Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem egészen...
Ez a progi bizony olyan nyelven megy, amilyen szériaszámot megadsz neki telepítésnél.
Az armed assaultnak ez a HATRED-es példánya, ami most fent van, ANGOL verzió, de téveden NÉMET szériaszám van mellékelve hozzá. Emiatt feltelepül ugyan, de németül beszél, és hibásan mûködik (lévén hogy a német nyelvi fájlok hiányoznak belõle, merthogy angol vezió).
A problémát megoldja, ha a helyes angol seriallal telepíted a játékot.
Azóta már hatred-ék is rájöttek erre, és ki is adtak egy hozzá egy NFO Fix-et, ímmár a helyes angol szériaszámmal.
Az nforce.nl-en is fent van. Sajnos az nforce-on kicsillagozzák a szériaszámokat az nfo-k ból, így ezzel nem megyünk messzire.
Várjuk hogy a wanadoo közzétegye végre ezt az NFO fixet, mert enélkül nem mûküdik az AA ezen HATRED-es verziója."
a faq nem müxik, ezért mbátorkodom kérdezni:
valami német verziot töltöttem le, és szeretném angolosabbá tenni.
van rá mód, vagy keressek másik imidzset?
Nagyon sokat jáccotam az "õs" játékkal, méltó hiánypótló ez a 2.0ig!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azért ez szerintem legalábbis mókás. A játék egyik legnagyobb újítása az OFP-hez képest - mégsem igazán tudták rendesen megoldani. :\
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De a játék viszont szar. Te meg vérláma vagy. Na és?
Csak egy kérdés foglalkoztat engem: Ha ez a játék egy szar. akkor mi a faszért nem éled ki magad máshol?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Before the end of February we plan to release a new patch 1.05 for all editions of ArmA that will ensure an internationally unified game environment. The patch will also improve various aspects of the game for the existing users, including:
* reworked and improved multiplayer game browser screen
* improved Voice over Net
* dedicated server platform underwent big stability and performance improvement
* ability to turn off grass in video options and grass flattened around soldiers for improved visibility.
* visually improved and smoother LOD switching
* various performance and stability optimizations
* new modern style GPS device displaying small map on top of game view in some situations for easier navigation
* support for more keyboard shortcuts to actions
* generally improved AI (including driving and combat)
* new content: Su-34 Fighter and Su-34 Bomber, TT650 and M1030 military motorcycles, AKS74PSO, KSVK, M107 and M16A4
* and more...
2. a bfeket pedig ne a botok elleni bohóckodás alapján ítéld meg, mert annak ellenére, hogy ugrabugrásabb-árkádabb játék, azért eléggé összetett, közelsem az az agyatlan lövöldözés, mint az ittenieknek tûnik...(bár a 2142 tényleg szar, az már sokunk gyomrán nem megy le 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A BF-ekben fejvesztve szaladgál mindenki, nem ismerik azt a szót:
-segítség hívás
-visszavonulás
-TAKTIKA
-gondolkodás
És ez kb azt jelenti, hogy hiányzika játékodbol egy fontos elem: MI
Szal elég beteg lehet a fejed, ha egy 2142-ben játszódó, MI-nélküli, játékot élethûbbnek nevezel egy Amerikai (és asszem ausztál?) hadsereg számára létrehozott TAKTIKAI HARC-SZIMULÁTORNÁL.
Mennyé visza, repkedj a Jetpackel a hátadon, tyutyúkázzál a kis lézerpisztolyaiddal, és örüljél. Nomeg arra ne legyél büszke télleg, hogy LOPSZ...
Te is szerintem az ilyen "12-éven aluli" (de lehet hogy csak agyilag) kategóriába tartozol...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Az a baj velük hogy itt nem lehet hentelni,nem tudnak feléleszteni ha belédnyonak egy tárat stb.Arcade for Ever!!! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Hát igen régen nagyon jó volt az OFP szerver nagyon jó hangulat volt rajta. Sokszor nem is játszottunk hanem ment a lobbyban a hülyéskedés. A HUN klán egyik alapítója én voltam aztán sajnos kezdett fogyatkozni a létszám mindkét oldalról, és vele együtt a hangulat is. Jöttek persze újak is de az már nem volt ugyanaz. Akkor kezdtem abbahagyni én is.
www.armed-assault.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Csak van vele par problema. Hogyan akadalyozod meg, hogy valaki fellepjen a szerverre, megnezze, hogy hol az ellensoges bazis, aztan atalljon a masik oldalra?
Jojn in progressel gondok vannak CTIben...
www.armed-assault.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Harcolok, Utamból Kotródj!

www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
ja és a fegyók is realisztikusabbak 😄DD
BF2142 jobb?? LOL akkor ott még nem futottál bele a pálya szélbe fogadjunk😄
Neked is Pápá😊