Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor mi a fenének piszkálod? 😊)

Bucser
Mindig könyebb a Program készítõit szídni mint utánanézni annak, hogy a driverek szarok-e éppen (mert Vista esetén azok)

Sõt az egész Vista egy rakás bûzölgõ trutyi...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mit kell azon figyelembe venni? Az Nvidia es az Ati/Amd adjon ki normalisabb drivereket. Ezt tanacsoljak a bugtrackeren:

It happens with 8800 and new ATI cards.
To my knowledge this is solely a driver issue - not possible to be fixed by BI!

Things that help:
~ lower your res
~ NO alt+tab
~ reduce texture settings in ArmA (try lowering the other too - one after another)
~ use maxmem with 512 or even 256
~ flush memory in ArmA yourself by "shift + ?" combo (read patch notes, keycombo is described there)

#ofp.hu@irknet

w77d
azért remélem az arma2 annyiban más lessz mint az 1, hogy figyelembe veszik a vistát is!

m1c1mack0
arma2

m1c1mack0
'elmeletileg igen' (de az aram2 kb ugyanaz mint az armba eddig, ofp2 bol meg meg 1 igazi kepet nem lattunk...)

rekettyes
jól értem, hogy jövõre lesz ARMA 2 is meg OFP 2 is?

PhantomAss
mér amúgy azt hitted ennyire láma vagyok?
<#lama><#lama><#lama><#integet2>

GOOBY, pls

PhantomAss
csak azért mondom mert ha már a trackir támogatást megoldották, igazán megoldhatták volna ezt is
na mindegy

GOOBY, pls

PhantomAss
sajnos nem...már próbáltam
(de lehet hogy én vagyok a béna)

GOOBY, pls

wardogzombie
fele bele fele mellé<#hehe>

4000rpm-es tûzgyorsaságon jóaz :]

wardogzombie
a minigunok félre hordanak nemcsak a cobrában ezt én is észrevettem<#szomoru1>

Bucser
Ha elõl ülsz odalõ ahova nézel... ugyanis a gépágyút A FEGYVERZETKEZELÕ IRÁNYÍTJA...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PhantomAss
már csak azt oldanák meg hogy a cobrában oda lõ a gépágyú ahová nézek

GOOBY, pls

Ez így van, kicsit bugos, kicsit összecsapott de akkoris az ArmA amit annyira szeretünk <#love11>

wardogzombie
még ha össze is lett csapva messze ez a legjobb gém amivel játszottam minden hibája ellenére.jó tudni hogy még ennél is jobb lehet

Csodavárás!?
Bucser
Sõt az MH-6-on is megoldották egy apro scriptel... Minden megoldható. egyszerûen az ARMA össze lett csapva. Ez nem kérdés. De még mindig azt mondom, hogy várjuk meg mit hoz ki a BIS Game2-bõl. Volt idejük és tudtommal az RAMA-n másik csapat dolgozott mint a Game-2-n. (ezért is tudnak kijönni vele ilyen hamar és ezért jöttek olyan lassan a patchek az ARMA-hoz.) Szerintem.

vagy lusták vagy egyszerûen nem támogatja a motor...

pl nézzük az AH6-ot van 2 minigun de csak 1 bõl jön a lövedék merthogy nem támogatja a motor viszont RHS egy kis trükkel megoldotta a Mi24 packjában, hogy mind2 gépágyú lõjjön

Adam II
Gondolom a tárazást azért nem csinálták meg ,hogy könnyen lehessen új fegyvereket beletenni. Bár azért az alapfegyvereknél megcsinálhatták volna a modoknál meg gõzöm sincs nem értek a modoláshoz.

repvez
Ez igy van .Jo példa erre a Falcon 4 a grafikája nem a legszebb,de 10 év után is van olyan része a proginak amit mind a mai napig mégcsak megközeliteni sem tudtak más játékok.
Az armához képest más arcade játékokban valosabban vannak megoldva az ujratöltések.
PhantomAss
igazából én lesz@rnám a grafikát egy ilyen taktikai fps-nél, bõven megfelene a felturbózott ofp szint
a reálisan rombolható környezet és fejlett fizika viszont nagyon hiányzik, na ettõl lenne tényleg "taktikai" fps

GOOBY, pls

wardogzombie
mi meg gyüjtögethetünk mint az állat mert a paksi erömü is gyengusz lesz hozzá

