Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
armedassault.com/dwnl_update.html
#ofp.hu@irknet
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
Úgy látom nem csak én nem tudok mondani ezekhez hasonló játékokat amiket manapság csináltak 😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
CQB-nál nagyon hasznos.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
aao.hu/spawn_point.php
De ez tetszik, hogy a javelin csove cserelheto, mast nem is lattam ebbol a jatekbol:
jutub -> Americas Army Javelin Tube
jutub -> America's Army v2.7 Javelin Anti Tank System - EEGold.com
#ofp.hu@irknet
Oswald: pl FDF Soundpack , Chammy' Soundmod
ModWarSoundnál nincs visszarugása az MP5-nek full auto fokozaton
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ma kipróbáltam a CoD4-et mert sajnos az elmúlt hónapokban ez az egyetlen játék ami modern környezetben játszódik de szinte semmi köze a valósághoz csak eszetlen futsz lõsz meg teli van nevetséges hülyeségekkel mondjuk ez nem meglepõ.
Azt sajnálom ,hogy nem csinálnak elég modern környezetben játszódó játékot. Nekem nem muszáj ArmA szintû szimuláció de azért valami középutat találhatnának mert most kb. úgy áll a helyzet ,hogy van egy szimulátor az ArmA meg az összes másik árkád semmi átmenet. A GRAW 2 nekem tetszett volna csak az AI néha nagyon nagy marhaságokat csinált.
Bezzeg a II Világháborús játékok között vannak jók (BiA ,Red Orchestra) és lesznek is de azért én szívesebben látok a katonák kezében egy M16ost vagy AK-t mint egy Garandot.
#ofp.hu@irknet
Szoval milyen? 😊
#ofp.hu@irknet