Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Es 1.08-cal nyomod, nem egy ezereves 1.02-vel...

#ofp.hu@irknet

Adam II
Ha veszel mellé egy másik 512-es RAMOt esetleg egy 1 gigásat akkor már felrakhatsz néhány dolgot normalra.

VRSDM
köszönöm. akkor már lesz értelme leszednem (valamelyik bolt polcáról 😄

u dont have to listen anybody else but me

Very Low-Low, 1500m látótáv mellett menni fog.

VRSDM
biztos százezren kérdezték már de igy idõvel kitapasztalva mit mondtok, van esélyem nekiesni?
A64 X2 3800+ - 512DDR2 - 7300SE :$ sztem nagyonnem, de azét hátha vanmár valami mod, pl bumpmap-ek nélkül is élvezném ésígytovább. nos?

u dont have to listen anybody else but me

Adam II
Ha az a küldi amikor helikopterrel kell menni ott próbálj meg alacsonyan repülni a bal oldalt lévõ fák közé bújj el onnan nem tudnak rád lõni aztán tedd lebegésbe és csak emeld fel a gépet jelöj ki egy célpontot lõdd ki a rakétát aztán újra bújj vissza. Ha végeztél a T72esekkel és megjönnek az M1esek akkor már nem sok teendõd van mert az M1esek kicsinálják a Shilkákat meg a maradék BMP-t helyetted.

Ha nem megy akkor meg endmission

KraZ
Kösz!

MAN T.G.A.

bal shift + numpad - (minusz) és beirod: endmission

KraZ
Szevasztok! Épp a great battle küldetéssel küzdök,de nem tudok túljutni rajta! Tud valaki pályaátléptetõ kódot?

MAN T.G.A.

jó kis RHS távcsõ (:

Kösz szépen....
Hát húzzál bele vaze. Itt igényeket kéne kielégíteni!
Az enyimet, meg majd személyesen 😄😄😄
ZSÍRozlak!

http://sopronyi.photoshelter.com

#ofp.hu@irknet

Sziasztok

Ha megjön az eredetim(http://www.supergamer.hu)
akkor a serialt hogy tudom könnyen átirni,hogy ne kelljen megint mindent felpakolni...?
zsír BHD mod 😊

DOGMAN
Má készül 1.08-ra is csak kevés rá az idõm piszkosul..

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

ez lemaradt: #8752

#ofp.hu@irknet

majdnem

#ofp.hu@irknet

tiburon26
ha jól értem akkor a1.08patch csak eredetin müködik?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
a forditás nem vált be-vagy lehet hogy rosszul csináltam valamit?csak be kell másolni az arma mappába nem?

Fordítás ugyan ez 1.05-re, de talán mûködik. Persze ez nem az editorra vonatkozik.

http://sopronyi.photoshelter.com

a wrong cd key-en a játék megvásárlása segít

a mission editorhoz nincs fordítás (sõt talán a játékhoz sem)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

tiburon26
wrong cd key-ezt irja!amugy nagy szükség lenne rá mert a játék televan hibával.mission editorban meg nem értem mit kell csinálni ezért érdekelne magyaritás

miért nem tudod felrakni?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

tiburon26
letöltöttem az 1.08-as petch-t de nem tudom felrakni!tudna valaki segiteni?magyaritást tud valaki hozzá?ugyanis a mission editorral nem boldogulok!elõre is köszönöm

VBS2...

majd talán opf2 (vagy 3) 😊

wardogzombie
borospince hmmm.a t72 meg rádrobbantja a bejáratot
<#hehe>

Bucser
Ahhoz a szigetmodellt kellene tudni dinamikusan módosítani vagy több modellbõl kellene hogy álljon egy sziget.-> ergo nem lehetséges AREMA vagy OFP alatt (mármint hogy deformálható legyen a felszín)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

OFP-ben Invasion44 demójában volt valami olyasmi, hogy elõjött egy ásás animáció és lettek elõtted földbuckák dehát az mégsem ugyanaz mintha a talajban lenne a lyuk 😊

Boconadi
na ja, vagy csak szimplán beálcázod magad az avarba 😊)
Boconadi
szvsz csak esztétikai szerepe van
hmmm árok akkor lenne, ha a terep geometriáját lehetne piszkálni :\

m1c1mack0
Az lenne az igazan kiraly ha tenyleg lehetne 'asni' az asoval( loveszarkot,alagutat,borospincet)

a hulla fegyverét szúrják a sírba (ha éppen nála volt) és nem muszáj ásni, ez csak feature :]

wardogzombie
félreértés ne essék nem b...ogatásképpen kérdem csak érdekel

wardogzombie
és pl a pilótának mit szúrnak a sirjába repcsit? ezt a sírásást ki csinálja a player vagy az ai? fog valaki sirt ásni? ai löjjön vagy fedezzen sztem én se áskálódok kivéve ha pont jár érte.vagy olyan nincs hogy ha nem ásod el a hullát idövel rothadni kezd és a döglegyek különféle betegségekkel fertõzik sorainkat? amitõl látótáv csökken erösen izzadsz lázas leszel stb .<#conf>

Meg ütni is lehet vele, amcsiknál kés van

Akkor eze' van minden ruszkinal gyalaso, hogy az amcsik el tudjak temetni oket.

#ofp.hu@irknet

... és a sír sem akármilyen ám :]

Az, ap6-ban...

#ofp.hu@irknet

AP6ban már meg van csinálva az 1x használatos M136 lövés után még kormos is lesz a vége 😊

Mmo lesz, ha evoban lehet majd temetni...

#ofp.hu@irknet

Egyszer hasznalatos m136-ot, meg a javelinnel szeretnek csocseret, a celzolofasz kene leszednie, majd ratennie masik csore. Az utobbit egesz jol megcsinaltak americas armyban: jutub -> America's Army v2.7 Javelin Anti Tank System - EEGold.com

#ofp.hu@irknet

ColdFire
ez vmi rpg hogy temetgetni lehet ésatöbbi? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ja lehet 😊

Adam II
Csak mert most látom ,hogy a 6th sense modpackben van grouplink3.pbo.

AI viselkedése pl az említett sebesültvonszolás, fedezõtûz, ha van 2 12fõs csapat az egyikbõl 3 közlegény marad akkor csatlakoznak a másodikhoz meg elméletileg lehet majd légitámogatást kérni csak az még nincs bent.

Adam II
A GroupLink 3 tartalmazza a panaszkodást meg a káromkodást is vagy csak a mozgásért felelõs? Tulajdon képpen mit értessz mozgás alatt?

vagy a never xD