Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terrain Quality - Very Low és már ki is van kapcsolva a francba.

Seaweed
Rinya-rinya...dinamikus fu kene..de azt meg enyire se birnak a gepek...lenne siras rivas...pedig igy is van!
"1.04ben megmár nem lóg a szemedbe mert kilapul a fû körülötted ha lefekszel."

Kilapul? És? Feküdj le légyszi a fûbe valahol, és nézz körül.

1.) A valóságban a fû nem lapul ki körülötted, csak alattad.
2.) Ilyen fû a régen nem nyírt focipályán, meg esetleg a sztyeppéken kívül nincs sehol a világon. A növényzet nem ilyen. Köze sincs a természetes aljnövényzethez.
3.) Jó dolog ez az átlátszó fû. Csak akkor nem értem hogy a szavannán az a béna Gnú miért nem látja az Oroszlánt?

Méghogy megoldották?! Hahahahaha. Inkább vennék ki a francba.
Még nem tudjuk, az is lehet, hogy csak 13.

Seaweed
Most azon kezdtek vitatkozni hogy egyhijjan husz vagy tizenkilenc?! <#ravasz1>

-theodor te meg irjad le hogy milyen konfigal akarsz ArmA-zni aztan jol meg lesz mondva hogy azon akarjal e vagy tenyleg gebasz van...
Bucser
AMD 4200+ X2, 2 giga DDR400 RAM, 6600GT 256 MB RAM-al.

Mint mondtam eredetivel tolom azon nem sok gond van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

miért kéne?

ChevyG work
ki milyen vason játszik?

(furcsa, hogy sokan panaszkodtok a gépogényre)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Attól még Low on mennie kellene hogy az ajánlott confignál egy kicsit rosszabb.
majdnem = nem

Mert nincs optimalizálva és biztos fédel is.

Hi én csak annyit szeretnék megtudni, hogy miért szaggat a játék még a legalacsonyabb minõségen is, ha nekem majdnem olyan a gépem mint a FAQ ban az ajánlott gépigény.
én szerda estére tippelem a patchet

és valóban, utána még várhatunk a dedikáltra

www.armed-assault.hu

repvez
Valaki elért a kampányba a final countdown cimu pályára?Mert nekem egy kicsit furának tünik hogy elviekben egy bázist kéne lerohanni gyalogság tank és helikopter egységgel.Én a gyalogságba vagyok és mikor megölnek lehet csapatot választani,de a másik két egység meg még a bázison van. tehát csak akkor jönnek amikor beszállok hozzájuk.Pedig sztem mindenkinek egyszerre meg kéne indulni a bázis ellen és ha megölnek akkor már egy csata közepén lévö egységbe kéne hogy kerüljek.
Mert igy lehetetlen véghezvinni ha mindg csak egy egység harcol és a másik nem segit be
Ennyire ne szaladjunk elõre... erõteljesen febr. vége van, de a peccs sehol.
Vajon miért nem lepõdök meg ezen? 😊
Akkor meg majd jön, hogy várjuk az 1.05ös dedikált szervert... 😊

fszlm 😊

jó ez az 15mp-es ellenõrzés

Vki majd moderáljon ki nyugodtan, de ha lehet lefszlmzás nélkül 😊.

www.armed-assault.hu

ezt ToMynak írtam természetesen és nem a henteshnek

www.armed-assault.hu

A pentagram azert van ott, hogy emlekeztessen a sabotra...
ezt ToMynak írtam természetesen és nem a henteshnek

www.armed-assault.hu

ofp.hu vagy arma.hu címen, 2340-es port, armahu jelszó
van ts is, hú hát a jelszó oda izé biztos vmi arma vagy armahu
játék várhatóan akkor lesz ott, ha kijön az 1.05, mivel a társaság jelentõs része még 1.02-es a cseh verzió miatt...

www.armed-assault.hu

nézz utána

Azért erre nagy összeggel nem fogadnék, mert fórumokon többen voltak, akiknél a vga-driver frissítés megoldotta ezt a problémát...

Amúgy van perpillanat magyar dedikált 1.04-es szerver? Mert a nemzetközieken játszani eléggé lutri, van hogy tökjó a társaság, de van amikor idióta vérpistikék homokozójává válik a parti... <#lama>
s mi az a pentagram az oldalán 😊 ?

JimKirk
Szerintem sem!😊

Csak orulok egy szep helikopter latvanyanak!
Vazze... le merném fogadni hogy a spontán textúraeltûnést a játékban régi barátunk, a FADE okozza. Ez megmagyarázza, hogy a bolti verzióval rendelkezõk miért nem tapasztalják.

Bucser
Szerintem nem találos kérdés volt.😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JimKirk
Hmmm... Kamov-26!😉
linkelj hasonló képet,pl kobrát 😊

na hogy kicsit offoljak

www.armed-assault.hu

😄 azt meghagyom nektek lámáknak!! Bf pff 😄

debHUKK
akkor menny a varnux xavérhó

Harcolok, Utamból Kotródj!

en orgonan akarok jattsszzani
ha serveren akarsz játtszani akkor a bf2 lesz a te játékod

hi,nemjön valaki játtszani? melyik serveren szoktatok?

[NST]Cifu
A FAQ egyébként az UW gyengélkedése miatt nem megy (maga a hl2faq.uw.hu cím nem mûködik, bár az adminfelület szerint minden rendben van...).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
A "rendesen megoldani" alatt azt értem, hogy távolról is átláthatattlan a fû, és az AI sem lát át rajta.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

szinte biztos, hogy nem crack hiba

www.armed-assault.hu

mikor a daemonnal próbáltam nem volt fenn másik kiírtam lemezre és nem jó valószínû crack hiba esetleg nem tudna valaki mûködõ cracket?
meg volt szó még vmi progiról ami kellhet, de ezt biztos leírja az nfo

www.armed-assault.hu

Scottt
a faqval mi van???? mert nem mûxxxik

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

daemon tools elég kell hogy legyen, viszont az összes többi emuláló cuccot el kell takarítani arra az idõre

www.armed-assault.hu

?????????????????????????????,

debHUKK
<#mf1><#mf2><#taps><#mf2><#mf1>

Harcolok, Utamból Kotródj!

Seaweed
Sziasztok most raktam fel a játékot és elsem tudom indítani próbáltam dameon toolsal nem jó alcohol 120%-kal az sem jó azt írja hogy összeférhetetlenség támadt egy emuláló szoftverrel milehet a baj? esetleg a crack nem jó?
joebacsi
a fûnek úgy lenne egyedül értelme, ha a látótávolság egészében ki lenne rajzolva...amit ugye a játék meg tud oldani, csak a gépek még picik hozzá 😊
nagyon trükközgetni ezzel sajna nem lehet...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

lenne egy kérdésem ha nem én hanem egy pilota vezeti a helikoptert akkor milyen parancsal lehet a leszállásra birni, egy küldetést csinálok es ehez kellene egy kis segítség , ja és szuper a játék.