Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én,csak leszarom....
Értem én,csak leszarom....
Egyébként az alap Wikipedia-ban is lektorálva vannak scímszavak és ha meg tudopd cáfolni akkor megteheted és leveszik a címszót. Úgyhogy én megbíztom a Wiki-ben😊
Pláne mert a nõérem is Viki😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Úgy döntöttem, hogy az elsõ játék, amit megveszek az ArmA lesz. Meg is rendeltem a supergameren, de azt válaszolták, hogy cseh verzió csak hétvégén, angol kb. egy hónap múlva lesz nekik. Abba már belenyugodtam, hogy a telepítõje cseh nyelvû lesz (utána úgyis mennek rá a patch-ek), de úgy emlékszem, hogy a megjelenés környékén volt itt arról szó, hogy a cseh-nek olyan a védelme, ami okozhat problémát, ha fent van a DT.
A kérdésem, hogy várjak-e az angolra, vagy nyugodtan megvehetem a cseh-t is.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Na persze az akadásmentességhez erõsen ajánlott a 2giga ram, meg egy jó proci, ami azért kihajtja azt a 7600at.
Ha meg VeryHighon akarsz armázni, azt nem uszod meg olcsón.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
250-500-750-1000, így van kalibrálva a fordított "V", tutti
😊 még megvannak a régi jegyzeteim...De a játékban átméretezhették, és az számít. Csááá
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
www.smart-bus.hu
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
www.smart-bus.hu
Itt egy fasza rendezvény féleség csatlakozni lehet valamelyik oldalhoz s harcolni sahranin (multkor pl 45vs45 volt)
Na megvolt a pachelés, ugyanúgy "zehózik" ... lassan ott tartok, hogy pontosabban lövök sima távcsöves gépkarabéllyal mint mesterlõvész puskával.
Pedig mennyire szerettem annó mesterlövészkedni... <#szomoru1>#szomoru1>
Az M24, sajna ott sacc, legalább a távcsõben lehetne távolság mérõ...
Szerintem semmibe se került volna, és roppant egyszerû használni.
Az SVD-nek 6x-os, az M24-nek 10x-es nagyítása van. Az MK 12 nek 3x6x9 es.Bocsi, ha unalmas volt...
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
Ami a fõ gond, hogy egyszer gyors, utána lassú, nagyon érzékeny horizontálisan, vertikásian meg alig ... ez zavar. Fõleg OFP-hez képest.
Azt elkezdtem eltöltni, talán holnapra le is jön az a kb. 2 x 500 Mb. <#szomoru1>#szomoru1>
#ofp.hu@irknet
Néhány napja nagy várakozásokkal felraktam a Armed Assault -ot, mint a Operation Flashpointon felnõtt emberke.
Szép és jó, de a mesterlõvész puskával való célzás az valami rettenetes.
Kipróbáltam mát 3 egérrel, temérdek beállítással, de semmi.
Ez gyári hiba benne vagy tényleg ilyenre akarták csinálni? Van valami javítása (nekem 1.0 van fent)?
Üdv.
De imádom amikor minden háttér nélkül valaki benyom egy ilyen commentet.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mondják azok a tizenévesek akik mégcsak katonák sem voltak, fingjuk sincs hogy néz ki egy fegyver élõben
sajnos erre van igény..
GOOBY, pls
Amúgy most úgy látom az lesz a divat ezekben a játékokban ,hogy állandóan özönlik az ellenség ha el nem érsz egy adott pontba. Ha lelõsz egyet jön azonnal egy másik Airbornban is így volt és ha nem szaladsz át a pályán mint egy mérgezett egér leszarva ,hogy szétlõnek akkor akár napokig tartó állóháborút is játszhatsz. Ezekben a játékokban már meghalni se lehet megsoroznak egy géppuskával de sebaj csak úgy regenerálódsz a semmitõl egy kuka mögött aztán máris fitt vagy és egészséges.
#ofp.hu@irknet
Azon a gépen amin Az ARMA tökéletesen fut ugyanazon felbontásban közepes grafo mellett akad a COD4. A Pálya kicsi és zsínóron húznak végig rajta. vissza nem tudsz menni a szegmensen ahol tartasz, mert üres az egész. Elõrefelé meg csak egy úton mehetsz más út vége általában biztos halál....
Szóval elég gázos. Arról nem beszélve, hogy pl a Javelin szép meg minden csak kicsit minden kúrvára egyszerûre sikerült😄 dumáltak gránátfizikáról, de a gránát nem gurul (szóval nem kell odaszaladnod érte, hogy visszadobd ha akarod, hanem mintha jedipowered lenne ha gránát van a közelben és lenyomod a dobás gombot a kezedben terem az ellen gránátja és eldobhatod vag a kezedben robban... kifejezetten kellemetlen ha mondjuk éppen te hajítanál gránátot és az eldobottat veszed fel....
Na szóval egy akás fos... a lebegõ kamera még mindig megvan a textúrák hulladékok a modellek kinéznek valahogy normálisan de semmivel sem részletesebbek mint az ARMA-ban lévõk.
Egyedül a RAGdoll az amiben több a COD minden másban messze sokkal kevesebb.
(ugye persze ballisztikát rombolható tereptárgyakat ne keressetek.. nagy kamu z egész.. a palát lehet csak átlõni.
Mindegy.