Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
VAlaki emg tudja szerezni az Amra zenéit mp3-ban?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Hi!

Hogyan tudok farpot építeni?
Hi, rá is löttem egy tárat, még vérzett is, de jól bírta ott fent...

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

wardogzombie
evo4 a csávo egy ah-1 pilota és nem repül hanem áll a levegöben<#zavart2>

Igen, muszaj volt az a hozzaszolasom.

#ofp.hu@irknet

wardogzombie
its a bird? noooooooooo its a plane? nooooooooo it is super opfor jeeeeeeeeeaaaaaaah we love super opfor!!!!!<#hehe><#hehe><#hehe>

szerintem pont azt szertné elkerülni (meg is értem), szóval nagyon muszály volt az a hsz? (tudod, ha nem tudsz/akarsz segiteni inkább maradj csöndben)

m1c1mack0
1.08 van most ami relative jo, legalabbis a kezdeti verziokhoz kepest persze ebben is vannak meg bugook (az 1.08 at 1.05 re kell telepiteni).
A XAMrol meg a tobbi addonrol annyit hogy tan most nem is engedelyezett a hasznalatuk az aramhun es sok kulfoldi szerver sem szereti oket.
A QG meg nem nagy durranas, normalis nagy uj sziget nincs benne csak egy ilyen mini, a kampanyok meg irrealisan nehezek (szerintem).

RHS, VTE, XAM, SLX POWA!

olvasgassa' vissza vagy negyven-otven oldalnyit...

#ofp.hu@irknet

na most lesz olyan gépem hogy érdemes is lesz vele már játszani

vki összefoglalná nekem hol tart a dolog peccselésben, kiegészítõkben meg játékosok által írt addonokban, hogy miket keressek hozzá ?

látom megjelent vmi kieg kampány, a qeens gambit. csak ez az egy official van hozzá? régebbrõl van még nekem a XAM meg a perpetua fanok által írt mod is. még vmi komolyabb esetleg?

wardogzombie
mit bánom én ócskavas az egész.magyar alkatrészekkel.kimi szax.

tanuld meg leírni a nevét amúgy meg Kimi ftw 😊

ahahaha nekemmeg holnapsincs suli, aztán 29-5-ig sincs xD

Bucser
én meg szombaton dolgoztam. És jövõhét szombaton is fogok😊

Szóval ne sírjál😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

m1c1mack0
arbeit macht frei 😊

wardogzombie
ne izgass.de rohadt álmos vagyok ma csak én dolgozok?<#szomoru1>fuck bayern motoren werk.

m1c1mack0
Vargosz és én most fejeztuk be az EVO4.0-t áááááá de rohadt hosszu volt 2nap....
A vege nagyon kiraly de nem lovom le a poent...😉

6vs6 hevi? az lofasz, 10vs10 felett mar vmi...

#ofp.hu@irknet

Most nagy hülyeséget mondtál 😊 ugyanis míg mûködött +15 FPS-em volt, csak muszáj volt újraraknom az XP-t és mikor be akarom lõni a driverban az SLI-t megfagy a gép és nem tom mitõl lehet.

ArmA nem támogatja az SLI-t :]

Hú de szépen mondtad, mostanában lehet nem tok menni, szarakodik a gépem és nem tok rájönni hogyan tudnám megoldani, sehogysem sikerül újra belõnöm az SLI-t a VGA-imon.

Az még semmi egy rendes (veterán fokozat, oszlás TS-en, taktika) VS-hez.
Aki AP5-ön játszott már mondjuk 6vs6+ Heavy Armort az tudja 😉

