi46
A cd galaxist hivtam én is, de azt mondták, nem kaptak még róla infót, és a héten tuti nem is lesz. Arra kérdésre pedig, hogy akkor mikor lesz, nem tudott válaszolni.<#szomoru1>

*Posse*T.W.D*

Szasztok! Vki tudna informálni, hogy MO-n hol lehet majd megvásárolni a játékot? Elvileg febr. 16 a megjelenés nálunk is, de nem találtam olyan szoftver boltot, ahol bármit is tudtak volna mondani a megjelenéssel kapcsolatban. Annak ellenére hogy pénteken már kint kéne lennie a polcokon.
Nah az oldalon üzemel a zervermonitor is úgyhogy láthatjátok a sumák bandát amint CTI-zni indul 😊

Boconadi
EZZZAZZZZ!!!
Icebird
Az ofp.hu oldal ismét megy!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

AAspy segít. 😊

a veterán optimizmus 😊

www.armed-assault.hu

Seaweed
<#gonosz1>

(Megis mit vartal?! <#ravasz1>)
Nem is tervezük... felraktak egy normális CTI-t és IRC-n eldöntöttük ,h megnézzük és jó!

Hmmm hol volt ez kiírva hogy lesz játék 😄, mert én nem láttam 😄, sumák banda titokban játsznak 8-)
Hát az elõbb olyan király MFCTI 1.16ot nyomtunk ,h... szal király volt 😄 majd pénteken lesz a patchünnep.

Tempi eddgi is rüheltem a sivatagi mintázatu bluefort, demost már a fegyvere is sivatagi mintás, nehogy el tudjon a mocsadék bújni 😄, egyébként tetszik 😄.
Sajnálatos módon mostaniban megint kong az ürességtõl a server😞, ez mitõl van???
Várják az emberek a patch-et azt csak utána fognak játszani vagy eseteleg mindenki mostaniban túlórázik, minden esetre kéne egyet játszani valamikor?😄
Shep
Nem tudom, nekem ez a gond most megoldódott(mondjuk nekem más játéknál nem is adódott ilyen gondom), valami másik progi kavarhatott be, de azt a pályát továbbra sem tudom hogy kellene megcsinálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep! Nekem is hasonló a gondom. A billenyûzetre gyanakszom, mert a hiba más fps-nél is elõjött. Nekem pl. multimédiás billentyûzetem van és, ha bármelyik extra multimédiás billentyût megnyomom, lefagy a gépem. Próbáltam a drivert újra tenni, de nem oldotta meg a problémát. Másik billenytûzettel is kellene talán próbálkoznom, teszteld le ezt te is!
Shep
Direct Hit a pálya neve

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tudtommal egyedül vagyok, legalábbis nincs kint a hud-on ere utaló jel. Megnézem inkább mi a pálya neve úgy egyszerûbb lesz.

Egy WiP kép a BHD modból
by tpM ofcourse... 😉

ooo,kár na mind egy ugyis most jelenik majd meg ,remélem az jo lesz..
azért köszi

PhantomAss
ez a pálya nekem is bugos, itt még soha nem engedett tovább, hiába csináltam ki mindenkit-és nálam gépágyúval nem akar lõni hiába utasítom...szóval itt csak cheattel tudtam sajna továbbmenni (endmission)

GOOBY, pls

megnyomod az "F" billenytût, akkor vált fegyvert, vagy manual fire...
kassaidezso rossz pályára gondolt. Gondolom a kampányban lévõ éjszakai pályára gondolsz, ahol 3-an vagytok (2 sniper, 1 szabotõr). Vegyél fel jó pozíciót mind3 katonával, aztán engage at will. Szedd ki a tisztet az álcahálós sátornál, és senkit ne engedj a rádió közelébe, mert erõsítést hívnak. Viszonylag gyorsnak kell lenned, hogy mindenkit megölj, és ne tudjanak rádiózni, vagy a truck-al elmenni. Ha megtisztítottad a bázist, akkor szépen bemész, viszed magaddal a szabotõrt, és a hangárokban van 2 truck, azokat robbantasd fel vele. Aztán meg futás az extraction-hoz. Kb. ennyi.
pls valaki.. #6707

<#help>

Shep
Most jut eszembe, nem is emlékszem õrtoronyra, lehet en mis egy pályáról beszélünk.

-ronggyá (elõzõ javítása)

Shep
Igen? Engem simán rongyá lõnek ha a tábor közelébe érek, pedig nem futok vag ilyesmi, de persze ahogy láttam mindegyiken éjellátó van. Mondjuk a fû az meg csak grafikai elem de álcázásra nem jó.

Icipici neki a géped, pontosabban a videokártyád 😊

Ha olvastad voln a A FAQ-ot akkor tudnád ,h legalább Radeon 9500 vagy GeForce 5600 kell hozzá...

mascarun

tud segíteni valaki?
ezt aa hibát írta ki demo indításánál!
nemtom mi lehet. kicsi neki a gép vagy más egyéb?

Pedig ez egy nagyon egyszerû pálya. A bázison lévõ katonák nagy része nem is lõ rád akármit csinálsz. A bejárati kapunál lévõeket el kell kerülni messzirõl, meg az õrtornyokban lévõk lõnek. Akik a bázison sétafikálnak, azok ügyet sem vetnek rád. A tankokat kell felrobbantani, asszem 3 db van, aztán szólni rádión, és elhúzni a csapatszállítóhoz.
hi,lenne egy olyan kérdésem ,hogy a single missioknál helikoptert kell vezetnem és kisérni két UH-t aztán jön az ellen tankokkal és utasitom a gunnert ,hogy löjjön de a balfácán csak képfegyverrel lö.. ,hogy lehet utasitani ,hogy rakétával löjjön már a tankra??

Seaweed
Ejjelato?! <#fejvakaras>
Ezt még az angol kopók se tudják megcsinálni, csak Pluto kutya!

Icebird
crbf marker addont használ
igy már elindul: crbf_0.91_@arma_12_bases.Sara

Bucser
mert ha "elengeded a gombot" járás közben (ergo ugy döntessz, hogy megállsz) még mindig visz elõre a lendület és nem ledermedsz mint egy angol kopó aki nyulat talált.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shep
#6696 -ra senki?

Az mitõl van, hogy ha nyomom valamelyik irány gombot pl. megyek elõre akkor mikor felengedem egy darabig még mindig megy hiába csinálok akármit?

Icebird
15 perces video és letölthetö küldetés
crbf 0.91 in ArmA@DVD

crbf_0.91_@arma_12_bases.sara.Sara.pbo

Na, meselj, hogy mi jot csinaltak bf szerverrel.

#ofp.hu@irknet