Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emberek!(és néhány cheater állat)<#wink>#wink>
Péntek 17 óra (5 óra)-kor GIGAHENT az armahu szerveren.
Aki jön jön aki nem nem.
A hivatalos fórum szerint bizonyos verziókkal (pl. az én letöltõsöm) nem megy a beta patch (de van valami workaround).
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
#ofp.hu@irknet
http://img.photobucket.com/albums/v48/reg33/arma/arma_1-05_beta_errormsg.png
#ofp.hu@irknet

#ofp.hu@irknet

#ofp.hu@irknet
elektronnal nem is próbálkoztam, mert azt sehol nem fogadják el
Csak dombornyomott kártyával lehet fizetni vagy jó a sima is?
Üdv
Egyébként a letöltõs rendelés nagyon egyszerû, csak úgy mint a sprocket-es download manager. Végig 500k-val jött és csak a végén volt pár cheksum hiba de azokat is javította.
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek...
#ofp.hu@irknet
viszont auszt szervezzed bõszen befelé, mer ha õ megvan, akkor a többiek utánna már vakon követik 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
27 nap és US release + patch + toolok.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
egy mikiking kéne ide<#ravasz1>#ravasz1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ezért kapok 2 vodkát ha hazamászok😄
A Béna.
Egypk az angol tudásom nemtúl jó!😄
Szal akkor marad a cheat..Ejnye!😞
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
😄
Namost.Elakadtam a kampány részlegbe,pontosabban az Invasion nevezetû pályán.Ügye úgy kezdõdik,hogy bekell huppani kicsiny csapatomal a Stryker-be,aztán irány a reptér egykis takarításra!Ezzel megis lennénk,de ezek után van egy pont,amin biza sehogy se tudok tovább haladni.Egy pár mp-ig azt írja ki a pontra,hogy "Mount the Stryker".Én ezt úgy fordítom,hogy mennyek fel a szembe lévõ hegyre,az adott jármûvel.Lehet én fordítottam rosszul,de akkor se történik semmi!Tehát vlmi tippet tudnátok dobni hozzám,hogy pontosan mi a teendõ?Htx elõre a választ!^^
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
és az oanj? az japán vagy kínai?