Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként itt a sziget (WiP)

#ofp.hu@irknet

hát én dolgozok egyen csakhát lassan haladok :]

Adam II
Valaki csinálhatna már egy igazán jó hadjáratot. Amiket letöltöttem nem voltak a legjobbak. Talán az még elmegy ahol egy RACS szakazt ell irányítani de a szinkron annyira röhejes ,hogy már zavaró.

Mr Csé
😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

egyfolytában azt próbálom...

Sanyix
Ez üt:

"r4pid
ma 11:29 | privát | válasz erre | #9
Én is felraktam a game-t, a gépem is elég volt hozzá, de naaaaaggggyooooooon ratyi az egész..... Olyan szinten bugos hogy az már szánalmas.... Az irányítás alapból pocsék, kva szar! 5 percet kellett bíbelõdnöm h normálisan átállítsam a célkeresztet... A helikopter irányítása lehetetlen, minden kaki jármûbe legalább 100 ember kell hogy ki tudjad használni. A csapatirányítás pocsék..

Ez a véleményem -.- Aki mégis kipróbálja annak sok sikert, és ha netán még tetszene is neki (ami kb esetek 10%-ában fordulhat elõ) akkor érdekes ízlése van."

Forrás

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mr Csé
visitor 3 at probálta valaki?

meg kit érdekel a grafika? a mostani ArmA bõven elég, ha végre optimalizálják + az emlegetett rombolás+ AI + meg jármûben mozgás/lövés nyam nyam

Emlekszem azokra a kepekre. De az elso game2 kepek es videok tiszta prerendereknek neznek ki. Majd ez mar normalisabban nezett ki: http://blog.pcformat.co.uk/page/pcformat?entry=seeing_as_you_liked_armed (2006.04.27.)

Ellenben az elso arma treler jo fos lett, semmi reszletet nem latni, mer szinte minden tavoli, meg sotet picit es homalyos: ofp. info -> Armed Assault video trailer (2005.12.17.)

#ofp.hu@irknet

Bucser
"hogy tamogatni fog-e directx 10-et."

Rohadtul nem érdekel, hogy lesz -e Dx10 ha normális Ai és rombolható (normálisan rombolható) környezet lesz.

Egyébként az Arma azért néz ki hasonlóan mint a Game 2 mivel a Game 2-bõl vették kölcsön a modelleket az ARMA-hoz elvileg.

Egyébként emlékszel-e még az elsõ ARMA képekre. tiszta OFP volt. Majd jövõre lássuk az ARMA 2 képeket vagy megjelenés közelében és eldöntheted, hogy megérte-e rá várni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az eddigi kepek alapjan nem ugy nez ki, mint amin regebb ota meloznak. Siman csak az arma feltupirozasanak latszik eddig. Arrol sem mondtak eddig semmit sem, hogy tamogatni fog-e directx 10-et.

#ofp.hu@irknet

iszonyatosen nem muxik nálama Realistic AI firefight.
Bucser
Akkor csak hogy világos legyen:
ARMA II-t már több éve fejleszti a BIS Game 2 néven. Régebb óta mint az ArmA-t. Az ArmA csak egy OFP 1,5. Ahogy bezt mindig is állították semmi több.

Az igazi újítások a Game 2-ben jönnek. bocs ARMA II-ben.

Szóval az a furcsa helyzet, hogy az ArmA 2. részén régebb óta doloznak mint az elsõn😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Realistic AI firefight addon by alpha125rbf.Ez segít valamit valóban?
Jól étrelmezem a szuper AI be kéne kapcsolní?
a nyuszeee-t remélem bele pecselik még az armába mert az animal.pbo-ban bennevan. ha betartja a BI az ígéreteit akkor ArmA2-ben lesz dinamikus objektum rombolás meg jármûben mozgás meg stb.. mert ezek nélkül nem nagyon külömbözne az elsõ résztõl.

