Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HardcoresHUN
Hamár senki se szervez...
Emberek!(és néhány cheater állat)<#wink>
Péntek 17 óra (5 óra)-kor GIGAHENT az armahu szerveren.
Aki jön jön aki nem nem.

BIS Quality

Nekem is ezt a hibát adja.

A hivatalos fórum szerint bizonyos verziókkal (pl. az én letöltõsöm) nem megy a beta patch (de van valami workaround).

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

O is arra ertette.

#ofp.hu@irknet

Frissitést nem a játékra hanem a honositásra értettem.

Seaweed
reszemrol passz
tovabbra sem jelenik meg a PNG img-vel :// Ime igy:

http://img.photobucket.com/albums/v48/reg33/arma/arma_1-05_beta_errormsg.png

#ofp.hu@irknet

dejo, ugy latom lemaradt a kep

#ofp.hu@irknet

Seaweed
Hogy mi a baj?! En meg azt nem ertem hogy mit kerdezel!
Ilyennel ki talalkozott mar? Nem krekkelt exe, igaz nem a readme szerinti helyen van, de a korabbi pecselesnel is sikeresen megtalalta, hogy hol van. Nem ertem :/

#ofp.hu@irknet

Seaweed
Leo2 <#worship>

aham, gondoltam hogy így van, na mindegy azért köszi!

én visa classic-al (dombornyomott) fizettem
elektronnal nem is próbálkoztam, mert azt sehol nem fogadják el

Neuro!
Csak dombornyomott kártyával lehet fizetni vagy jó a sima is?

Üdv

indul

Minek? Jó az ami most van 😊

Magyarositásról tudtok valamit?Frissités,mikor lesz kész?

Nemtudom, lehet, hogy a letöltõs verziók külön cd kulccsal futnak, és persze ezekhez nem kell dvd-nek lenni a meghajtóban... Ráadásul ez már az 1.05-re patchelt változat alapból.

Egyébként a letöltõs rendelés nagyon egyszerû, csak úgy mint a sprocket-es download manager. Végig 500k-val jött és csak a végén volt pár cheksum hiba de azokat is javította.

Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek...

Eleg csak a szerial, nem? Gondolom csak van mar korabbrol vmi isod.

#ofp.hu@irknet

HardcoresHUN
neuro: jól tetted

uristen mivótitt, be kéne rakni a faq-ba, hogy az arma nem minden háttérrel kompatibilis 😄DD

<#eljen>

Na, meguntam a vacakolást az 1.05-ös patch-el és a nem mûködõ crack-ekkel, úgyhogy megvettem a letölthetõs verziót. Még másfél óra és lent lesz...

HardcoresHUN
Aus jön, de nem vele van a gond. Hanem a többiekkel. Felmerültek olyan egyhónapos játékok a GBC jövõjét illetõen mint a Stalker, Bf2142...stb. Ha nemlenne néhány divatjátékos a klánunkban. akkor jönnénk armázni.

Boconadi
<#wow3>
^^

joebacsi
dzsópapa jelenleg sajna csak vanabí armás 😞
viszont auszt szervezzed bõszen befelé, mer ha õ megvan, akkor a többiek utánna már vakon követik 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HardcoresHUN
Zolly Dzsoipapát necukkold mert nem õ van egyedül aki a BF-bõl jött át ide! (szerény személyem) jah és még a klánból amiben vagyok(GBC) Aus is próbálgatja az Armát

6600GT vga 3.0 vertex 3.0 shader,error compiling ezt irja ki miért?

A bugok ArmA miatt vannak 😊 néhány command nem mûködik megfelelõen multiban.
27 nap és US release + patch + toolok.

norbre
ha valakinek van ideje meg kedve, tesztelje már a szerveren lévõ escape2 missönt.. ill néha az indításnál van benne egy-két bug, azt nem tudom miért van..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

koschwarz
pörög a topic...<#hehe>

egy mikiking kéne ide<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

debHUKK
"Dzsótata" LOL
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Harcolok, Utamból Kotródj!

...

norbre
k <#smile>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

TS Zolly
armed assault. De ne törödj vele, csak Dzsótatát cukkolom. 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

norbre
márha AmericasArmy-t értesz alatta..

norbre
mibaj az AA-val?

TS Zolly
Ne reklámozd b+, mert átjön az összes , öööööö majdnem leirtam a ratyi szót 😄 , aa-s!!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Lolmá kiscicám kinél nyaltál adminságpot magadnak???
Ezért kapok 2 vodkát ha hazamászok😄

A Béna.

Truck Driver001
De benne vagyok!😛
Egypk az angol tudásom nemtúl jó!😄
Szal akkor marad a cheat..Ejnye!😞

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

norbre
*ne megy = nem egy

Tudom, van néhány mission bug ha nem megy tovább a küldi, nem érzékeli a waypointot akkor csak ezzel a cheattel lehet továbbmenni :\

norbre
ha a Stryker ne megy hegy akkor a "Mount the Stryker" nem azt jelenti hogy menj a hegyre vele hanem hogy szálj bele.. vagy nem jól gondolom?

Truck Driver001
Nekem még új a játék.Nem nevetni!😛

Shift + numpad - endmission
😄

Truck Driver001
Szép Estét emberek!Egy problémával fordulnék felétek,de nem keeell félni nem indítási problémák!😊
Namost.Elakadtam a kampány részlegbe,pontosabban az Invasion nevezetû pályán.Ügye úgy kezdõdik,hogy bekell huppani kicsiny csapatomal a Stryker-be,aztán irány a reptér egykis takarításra!Ezzel megis lennénk,de ezek után van egy pont,amin biza sehogy se tudok tovább haladni.Egy pár mp-ig azt írja ki a pontra,hogy "Mount the Stryker".Én ezt úgy fordítom,hogy mennyek fel a szembe lévõ hegyre,az adott jármûvel.Lehet én fordítottam rosszul,de akkor se történik semmi!Tehát vlmi tippet tudnátok dobni hozzám,hogy pontosan mi a teendõ?Htx elõre a választ!^^

koschwarz
úgy látom mikiking egyre csak közelebb és közelebb kerül ahhoz hogy valaki segítsen neki...<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Seaweed
Ideje lenne ha ezt a retaldaltat valaki kidobna!
norbre
lol puckos lennék? de még mindig nem tudom mit jelent.. és te mi vagy? csak hogy össze tudjam hasonlítani a puckost<#vigyor>

és az oanj? az japán vagy kínai?