35054
-
#16133 az anglo patchben ha kicsomagolod a pbo-t akkor az xml fájlokban bentvan a magyar nyelvi oszlop is.
hogy hogyan lehet előhozni?
amint lesz egy példányom megmondom :D (piratebay rulez) -
MrJoe #16132 de most mondtam, hogy kiadták hozzá az angol fájlokat és megnéztem és ottvan benne mindehez a magyar... de én megpróbáltam átírni Dokumentumok/Arma 2-ben a language-t Hungarianra és valamiért nem volt jó de majd csak jólesz :D -
tpM #16131 A német verzióban nincs bent. -
Solt #16130 Ez sem hit kérdése! :) -
Solt #16129 Nem hit kérdése... -
#16128 De ha benne van a magyar nyelv hogy lehet előhozni?? -
#16127 Ja ezt végre nem kell lefordítanom már :D -
n003 #16126 kezd előröl :DD az eligazításon még képet is mutattak róla mit kell felrobbantani ;) -
#16125 jó lenne azt hinni hogy emiatt nem robbant -
Amigoss #16124 Sziasztok,bocsi h ide írok de nemtaláltam Arma2ő fórumot.
Nem tom vki leszedte-e már a tört verziót,ha igen akkor lenne egy kérdésem.
Első pályán járok az éjszakain,felkéne robbantani egy rádió kamiont,de véletlenül máshova raktam a bombát és már felrobbant,és most nincs bombám,nem lehet szólni 1ik társnak rakja rá ő?Vagy vhonna szerezni?Thx -
tpM #16123 Ha jól tudom, az amerikai puskagránátok, ha kilövés után fél másodpercen belül csapódnak be (~30m) akkor az már nem fognak robbanni. Fél nap után sem. -
#16122 Hát ha az én x1950 pro -mon elmegy, akkor azon is elfog. A léyneg, hogy 2magos proci legyen, és sm3-as videókártya, akkor el fog futni. -
#16121 mennyi?fél napos? -
#16120 nvidia 8600gt 512-esen elfut? -
#16119 regeditbe a KEY értékében módosíts egy értéket ( pl: 4D-t 4F-re ) és máris jó lesz!
Ha serial nélkül tetted fel , akkor minden értéked 0 lesz , tedd újra seriallal (azthiszem bármit elfogad) és akkor már nem is kell módosítani :)
Vagy még azt megpróbálhatod , hogy beírod az enyémet és azon módosítasz ( ha nem seriallal tetted fel)
-
#16118 Hát ha ez a sok bug mind a vádelem miatt van,akkor hát nehéz elhinni.
-
#16117 "Egyébként a fegyverek szórás eléggé röhejes a lödözös tréningnél mondja a csóka fegyvem fel a stukkert és löjjek szabadon nem pontoz.No mondom ez nem gond fegyver felvesz piros bábura célra tart (pont a célkereszt a bábú közepén figyel) majd folyamatosan lövök. Ekkor azt veszem észre hogy kb 10 méterre balra fekvő bábú mellett porzik a talaj majd kicsivel később kidöl :D Á nem szór a fegyver semmitse.
És a németek ezért az állapotért még fizettek is :D "
Drága barátom! SZAR a TÖRÉS amit HASZNÁLSZ és a YASU sem oldja meg hosszútávon!
Mind az OFP mind az Arma esetén 13 féle típushibát okozott a védelem a játékban (Superhallássl rendelkező AI vagy éppen lemerevedik teljesen, vagy a célzáshiba, vagy a mission közbeni bugok. Multiban sirállyá változás, sirályként respawn.anno kb 1 évig fel sem tudták törni az Arma1-et és utána jött a patch amivel kezdhették előlről.
Original game does not FADE!
Az origi játékkaál általában csak tlejesítmény problémák vannak. ha teljesíténye jó akkor semmi probléma ugyanis a többi gameplay hiba eltűnik az eredeti verzióban ugyanis azt a MÁSOLÁSVÉDELEM okozza! -
#16116 Ahogy olvasom mindenki talál bugokat.Ezért mondtam hogy max a grafika végett lehet kiprobálni hogy lássa az ember hogy fut mint fut,de játék szempontjából nagyon katasztrofa.Szegény németek lettek a nyílt béta teszterek!
Egyébként a fegyverek szórás eléggé röhejes a lödözös tréningnél mondja a csóka fegyvem fel a stukkert és löjjek szabadon nem pontoz.No mondom ez nem gond fegyver felvesz piros bábura célra tart (pont a célkereszt a bábú közepén figyel) majd folyamatosan lövök. Ekkor azt veszem észre hogy kb 10 méterre balra fekvő bábú mellett porzik a talaj majd kicsivel később kidöl :D Á nem szór a fegyver semmitse.
