Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig az árnyék az ollyan jó. Az olyan mint jósnak a kristálygömb. Ha valaki jön a sarkon túl, mire odaér már be van célozva és vissza van küldve a respawn-ra.
#ofp.hu@irknet
AMD SEMPRON 3200+(1,8GHz)
ATI RADEON 9550 256MbRam
1GB RAM
menne ez a szuper game?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Dadario-nak koszonhetõen vegre van egy eredeti peldanyom ! 😊
Mostantol en is a csapatban vagyok 😊
Igaz multizni nemigen van idom de majd meglassuk.
Cseh verziom van most patchelek.
Hogy lehet belole angolt csinalni?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
W0.D00M
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
A C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hots fájlt megnyitod notepaddal és a legvégére beírod: armedass.master.gamespy.com 127.0.0.1
Így nem tud belejentkezni a master serverre az ArmA.
Ha a szerveren nincs ugyanez beállítva (hogy jelentse le a kulcsokat ellenõrzésre) akkor simán lehet vele neten multizni.
Már csak az egy szerveren azonos kulccsal bentlevõket fogja kidobálni...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
1: uninstall
2: a #11797-ben leírt fájlokat, plusz az összes arma-val kapcsolatos könyvtárat (rejtett is!) tõrlöd!
3: regclear (én cc cleaner-el csináltam)
4: újraindít
5: felteszed a játékot
6: újraindít
7: felteszed az 1.05 international patcht (nekem ez kellett a sirályverzióhoz). ha esetleg telepítés közben pbo hiba, akkor az 1-es ponttól kezded elõrõl! 😄 ami fontos az az, hogyha egy patch nem megy fel elsõre, akkor ugyanazzal másodszorra már ne próbáld meg, tõltsd le máshonnan és kezd elõrõl! 😄
8: ha fent van az 1.05, akkor újraindít...
9: 1.08 international telepítés, ugyanúgy mint az 1.05 esetében, ha esetleg itt is pbo hiba, akkor akármennyire idegesítõ, akkor is lehet kezdeni elõrõl, mert, ha valamelyik lépés kimarad, akkor 1,5 napot fogsz vele szívni mint én! 😄
10: ha fent van az 1.08, akkor crack
11: az 1.09 már simán minden macera nélkül felmegy... arra figyelj, hogy azt mod-ként kezeli a játék!
sok szerencsét! 😊))))
www.smart-bus.hu
Az 1.05: ARMA_INTERNATIONALPATCH...
Az 1.08: ARMA_INTERNATIONALUPDATE...
Az 1.09 pedig 2db: ARMAPATCH_109BETA...
Amíg ezeket nem töröltem addig minden alkalommal PBO hibám volt...
www.smart-bus.hu
#ofp.hu@irknet
www.smart-bus.hu
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
www.smart-bus.hu
Viszont négyezer-akárhányszázért le lehet tölteni jogtisztán és akkor nem lesz semmi problémád sem a patch-ekkel, sem a szerverekkel.
Annyit megér, hiszen ellentétben a Crysis-sel, BF2-el vagy a COD4-el ez idõtálló szórakozás.
Akár csak az OFP😊
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
Van erre valami megoldás? Én is most porolnám le a játékot, miután megvan hozzá a megfelelõ vas.
Köszi elõre is!
Amúgy látom elég sok bajvan még(bár ugye még csak béta),úgyhogy asszem csak 1.08-ig tolom fel.Remélem lessz arra is szerver valahol.(a patch-ek már megvannak amúgy ,bár a játékot még most szedem,úgyhogy majd meglátjuk 😊 )
www.smart-bus.hu
#ofp.hu@irknet
Tudnátok abban segíteni,hogy akkor most mi az a gépigény ,ahol azért már elég normálisan fut a játék?Csakmert ha beruháznék a közeljövõben egy új configra,akkor már tervbe venném eme cucc futattását is.Ezt sajnos a jelenlegivel nemigazán tudom megtenni ,gondolom a vga-m gyenge alapból(3,2+-os 64 bites athlon,6600 gt,1 gb ram),ugyanis fel felmegy a játék,el is kezdem a kiképzést..aztán szépen kezd széthullani a grafika.Ami addig normálisan nézett ki egyre tompább lesz,az épületek pedig a régi szoc. ideológia alapján rendezik formájukat... . Ha meg a kampányt kezdeném,akkor elindul a videó,humvve + a teherautó begördül a városba,kigördül..és ennyi,nem megy tovább semerre akármit nyomok.Ezt valahogy el lehet kerülni.Igen-igen tört játékról van szó,de gondoltam kipróbálom mielõtt megvenném.Ha tudtok,kérlek segítsetek.
Köszönet.