Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
visitor 3 ban
,de oxygen2 ben megy a buldozer 😞 😮
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Mukodik az, csak futnia kell a bulldozernek a hatterben.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De azért leírom:
Athlon64 + Vista 64 Home Premium + Radeon 1600 Cat 7.7-el
Tökéletesen megy a játék.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
persze a végleges jobb lesz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
(ezzel segítem a fejlesztõket és elismerem a munkájukat)
ennyi
GOOBY, pls
Ezt a kieget honnan kaparinthatnám meg? A bannerbe beszúrt honlapon esetleg? Milyen néven? Köszi 😉
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
mert letöltöttem és nem tom h hova kell rakni
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
azért köszi
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
A játékhoz? nem véletlenül adták ki 1.08-ig a patcheket... elég sokmindent javítanak...
A driverhez tudtommal nincs patch
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
és elõtte ment ugyenezen a kártyán
#ofp.hu@irknet
mikor megpróbálom elindítani a game-t akkor kiirja hogy:
"Error compiling vertex shader VSTerrain"
talán kéne patvh v vlmi?
kérlek segítsetek<#help>#help><#help>#help><#help>#help>