És a németek ezért az állapotért még fizettek is :D
Megyek fel a létrán felérek a tetejére de már a levegőbe állok és visszaesek vannak helyek ahova egyszerűen fel sem lehet mászni. AI-t az meg kifelejtették (de ezt már mondtam) Hummerrel fának menés nálam is volt kikerültem tetőre.
Erősen elgondolkodtató hogy a 3 hét múlva megjelenő magyar verzió is ilyen lesz akkor még nem kell megvenni az biztos. -
CosaNostra #16115 Úgy indítsd el a szervert, hogy húzd ki a netet. Várj addig, míg ki nem írja, hogy "No challenge from master server", dugd vissza a netet és voila lehet csatlakozni. -
#16114 Co-Op nekünk sajnos nem megy, érdekes tudok szervert csinálni, de amikor feljön valaki CD key in Use, Pedig beírtunk CD keyt és különbözőt :)
A Vedd meg-en kívül más 5let? -
MrJoe #16113 akkor a cracktól lesz, amugy ujratelepítettem no patch, csak crack így megy jól...
Ja és egy fontos dolog:
Nézegettem az "angolosítást" és benne van a magyar nyelv is :) -
MrJoe #16112 de nekem az a problémám a yasus dologgal, hogy a mini image-met valamiért be se érzékeli a daemon... tehát bemountolom és mintha bent se lenne az arma lemez, mintha üres lenne :S
Pedig Daemon Tools Lite 4.30.4-el próbáltam...
Amugy a yasus "leállításos" dolgot akkor eltudod magyarázni? :D Feladatkezelőbe kell leállítani simán? -
#16111 ami a hivatalos oldalon van fake demo 7mb-ba az mi akar lenni? -
dextr #16110 Patch után ha crackeled akkor lesznek ilyen hibák. Yasuval nekem megy és nincs semmi baja -
n003 #16109 valaki próbálta már a tutoralban a bázis építést? hogyan kell beforgati az építményeket mert egy mg-nest nél nemmindegy merre néz :)
amúgy tényleg rettenetes a fegyverek szórása a tutorialban a kampányhoz képest vagy csak én tanultam meg azóta lőni?? :DD (nembaj már csak 3hét és lesz eredeti) -
#16108 Érdekes bugba futottam. Kocsival nekimentem a fának, emberem kikerült a kocsi elé kezét úgy tartva mintha puska lenne benne és továbbra is tudtam a kocsival menni. Lehet azt hitte szekeret hajt? -
Yula #16107 Sziasztok
Patch után nálam is ezt írja ki:
nem találja a bin/config.bin/cfgWorlds.west .../east .../civilan
Editorban nem is enged preview-zni.
Van erre valami megoldás? vagy reinstall és no patch?
Köszi -
tpM #16106 Biztonsági időzítés puskagránátoknál? -
#16105 Egy érdekes dolgot vettem észre.Az mk19-es humwee körülbelül 10méteres körzetében kilőtt gránát nem robban.Konkrétan belefúródik a talajba és ott figyel,valamint akkora szórása van ennek a fegyvernek hogy a tőlem kb 50 méterre álló gyárépület minden négyzetcentimétere kapott találatot.Hm érdekes.....viszont még mindig tetszik. -
tpM #16104 A2 élmények/tapasztalatok -
#16103 anisotropic szürőt meg a postprecess effectet 0ra állitva sokat javult nálam legalábbis élesebb a kép meg vhogy a színvilág is más jó lesz ez.Várjuk a magyar megjelenést -
tpM #16102 A Te gépeddel hogy boldogul? -
#16101 Gyerekek azt tudom csak mondani, hogy Nagyon JÓ játék LESZ(Nem most ez max egy beta lehet,de x patch után meg Y ACE után jó lesz;)
Egyébként a grafika nagyon durva:) -
MrJoe #16100 Valaki tud segíteni?
ha be akarok tölteni egy küldit vagy editorban kipróbálnám kiírja h. nem talál a bin/config.bin/cfgWorlds.west (vagy a másik oldallon east)
Nekem meg nincs is bin mappám... -
Solt #16099 Mielőtt bemelegednél, zsibbadj is el... -
tpM #16098 Így van. Június 19 a hazai kiadási dátum. -
#16097 Ez csak eltántorítana a vételtől most még bugos és szar! -
#16096 Szarért pént nemadok, ezért kipróbálnám milyen... -
Neoncsoves #16095 vedd meg -
#16094 Patchet nemtettem fel szóval nem yasuzok!