Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó igen. érzem a gyúnt a hozzászólásban. ha tévedek elnézést. Tudom, hogy csak egy sziget van, igazából arra lennék kíváncsi, hogy multiban is el lehet-e tüntetni.

Bucser
Miután nincsennek pályák csak egyetlen egy összefüggõ sziget így igen. minden pályáról eltünteti a füvet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok, lenne pár kédésem:
Van ez a no grass mod. Ez minden játékmódban és pályán eltünteti a füvet? Egyik ismerõsömnek egyáltalán nincs fû ha mindent low-ra vesz, nekem mégis. Nem értem.

Ja meg még azt akartam megkérdezni, hogy a magyar szerveren lehetne játszani nem eredeti (CD kulcs generátor általá csinált) CD kulccsal? Valamint merre találom a szerver IPjét. Ne haragudjatok a zavarásért.

bsz Cifu !

joebacsi
hbd cifu!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bódog szülinapot Cifu 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Az lehet. Ha az is az info/villany kepzes szintjere kuzdotte le magat, akkor szep vilag lesz itt par ev mulva 😊
Bucser
Akkor nicnsennek fogalmaid arról, hogy progmaton mit oktatnak manapság<#mf1><#eplus2>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ennek orulok, mar epp ideje volt 😊
Ezek utan mar csak az kene, hogy megcsinaljak rendesen a scriptnyelvet. Amit eddig lattam belole, az siralmas. Egy fatyolos tekintetu progmat hallgatotol tobbet var az ember...
és már gyárilag permbanon van benne a *blas* user

Persze megoldottak a kormanyzas animacioval egyutt... Sot me'g azt is, hogy a tank csove ne logjon bele magaba a tankba, ha hatrafordul a torony. Soooot mar nem be- es kiteleportalodnak a jarmuvekbol, hanem minden jarmuhoz keszitettek faszanyos animaciot....

MWHAHAHHAHHAA

#ofp.hu@irknet

Hogy jobb fpsed legyen a patch által arra várhatsz 😊 sokat nem fog változni a késöbbiekben.Max akkor ha alá tolsz egy erösebb proct és vgat

akik feltették az angolt azoknál olyat olvastam, hogy nasa gépen sem fut akadás nélkül<#vigyor3>
gondolom ez a verzió is a peccsre vár...

TommoT

az angol verzióhoz van már peccs?
mert állítólag az alap elég bugos és ugye az alappal a peccselt szerverekre nem lehet felmenni..

TommoT

DummyBoy
Jóreggelt!

Valakinek fut Vistan az Arma? És ha igyen akkor melyik verzió?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ha mar az MG-nel tartunk...
Megoldottak mar, hogy az MGs jeep lovesze ne lepjen a soforre?
Ugye pedro a te gepeden fut igy az 1.05-tel 😊
Én meg tartom a tétet, és még emelek is, mert sajnos még nem jött meg az eredetim, de vígan játszadoztam online publikus szervereken FADE-lés és textúrahibák nélkül, offline a missziókban és a kampányban, valamint egy ismerõsömnél az alább említett módszerrel gyógyult meg az el-eltûnõ égtextúra... <#vigyor>

Amúgy ez nem PRszöveg akart lenni a csúnyadolog mellett, csak tényközlés.
joebacsi
látom azért vannak itt komplexusok 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Majd lesz anti-verpistak mod...

#ofp.hu@irknet

vérpisti célozva megy távcsövessel és barátja vérjózsi ugyanígy emgével. hát ez gyönyörû :\

www.armed-assault.hu

debHUKK
qd

Harcolok, Utamból Kotródj!

np

Sanyix
Copyrighted

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

-o- \o/ -o- \o/-o- \o/-o- T T --->>> _|-|_|-

debHUKK
látod, örül 😊

hogy örüljé

www.armed-assault.hu

Seaweed
<#gonosz1>
...

ok elbsztam, még nincs kint 😊

www.armed-assault.hu

szerintem a cd védelmet nem úszod meg, mivel a hatred nem starforce-t fog keresni...már csak pár nap a patchig, ha minden igaz

sprocketen már azt írja, hogy 1.05 a letölthetõ verzió:

link

nem akarja vki kipróbálni? 😊

www.armed-assault.hu

DummyBoy
Nnnna akkor mostmár mekkérdezem ... Eredeti cseh Arma-m van, ha a Hatredeset felrakom az eredeti seriallal akkor megúszom a DVD palokást éa angol lesz, vagy peccselhetem ugyanúgy, mert akkor nem szarakodok vele ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

HATRED féle Arma serial amitõl angol lesz a felirat:S6C8-92G1N-28G7D-BKB47-DWJG8

debHUKK
A téteket nálam lehet megtenni.

Sanyix
_unit = _this select 0
miko=0.1
while {miko==1} do {
_unit setpos
miko=miko+0.1
~0.15
}

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Jóvan ,de ez is müxik + egy poénér' nem fogok itt igazit irogatni 😛

Én meg nagy összeggel fogadnék rá, mert kipróbáltam ATI és nvidia kártyán is, legfrissebb driverekkel...

most mér mondod?
így sokkal gyorsabb, nincsenek benne fölösleges feltételes ugrások.
tempi fps-re optimalizál, nagyon helyes.

Sanyix
Lácik nem programoztá még. Ciklussal kicsit szebb lenne, és rövidebb is 😛

oldd meg de senkit nem érdekel

*UPDATE*
--------
Lehet még megoldani action menüben is 😊
pl. Init.sqs-be
player addAction ["Ugras","jump.sqs"]

Seaweed
nem kerek az ugrabugrabol...meg ha by tpM is..(akkor meg plane 😄)
ugrabugra script by tpM 😄
_unit = _this select 0
_unit setpos
~0.25
_unit setpos
~0.25
_unit setpos
~0.25
_unit setpos
~0.25
_unit setpos

ezt elmented jump.sqs-be és berakod a mission mappájába aztán az egység Init-jébe : exec "jump.sqs"
ennyi.

Seaweed
Jovoheten meg mi jon?! Ugrabugra? <#rolleyes>
Tudod mikor maszkalsz te igazabol malhaval ...azaz teljes menetfelszerelessel a falakon at!! csinaljak akkor meg rendesen hogy le lehessen venni pl a hatizsakot, meg fegyverrel a kezben ne lehessen mar ilyeneket csinalni...mert ez igy hulyeseg!

update:
Bar teny hogy a videon fegyvertelen baka van, hatizsak nelkul...de taktikai melleny van rajta...szal azt akarom kihozni az egeszbol hogy legyen olyan mint az uszas! Ha tul sok a cucc essen le rola (magyarul dobja el) ami tul nehez hogy at tudjon maszni a falon!
Már mér' lenne marhaság az elsõ? Fel/át lehete mászni a cuccokon nem akadályozna 1 homokzsák stb...

Seaweed
Az elso marhasag a masodikban viszont van spiritusz..csak csinaljak meg rendesen..(lesz kulon fizikai processzoros kartya tamogatas hozza?! (mert azzal le lehetne venni a CPU vallarol az ilyen feladatokat pl))
Seaweed
ugyesen lovoldoz vaktaban ...tiszta Rembó 😄

#ofp.hu@irknet