Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is ilyen kártyám van ,de nem irki ilyen probémát .Megy simán
indításnál egy ilyen hibaüzenetet kapok:

"Error compiling vertex shader VSTerrain"

ez igen meglepõ, mert 6600 GT kártyám van ennek vinnie kellene, a demo is ment vele.
másnak nem volt ilyen problémája??

veri nájsz

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az a script kb annyból áll, hogy : setAperture 0.7 😊

m1c1mack0
LEHET

Seaweed
Apro bug hogy kell neki BTR-80 script (kiadtak mar az RHS BTR-80at?!) ha lovesznel ejjelatot kapcsolunk menubol (nem N). Illetve nem mukodik meg a KMGU-2....viszont pozitiv hogy lovesszel ha "bezoomolunk" akkor a celzoberendesez helyerol latjuk a dolgokat...bar nem nyilik ilyenkor ki a ket kisajto..de hatha idovel ezt is megcsinaljak! Egyebkent mintha kicsit tul furge lenne a Hind...egyebkent meg szokasos RHS minoseg! <#worship>
Seaweed
Gyors shoot....fincsi a cucc! /Vote Ossszes RHS addont ArmA-ba!

Seaweed
bjutiful<#finom><#szeret>

Seaweed
Ohhh igen.....vegrevegrevegre! <#worship>
Red Hammer Studios (RHS) Mi-24 for ArmA!
(aki OFP-zett 1 darabig s Addonokat is használt az tudja mire számíthat <#eljen>
Itt

Nem.

Lehet e nem eredeti játékkal neten játszani?
Lassan 18:00 😊 Hentre fel! Én már fentvagyok TS-en!
Ebben az esetben nem, de mindegy....

#ofp.hu@irknet

Eredetid van vagy cracked?

Jah, mondjuk az új crCTI-vel 😊

Most hogy szünet van jó lenne egy kicsit játszani, mondjuk ma 18:00-tól.
Server címe --> arma.hu
Server portja -->2340
Server Password --> armahu
A játék beépített keresõjével szoktam szervereket találni (többnyire elég szarok). Az ASE nekem nem mûködött.

www.armed-assault.hu

Bucser
qd=question denied...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

?

HUNtalicska93
hello,ti hogy nyomjátok online-ba?mer most tettem fel az ól szíing ájt,de nem találta meg a játékom,és a not installed-be sincsen😞
help

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Ez az de már megoldottam köszi
Emlékszem egy olyan pályára, ahol fel kell robbantani a hidat mikor a tankok át akarnak rajta jönni. A híd lábánál kell lerakni a bombát... Nem tudom ez az a pálya-e.
nem mátééé 😄

Dolores a pálya neve.
debHUKK
Szerintem jó angolul.
Mi a pálya neve?

Harcolok, Utamból Kotródj!

Megy e nektek a magyarositás 1.05 patchon?
Mert ha felrakom minden betû eltûnik a játékból.

Van még 1 gondom nem tudom mit kell csinálni a hidas pályába ,amikor jön a sok tan a hidon.Ha tudtok segitsetek már rajtam.Köszi
hát nem is
azt se tudod mit jelent

Ebben az elegge regi, kozel negy honapja nem frissitett faq-ban benne lehetnenek ilyen linkek :/

#ofp.hu@irknet

Megtaláltam. www.armaholic.com
Helló!

Rajongói kampányokat és single mission-eket honnan érdemes letölteni? Ill. vannak már ilyenek. A saját mission és kampány elég rövidre sikeredett (és az ofp hangulatot sem sikerült talán megtartani)... armed assault.info-ról régebben volt egy link ami elvitt egy ilyen oldalra, de most nem találom...
Köszi
Kuldetes fuggo, van ahol lehet, de van ahol vannak ladak rogton a kezdesnel.

#ofp.hu@irknet

Nem nem én találtam ki 😛 ez 1 IRC-s szleng.

norbre
tx

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

"mate"

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

norbre
olvastam errõl valahol ez valami betegség hogy tárgár módon tud csak beszélni az illetõ.. vagy szimplán csak sport nálad?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
hamár rövidítés.. mit jelent az hogy m8 ??

HardcoresHUN
tempi által kitalált kuss szlengje. Csak rámragadt

joebacsi
mi ez a kúdé?
(azon kívül, hogy tempi f@sság 😊)

joebacsi
néhol lehet

Hello
Küldetés elõtt lehet e fegyvert vállásztani?
HardcoresHUN
qd: lustavagyok

joebacsi
nemgyütt össze a klánosdi? 😊

flém: vedd már ki azt az átkozott JSF logót!!!

HardcoresHUN
újra flémbe fog átcsapni.. érzem...

Kandurex
Mirõl hadoválsz buzinyúl? Már két éve az vagyok! Gyere te rondasság....drága lesz ez a szombat érzem 😞(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