wardogzombie
itt ne a hovatartozást nézd hanem hogy az amcsik a videoban küzdenek mint malac a jégen,pontosan ugy mint mi 3an azon a bizonyos estén amikoris elkezdtünk egy evo4et és 4órán át folyamatosan ostromoltuk a paraisoban lévö tornyot mire nagynehezen sikerült lerombolni,de ugyanez volt jellemzö a tegnap esti evo4re is ahol bagangot löttük mint a barom imár 7 fõs egységgel bmp-vel shilkával t-72vel és igy is szinte ugyanannyi idöbe került a rádiótorony kiiktatása.nem általában az evora irtam hanem konkrétan a 4.0ra.itt már élvezhetöen megnö a realitás és a játékidö.de mielött terminátor-veterán-háborúshõs-militaristaállat-mindentudótempike beirná hogy emberbaj volt leszögezem mindenki maximálisan jól játszott ugyhogy rá kell jönnünk az evo 4.0 attól különbözik a valóságtól hogy a gép elött ülve vagy jelen a harcokban nem pedig személyesen.ez már nem egy játék,hanem "A JÁTÉK".<#papakacsint>

Pontosan mi miatt is elkeserito? Nem ertem az irakis video es az evozas kozti hasonlatot.

#ofp.hu@irknet

wardogzombie
de titokzatosak vagyunk<#ejnye1>

Hát figyelj, ha annyira kell akkor jöhecc velem multit tesztelni.
pm-ben a többit ha érdekel...

Adam II
Miért?

Nem árulom el senkinek!!<#ravasz1>

wardogzombie
<#eljen>

Zavartalanul játszhattok külsõ nézettel, nem lesz aki belekössön <#hehe>

wardogzombie
hál istennek<#hehe>

Heh én sajnos nem tudok menni, IC kampány fontos ütközetében kell részt vennem. (~45vs45 nyamm 😊

L H Oswald HUN
Este GIGAHENT az armahun!

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

wardogzombie
Remélem Doom nem fog haragudni érte:Himmel:Terézanya(csapjad)<#worship>

hi skacok, felraktam ezt az uj kieget,és valami szlovák nyelven van. Hogy tudnám angolra varázsolni?

Ááááá, külsõ nézet....aha.... 😊

wardogzombie
ma este gigahent aki csak tud jöjjön berzerk vagy amit akartok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#violent><#gun><#mf1><#taps>

wardogzombie
az jó vagy rossz?<#idiota>

Éss végül néhány hónap munka után 2007.10.20 hajnali 3.12-perckor;
tpM' soundmod beta elkészült :]

Hát volt 1-2 ember akinek adtam linket de aztán gond volt belõle 😊

Adam II
Hát ez csodálatos!
Link véletlen nincs ahonnan letölthetném. Esetleg ,hogy lehetnék én is bétateszter?

csakhogy ki ne haljon má' a topik itt 1 SLX kép:

wardogzombie
nincs.viszont láttam egy interjút a magyar bf2es mittoménkinek a nöje aki szintén bfes nyilatkozta hogy többszázezer pézt lött má a gépébe mégse képes hibátlanul futni.érdekes.<#nezze>

Csak azért kérdeztem mert nem ismerem ezt a 8600 szériát (GTS-t meg fõleg).
"A BF2 full grafon megy"
BF-ben nincsen ekkora terep, ekkora látótáv, ennyi egység, ballisztika, hangkezelés (?) stb

wardogzombie
nálam is 256os van 25-60fps ati radeon x1650pro sm3.0

Mi bajod a 256-al, nekem is az van, és szépen fut. Sõt, nekem csak gt-m van az olcsóbbikból, és fukkon futtatom 1024-en (17-es a monitorom)
Tehát találj hibát másra és ne fogd a 256-ra 😊
A fiam gépén 7600gs 128 on fut 1024/low-on... De azt megértem.

koschwarz
szeretik az emberek a 8600-asokat, relatíve olcsó is, de én nem vennék...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ha a VGA 256-os akkor az a gond 😊

Hali!
Olyan problémám lenne, hogy felraktam az ARMA-t 1.08+ hotfix és szaggat és csak minden low beállitáson megy szépen 1024x768-ban. És nem tudok rájönni miért. Csak ezzel van gondom. BF2 Full graffon megy 1280x1024-ben.

Config:
Asus M2N4-SLI, 5400+ AM2 X2, Gigabyte 8600GTS Silent, 2x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz

Valaki tudna segíteni elõre is köszi
Hát, sajnos...