Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardog te hogyhogy nemmész IC-n a magyar osztagba?

wardogzombie
zsír<#eljen>

Lehet hogy csak annyit segít talán a 4 mag mert kb 10fps-t emelkedett a 4 maggal hogy egyéb erõforrásra megy el a többi mag és a játékból nem vesz el annyit talán azért fut valamivel jobban de tényleg nem jelentõs .
m1c1mack0
Propaganda?😮
Csak kõkemény tények😛

ezért az ócska propagandaszövegért léptettek elõ?

m1c1mack0
a: itt a senkiföldje az ahol nem folyhat harc
b: a BMF esek mosdatlanok, ezert felnek a viztol kozelebe sem mennek igy a tenger SF teritorium.

wardogzombie
a tenger is a tietek?

wardogzombie
mici a senkiföldje nem a két fél közti terület?<#szomoru1>

m1c1mack0
Támad a vörös rém!

zöld: senkiföldje
piros: koszosmocskos BMF
kék: istenifénybentündöklõ SF

"Harcunkban meghalni lehet, de elfáradni nem!"

wardogzombie
csak vicc volt tudod.

Bucser
ergo semmilyen optimalizáció nincs benne. Ha optimalizálva lenne akkor minden magon elég magas prioritással futna.

Nálam is a két magos rendszeren 50-50%-os erõforráskihasználtság van a 2 magon. ergó semmi lõnye nincs a 2 magnak mert nem tlejesít többet mint az egymagos.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

8800 GTX , 1024×768 ; látótáv 2500 ; minden very high kivétel : anizothrop szûrés és az anti aliasing , azok normálon vannak . Idáig volt néha szaggatás mikor egyedi küldit csináltam és sok mozgatnivaló dolog volt benne , most hogy kicseréltem a procit 4 magosra így ezek megszûntek . Frapsal ugyan még nem néztem de letesztelem . Feladatkezelõt elindítottam és tisztán lehetett látni hogy 4 mag szinte azonosan ment .
Bucser
Olvass vissza a legelsõ oldalra mielõtt nagyon meggyõznéd magad a butaságról...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wardogzombie
melyikeket?

Hi ezeket a sorokat most olvastam a TDU oldalán…. hmmm

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

milyen vga-val, milyen felbontassal es milyen grafikai beallitsok mellett?

#ofp.hu@irknet

Hááát nem tudom de Quad procin gyorsult az Arma a Core 2-höz képest , és fura módon szinte a 4 mag közel azonos terheléssel megy Arma alatt és megszûnt a szaggatás . Sztem valamit azért használ a 4 magból az Arma . Megpróbálok képet kitenni ha sikerül .
Van egy jobb ötletem:
A|Pvt.m1c1mack0 killed by A|PFC.tpM

m1c1mack0
Ezúttal szeretném hivatalosan felszólítani az IC-Arma kampányban 'szolgáló' BMF oldalon harcoló katonákat, hogy a ma esti csatában tartsák szemelõtt a nemzeti érdekeket és szaboltálják oldaluk elõretörési kisérletét 😊

wardogzombie
nem nem. jol tudom ki vagyol<#ejnye1>

Bucser
nem. Lévén folyamatosan streamel. Mind az objecteket mind a sziget épületeit. Valamint elég komoly lodolás van a programban és ezért mindig frissíteni kell az aktuális modellt.

JohnnySmith
😄DD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Bucser
Te nekem???

Hamarabb tudtam, hogy jön az ARMA minthogy te idetaláltál volna a topicba....

Te engem baromira keversz még mindig valakivel...

wardogzombie
súgtam tudom tudom

wardogzombie
miota megsógtam hogy létezik ez a játék ezt feltétlenül tedd hozzá<#vigyor>

bakvarnyu
Nem értem, a winchester gyorsasága nem csak addig lényeges amíg betölti a pályát?

Bucser
én egy 6600GT-vel tolom 1280*1024-ben medium beállításokkal és még játszható. bár nem sokat sniperkedem ez is igaz (ott elég nagyokat akad zoomoláskor)

rayx
ok kösssz!

Nehéz AZ éleT!

"tudnék", egyébként simán vinnie kell az 1280*1024-et

rayx
Jo jo de mekor felbontásban tudnák játszani kb?? 😊

Nehéz AZ éleT!

Bucser
ArmA dual Core-t nem használ ki Dx10-et nem használ ki. Gyors ram és gyors winchester a titka az egésznek.

A felbontáshoz meg semmi köze a meglévõ gépednek hisz a legtöbb erõforrást ebben a játékban a modellek és táj lodolt generálása és betöltése veszi el valamint a fizika és a növényzet árnyékolása.

rayx
Kb ezen a gépen mene 1200 Felbontásban? Core 2 Duo, GeForce 8600GS, 2.66GHz, 2GB Ram Memorya, DirectX 10. Menne???

Nehéz AZ éleT!

<#wow1>

LAWL(h)

wháá nagyon kemény <#taps><#wow1><#nyes>

Azt hiszem az ilyet nevezik ultra-low költségvetésü "film"-nek 😊)
Azért török Rambó rulz 😊

PhantomAss
azér azaz rpg nem semmi
mintha leesne róla a robbanófej
meg amúgy is....jó kis film

GOOBY, pls

m1c1mack0
Köszönöm a tippet! Ha meg mégis csak 99,9999999% az a 100%, akkor legfeljebb majdnem legális warezban lesz meg... <#awink>
ehh sivatagi egységeknél nincs vértextúra :\

Ja még valami IC arma 1.3-as modot mindenki szedje le és bírja mûködésre, hogy szombaton ne legyenek gondok már. <#wink>

Ide írom a 1st AA-soknak mert nem nagyon leszek délután elérhetõ:
20:00-tól training csak nekünk (értsd 1stAA)
21:00-tól pedig Army Wide practice, komplett hadgyakorlat, elég szûkös egy óránk lesz ma csak a desszantosokra szal idõben érkezzünk én is sietek majd, negyed-fél nyolc fele gyülekezzünk ts-en. Addig is pápá <#integet2>

A multkor újra kellett telepíteni a Windowst és mikor fel akartam tenni az ARMA-t kiderült, hogy a dvd amire archiváltam valahogy hibás lett.
Kértem egy új linket az ideagames-tõl, amit õk el is küldtek.
Miután letöltöttem újra, kiderült, hogy az 1.08-as ARMA + QG gold kiadást kaptam meg... Milyen jófejek 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

m1c1mack0
Hat nem is tervezem megvetelet mert egy rakat kaka, es nem adnak a penzert semmi +t.

wardogzombie
hoppá te kis szégyentelen

m1c1mack0
100% át lehet (bár nekem abból warez van)

Sziasztok!
Szeretném megvenni a Queens Gambit-ot, de így elsõre csak cseh verziót találtam úgy, hogy nem kell bakkártya. Azt is át lehet állítani angolra, mint az alapjátékot?
Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
norbre
nekem sikerült.. végigcsinálod amit mond, az oldalról leszeded az Armaához való fájlt aztán kéc

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"