Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én sajna nem tudok ma jönni<#szomoru1>#szomoru1>
Az tuti<#idiota>#idiota>
De jó is volt az a DM <#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
tehát akkor pl 20.00CET
www.arma.hu:2340
hmm régen voltammár a nép leszokott már a TS-rõl vagy nem? 😊
www.arma.hu:2340
hmm régen voltammár a nép leszokott már a TS-rõl vagy nem? 😊
ma is kéne hasonló rendezvény, csatlakoznék énis :>
armahun 6játékos dm-en király,<#vigyor2>#vigyor2>alakúl király<#violent>#violent>
majd beindulnak a hentek... remélem 😊
egyébként ide a banner alá nem lehetne valahogy kitükrözni az armahus servermonitort?
egyébként ide a banner alá nem lehetne valahogy kitükrözni az armahus servermonitort?
mi most is rengeteget ofp-zünk 4-en 5-en... Már sokszor mondtam hogy aki akar jönni szóljon...
Hát régen én is rendszeres OFP-s voltam 😊 Már azelõtt is, amikor összeütöttünk egy szervert magunknak. Akkor még Tressynek volt egy szerverre azon mentek a hentek.
Volt egy-két pályám is, a HUN klán egyik alapítója is voltam 😊
Volt egy-két pályám is, a HUN klán egyik alapítója is voltam 😊
Jönne sok ember csak nincs hozzá gép...
Én pl 3 éven át majd minden este ofphu.-n logtam de az armat nem birja a masina😞
Én pl 3 éven át majd minden este ofphu.-n logtam de az armat nem birja a masina😞
A Béna.
Hi!
Én most nézzem, hogy letöltve is meg lehet venni a játékot. Érdekes, hogy dollárban és fontban 9500Ft-ra jönne ki, Euroban meg kijön 7500Ft-ból.
Egyelõre gondolkozom rajta, mert sajnos látom, hogy a magyar szerveren már nincsenek azok a nagy hentek mint régen az OFP-vel./azok a régi szép idõk 😊
Én most nézzem, hogy letöltve is meg lehet venni a játékot. Érdekes, hogy dollárban és fontban 9500Ft-ra jönne ki, Euroban meg kijön 7500Ft-ból.
Egyelõre gondolkozom rajta, mert sajnos látom, hogy a magyar szerveren már nincsenek azok a nagy hentek mint régen az OFP-vel./azok a régi szép idõk 😊
Én nem is azért veszem meg, mert szükségem van az SP kampányra (a jó azért jól esne egy normális kampány), hanem hogy támogassam a BIS-t és ezzel is hozzájáruljak a sorozat életben tartásához.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
coop érdekelne de csak ezért nem veszem meg,most már beindul a mod és addon-gyár úgyis, szigetek is jönnek szépen,tehát nem sírok<#kuss>#kuss>
inkább Red Hammer 😉 Resistance-ben volt már újítva a motor ami errõl nem mondható el :\
Ez tisztára olyan lesz mint anno a Resistance . De mivel tetszik a játék ezért valószínû hogy ezt is megveszem . Mivel még mindig nincs jobb játék , néztük ezt az Enemy Territory : Quake Warst , de nem igazán jön be . ALigha lesz ilyen játék valaha mint az Arma , majd talán az Arma II 😊) .
azért az a coop mód meg külön sziget, lehet megér majd pár órácskát...
nem vagyok megyõzve,részemrõl nem-veszem-meg<#bdead>#bdead>
<#pias>#pias>bevannak ezek rúgva!?Ezért még pénzt is kérnek...HA_HA
na QG-rõl ennyit:
New weapons:
Grenadelauncher: 6G30
Rifles: M16A4*, M16A4 ACOG*, M16A4 GL*, M16A4 ACOG GL*, AK74 PSO1*
Sniper Rifles: M107*, KSVK*
ez a csillagozás azt jelenti, hogy ArmA-ban patchel bent vannak :] tehát kapunk 1 szép orosz gránátvetõt aminek a dobtárján tök jól átnyúlik a kezünk 😄
New weapons:
Grenadelauncher: 6G30
Rifles: M16A4*, M16A4 ACOG*, M16A4 GL*, M16A4 ACOG GL*, AK74 PSO1*
Sniper Rifles: M107*, KSVK*
ez a csillagozás azt jelenti, hogy ArmA-ban patchel bent vannak :] tehát kapunk 1 szép orosz gránátvetõt aminek a dobtárján tök jól átnyúlik a kezünk 😄
kiváló<#eljen>#eljen>
RHS v2.0 kint.
csekk arma.hu
csekk arma.hu
hát most így nemtom majd megnézem 😊
viszont találtam egy érdekességet:
"i was searching on armaspy for a server and ran across this server it was running a test map and had placebo and suma in it
its specs were a 1024Mb connection with 2048 slots! can we join this or was this an accident it was made public?"
(aki esetleg nem tudná placebo = BIS PR manager, suma = ArmA fõ programozó)
forrás
viszont találtam egy érdekességet:
"i was searching on armaspy for a server and ran across this server it was running a test map and had placebo and suma in it
its specs were a 1024Mb connection with 2048 slots! can we join this or was this an accident it was made public?"
(aki esetleg nem tudná placebo = BIS PR manager, suma = ArmA fõ programozó)
forrás
Köszi a választ , sajna a DeleteVehicle nem mûködik mert kiírja hogy type boolean , az idõzítést említetted azt hogyan is kellene mert annyit tudok hogy van olyan hogy min , max és mid , ezek mit takarnak ?
mingyár regelhetsz harmadszorra is xD
Hui, honnan szeded azt a sok büntit 😊)
Naigen.. csakhogy hiba hiba csúszott a számításaimba s ez még annyira béta, hogy csak v3-ban lesz nekem meg v2 van :]
hát nemtom... próbáld úgy, hogy elnevezed a triggert és pl ha 1perc után kikapcsoljon akkor scriptben:
~60
deleteVehicle triggernév
~60
deleteVehicle triggernév
Hogyan lehet kikapcsolni egy triggert vagy eltüntetni ? Azt kellene megoldanom hogy szól a triggerben a sziréna , és amikor vége a harcnak akkor leálljon , vagy egy idõ után kikapcsoljon mert hosszab sziréna esetén már idegesítõ a hang .
naigen ezt akartam...
jóva' majd holnap nyomok sajátokat akkor
Mert nálad ugyanis a kép benne van a cache-ben hisz te már láttad a képet. De ki nem látta még a képet imageshacken az nem látja most.
Azaz béka.
Azaz béka.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
hmm pedig én látom :]
szép béka tempi.. tudhatnád már pár éves SG reged óta, hogy ide nem lehet linkelni imageshackrõl.
zsír RHS SpetsNaz