Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nem, majd megtudod ha kijött. Hummer kapott ilyen effektet, hogy leereszt a kereke 😊
De majd a véglegesben 😊
A katona modelleket nem cserélik le?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
te jöszz velem SLX multizni
Valaki regelve van a fileplanetre? mármint Subscriberként???? Légyszi szóljatok fontos lenne...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
"Checking AI pathfinding, seems equally retarded."
http://youtube.com/watch?v=Wv4x4V04B8E
Es tenyleg nem vmi prauk...
http://youtube.com/watch?v=Wv4x4V04B8E
Es tenyleg nem vmi prauk...
#ofp.hu@irknet
Ennél már csak az lenne jobb ha jönne apu és leb*szna kicsi fiának egy istenset, hogy mit csinál az autóban, feldudálja az egész környéket <#eplus2>#eplus2>

hülye beteg hollandok 😄DD
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>és még el is képzeltem a storyt katonaruhában, fõleg az utolsó képsorokat <#smile>#smile>
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
kb igy csinált mikor már nem birta cérnával.ült az uazban és megpróbált jó lenni<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
ügyeskedni kõ vargoszt is át lehet baszni nem is kicsit mert néha ugy szedtem le hogy azt se tudta mi van csak:"ki vót az meg hunnan?"<#hehe>#hehe>
Jaa, igen, kaptam egy orosz tisztiruhát 1 szál pisztolyal és a vargosz tett róla, hogy a fáradt hab testem minden kicsi kedve is elmenyjen, mert kb 3 métert tudtam megtenni élve, õ 5 km-rõl kiszedett valami atomtöltettel... ezt megcsinálta vagy 5x ...Akkor montam, hogy bay-bay 😊
van mikrofonom azt hittem miattam léptél olyan gyorsan a multkor mikor micivel meg tomyval ja és nem utolsó sorban brutáliosz vargoosszal ctf-eztünk.
Hi, a szemem sarkából láttam, hogy van ott valaki, de már pont nyomtam a kilépést. Jöttek hozzám, és késõn kapcsoltam, hogy nekem írtál hellót.
Mikor vissza mentem, már elmentél onnan, bocsi érte...
Kár, hogy nincs mikrofonod, rám kiabálhattál volna 😊
Mikor vissza mentem, már elmentél onnan, bocsi érte...
Kár, hogy nincs mikrofonod, rám kiabálhattál volna 😊
Dx9-et kezel a vgad?
#ofp.hu@irknet
Szevasztok valaki meg tudná mondani hogy amikor eliditom a játékot ezt irja ki mi lehet ez? ( No entry "bin/config.bin.ControllerShemes' Error compiling pixel shader PSSpecularAlpha.)
Ti el tudjátok indítani multiban az új szigeteken lévõ küldiket? Nálam negatív <#szomoru1>#szomoru1>
KöcsögSzacselesSpecNac
Ma én is megrendeltem a QB, a supergamer.hu-n már rendelhetõ.
hiába állítom
az a baj, hogy jön egy új feladat (pl menj vhova), és a csapattagok ide-oda szaladgálnak, a küldinek meg vége lesz mert kifutnak az idõbõl
(nem én vagyok a parancsnok)
lehet hogy a magyar honvédséget szimulálták?
az a baj, hogy jön egy új feladat (pl menj vhova), és a csapattagok ide-oda szaladgálnak, a küldinek meg vége lesz mert kifutnak az idõbõl
(nem én vagyok a parancsnok)
lehet hogy a magyar honvédséget szimulálták?
GOOBY, pls
KSSN alapfeltétel 8)
Ez a QG olyan mint a redhammer volt annakidejen, adnak egy puskat azt 'lojjel szet 100 tankot meg 1000 embert, szerintem inrealisan nehez:S
állítsd be az optionsnél a friendly AI-t 😊
egész jó ez a kieg, csak a saját csapatom mesterséges intelligencicája nem az igazi😊csak egy helyben forognak néha..
GOOBY, pls
Köszönöm a választ!
De Oppresso Liber
csak amennyire én ;D
Ok a graf meg több lõpoz meg fejlesztett terepbetöltés, de : fegyverfüggõ animációk (vagy legalább a lehetõség, hogy bele lehessen modolni), nem lehet átjutni pl homokzsákokon em ugrás kell hanem pl ha odamész egy alacsony objektumhoz akkor át tudj lendülni felette, aztán ha már szimuláció; 12.7-es páncéltörõ lövedék nem viszi át a kidobott mosógépet, sem a jármûveket, M136-ot ujra lehet tölteni pedig pár sor scriptben és máris eldobja meg még sorolhatnám mitõl lett akkora csalódás sokaknak...
Az OFP 6éve jött ki 😊 akkor baromi nagy szám volt a nagy tereppel meg vezethetõ jármûveivel megmaradt az emberekben. Nézz körül pl az OFPHu veteránok (😄) nagy része nem szereti az armát mert annyi lényeges újítás azért nincs benne 😞
(ez egy szar játék mert nem tudok lõni?)jelelenséget tapasztalhattuk meg bár 100éve ofpzik szóval érted
Hát sztem az lett amit már neki is megjósoltam, hogy az átlag ArmA gamer az elsõ pár meccs után abbahagyja merthogy nem fogja rendesen a fegyvert, nincs rendes reload anim meg a többi FPS-bõl megszokott dolog 😊