Adam II
Dehát... 😮 dehát.... lesz benne .... NYUSZEEEEEEEEE

Nálatok süt a nap?
Boconadi
Hát mitnemondjak jobbra számítottam. A képek alapján úgy nézki mint egy megszépített sima Armed Assault, függetlenül attól hogy Arma2 lesz a neve.
jutub -> arma 2 video a Game Convention kiallitason, itt jobb minosegben csak sok kis darabban: www.armedassault.eu -> a2 (es par kep is).

Itt meg a Queen's Gambitrol par kep: www.armedassault.eu/images/stories/arma2/armedassault.com.pl/qc/

#ofp.hu@irknet

Hmm Szeptember vége fele jön az ArmA Gold kiadás 1.09-es pacthel, ~300oldalas útmutatóval meg Queen' Gambit-tel.
40€-ér'

Mr Csé
kár hogy nemlehet exportalni :C

VRSDM
akkor nálad a hiba, mert az aszfaltos verziók jók

u dont have to listen anybody else but me

mama2
bitbarát-ról.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Bucser
és honnan töltötted le? Mert valszeg a leöltés forrása a gond...

mama2
nekem ezt írja ki, amikor elakarom indítani: Rossz lemez van behelyezve.
Kérjük, helyezze be az eredeti Armed Assault Game CD/DVD-t.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=wrongdisc&l=hu
Letölöttem, mert áruház honlapján nem találtam és jókat hallottam róla. Mi a gond??

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

[Rush]
danke schön!!!!

hTTp://ror.hu/

[Rush]
Hali, lenne 1 olyan kérdésem, hogy olyan képet hol lehet berakni ami pl. a humvee oldalán látszodik, ill. hogy lehet beállítani olyan dolgokat, hogyha a "p" betû megnyomásával valaki ránéz a nevemre ott látszodjon ez a kép + további adatok? <#idiota>

remélem érthetõ😄

hTTp://ror.hu/

Addig is reportoljal bugokat: bugs.armed-assault.net

#ofp.hu@irknet

azért 1.08 már nem olyan vészes...

Csak erõs alapra lehet erõs várat építení.Ez még mindig kevés most én javítsam ki a még maradtkb500 bugot.1.0óta tolom most már fogy a türelmem.
Adam II
Majd jön a mod áradat most ,hogy vannak tool-ok.

Bucser
Hónapok óta semmi javítás?? száémszerint asszem eddig 3-4 patchet adtak egyenként 500 mega.. mirõl is beszélsz??

plusz kijöttek a toolok is amikor ígérték...

Patcheles?Majd pénzért,hónapok óta semmi javítás helyette "ARMA2"2008-ban.Pontosan ettöl féltem az vicc.
Adam II
Értem.

OFP2-t a codemasters csinálja, a név jogai is náluk vannak tehát a BI a köv. generációs játékát Game2 (Játék2) néven fejlesztette s ugylátszik átnevezte ArmA II-re

Bucser
GAME2= ARMA2

Adam II
Én se tudom hova tenni. Akkor most a Game2 az ArmA2 vagy az OFP2?

m1c1mack0
Ezzel az 'arma2'-vel kicsit olyan erzesem van, mint amikor bf2 utan (patcheles helyett) kiadtak a bf2142-ot :S

Visitor 3 szigetszerkesztõ

Adam II
Aha szóval mire olyan gépem lesz ami rendesen futtatja az ArmA2-õt akkor meg ez jelenik meg és ezt nem fogom tudni<#idiota>.

és eljött a nap:
Oxigen2PE

topik 😊

Arma 2 képek
arma2

Operation Flashpoint 2
ofp

Adam II
OK mire megjelenik lesz olyan gépem ami tudja futtatni gond nélkül az ArmA-t viszonylag magas beállításokon de ezt nem fogja futtatni.

Nyers
ARMA2
Info, képekkel - armedassault.com

My Life for Freedom!

VRSDM
pénteken hagyom abba a melót, kapok dellát aztán tervben van még 1 giga ram. köszönöm szépen akkor :]

u dont have to listen anybody else but me