Hát akkor cseszhetik mert 2008-ban nem fogja megállni a helyét. Modolással talán ArmA-ban is lehet fegyverfüggõ animokat csinálni, a 2-nek az lenne az értelme, hogy egy szép uj motorral lenne megdobva mindez.
Dolgozzanak 2évet vagy ahányat akarnak de legyen benne a régebben ígért rombolás, fizika meg AI

repvez
De ha azt is hozzávesszük hogy ezek már az OFP ota ugyan igy néznek ki akkor az az 1 év nagyon kevés lesz, hogy fizikát és fegvertöltést csináljanak.Söt sztem tervbe sincs nekik hogy ezen változtassanak,mert akkor már a VBS-be megcsinálták volna.
Bucser
még van 1 évük rá. Meglátjuk mi lesz.

meg a fegyverfogás/töltés is ua
ha így adják ki akkor nem lesz értelme megvenni...

wardogzombie
mire kész lesz kiváncsi leszek mi marad a csilli-villi trailerekbõl.az in-game képeknél a kéz szinte 100%ban ugyanaz mint az elsõ részben de lehet hogy csak nekem tûnik ugy

hmmm itt aztírják, hogy a fizika meg a rombolás marad a régi

...

Azt mondták az a marketing, ez meg a valóság 😊

Ja és egy megjegyzés: nekem 32-bites Vistám van, de low beállításokon se megy hibátlanul, néhol belassul meg ilyenek pedig egy 8600 GTS-m van. De nekem fõleg akkor lassú, ha sokan mozognak körülöttem. A procim egy AMD Athlon 64 3200+ ami 2200 MHZ-en megy és van 2 GB ramom ami DDR400-as. Pedig azt mondták, hogy a Vistán minden játék gyorsabb lesz. Hát ez van.

Meklood

wardogzombie
semmi baj<#eljen>

Bocs ez az én hibám, mert a következõ oldalom ott van a megoldás és mûködik is és nem csak eredetihez van ez a patch, mert nekem felmegy csak lusta voltam átnézni ez van.

Meklood

Sanyix
Ez lassan lol lesz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

wardogzombie
<#hehe>

Ezt kabe husszor kerdeztek mar itt, legutobb vagy ket napja. Olvassa' kicsit vissza. Amugy #8752.

#ofp.hu@irknet

Sziasztok. Én amikor rá akarom telepíteni az 1.08-as patch-et mindig azt írja ki, hogy wrong cd key. Más javítást rá tudok tenni, de ezt sehogysem. Valaki tudna segíteni?

Meklood

koschwarz
sir, yes, sir!<#violent>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

w77d
lõjj seggbe helyettem is pár embert <#vigyor4>

w77d
hehe <#buck><#vigyor3>

koschwarz
alezredes úrnak alássan jelentem, w77d közlegény szíves közremûködésével a kezemben tartok egy eredeti dobozos angol arma példányt. kérek engedélyt szerverre csatlakozni!<#idiota>

Hogy pontosítsak: szar az ATI kártyák Vista drivere.

Az FB-t például csak DirectX-ben lehet futtatni, ha megfelelõ sebességgel akarok játszani, így aztán a perfect módot el is lehet felejteni... Ugyancsak játszhatatlan a Combat Mission Shock Force, szintén azért mert az ATI nem képes használható OpenGL drivert írni Vista alá.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
Szar a VISTA.

KÖSZI.PONTOSAN UGYANEZ NÁLAM IS EZ MÁR JOBB NEM LESZ ÉS HIÁBA BUTITOM NEM LESZ TÖBB FPS,ÉS MÉG HÚZZOM IS ATITOOL 0.26-TAL!HAVERNAK CSAK A VGA MÁS 7900GT MINDEN HIGH-ON 50FPS NONSTOP.<#violent>
1024x768
fû és árnyék nekem is ki va kapcsolva
effektek low, a többi medium

a városokban olyan 20 fps körül megy, kint a "szabadban" kb duplája lehet

ahogy látom szinte mindegy melyik catalyst van fent, nem lesz tõle gyorsabb

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

w77d
nah ezt kipróbálom! szerintem biztos ez a gond!

Neuro!A proci és a v.karim is olyan mint a tiedé,nálad milyen ARMA beállitás van és mennyi fps?Nálam v.miért idõnként leesik akár 1re is nem tudom mostanában mi a baja.A fû és az árnyék kikapcs,procp.effekt low,a többi Normálon van.Régebben 30-40 fps simán az erdõben is.Kiváncsi vagyok!7.8 kat,és driver.köszi<#eljen>
Mr Csé
ujra raktam mostmá megy a buldozer is jeeeeee

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

koschwarz
a vista mellett csak egy érv szól, és az is gates bácsijé...<#nezze>