Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én,csak leszarom....
Atomot neki:D
A Béna.
#ofp.hu@irknet
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Értem én,csak leszarom....
Kazánfûtõ vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
namost a ts-en csak úgy tudom állítani hogy "Toggle - mute microphone"..
teljesen jól mûködik addig míg kb 4-5x egymás után ne mnyomom meg a tab-ot, aztán kickel a ts: "You were kicked by player (Excess flood)"
ez most mé??
Akit érdekel itt van changelog ill. link a VTE-s hotfixhez (szükséges hozzá a legújabb VTE pre alpha
Kernek egy kis segitseget.
Mission 1: blood, sweat and tears
Mar majdnem vegigvittem, mikor is a bazist kell lerombolni.
A filmben jon a harrier, lebombazza, jon ertem a heli, felvesz, es mondja, hogy lovoldozzek.
Jo, akit latok leszedem, aztan megint film, es szepen lezuhanunk, mert lelottek.
Nah innentol elakadtam.
Jonnek a hegy tetejerol, leszedjuk mindet, aztan jon a felmento sereg.
A leirasban az van, hogy vedjem meg magam es a pilotat, amig a segitseg meg nem erkezik. Ez mar megvolt, ott van egy csapat, es elindulnak a bazis fele, ahol senki nincs, es megallnak ott..barhova megyek, semmi nem tortenik.
Valaki nem tudja mit kene meg itt csinalni?
<#hehe>#hehe>