35054
  • Gascan #16614
    hogy a polcomra tegyem :) Persze lényegesen olcsóbb... csak még el kell dönteni, hogy a +10 euró megéri-e nekem a dobozt

(bocs, hogy két üziben irtam, csak véletlen elküldtem az előzőt)
  • Gascan #16613
    Két barátom is már az itt vásárolt Arma 2 keyt használja ..

Én meg még nem tudom eldönteni, mert nekem a magyar verzióra nagyon fáj a fogam és ha csak keyt veszek akkor nem tudom, hogy megoldani
  • tpM
    Magyar A2 szerver ötletek, javaslatok, egyebek
  • Neoncsoves
    Na, lehet itt veszek 1 ArmA2 keyt meg 1 ArmA keyt... 10ezerből kijövök, és 2 játékhoz lesz eredeti keyem... míg az ArmA2 retail megvétele kerülne csak 9ezerbe...
  • Neoncsoves
    És ez mennyire megbízható?
  • RedRiot
    Igen nekem is csinálja. :/ Move helyett stop. 1.01 + eredeti angol nyelvi fileok.
  • Gascan #16608
    Sziasztok.. Itt tudtok teljesen legálisan CD kulcsot vásárolni a játékhoz, amivel aztán már lehet legálisan peccselni + játszani online. Egy cd kulcs mindössze 20 Euró!

Arma 2
  • m1c1mack0
    Semmi értelme megvenni, mivel az eredetei arma+warez QG teljesen egyenértékű az eredeti QG-el. Értsd: mivel a QG-hez nem kell kell cdkey, mert egy szimpla mod, ezért ha felmész vele egy szerverre csak azt nézi, hogy az alap armád eredeti-e.
  • repvez
    valakinél elöjött olyan hiba hogy nem azt a parancsot adja ki amit kiválasztasz?
    Most nálam ha rámegyek a mozgás ide sorra akkor a stop parancsot mondja.
    És a beszálás parancsra is mindig negativ válasz jon.
  • Neoncsoves
    Ja, még valami: Armed Assaultot meg a Queens Gambit-et megéri még megvenni? Sokan játsszák még?
  • Neoncsoves
    ArmA2-ből hiányolom a Little Bird helit... vagy ez a sima ArmA-ban is patchben/addon-ban volt benne?
  • RedRiot
    Wow, ez tényleg jó hír! Valamit gyorsított, most a falvakban is 28-30fps megvan, lakott területen kívül, nem túl fás helyen 45-50fps. Ez már egész jó.

Egy külföldi fórumon is írtak egy érdekes tippet: az arma2.cfg-ben a resolutionhoz és a renderhez nem ugyanaz a felbontás van alapból beírva. A resolutionnál az van, amit megadsz, a rendernél meg vmi perverz adat: pl. 1257x1013 vagy vmi hasonló. Ez utóbbit állítólag érdemes átírni a "rendes" felbontásra. Kipróbáltam, ártani nem használt, de hátha vkinél többet segít.
  • repvez
    azt tudja valaki hogy mit kéne állitani ahhoz hogy a HDR efektnél gyorsabban váltson a kép a világosabb és sötét képek között illetve ha épületen belül vagyok akkor ne világosodjon ki annyira hogy világitson a kép?
    Már az arma 1ben is nagyon idegesitö volt hogy épületen és tank belsöbe csak fehérség volt
  • Shep
    Na tegnap óta érdekes dolog van a játékkal, elkezdett himbálózni a kép, de nem olyan durván, mint a GTA4-ben csak úgy szolidan ez is a FADE-től van ,vagy ez valami más?
  • ceaser
    Azért ez egy szép kép
  • macleody
    Bakker ez milyen bugos. Csávó átmegy a betonfalon. Az épület belsejébe tett be egy kocsit amibe az egyik emberem be is szállt. Aztán mikor átváltottam az emberkére, belülről mutatta a kérót falak nélkül. Pár másodperc múlva meg csontra fagyott az egész.
  • pedro870

JohnnyBoy755
  • DrRadon
    Vajon hol a demo, amit ígértek? Ugye nem azt a félküllős flash játékot szánják demó helyett?
  • Balumann
    Szerintem sokaknak jó hír. Van egy mód, amivel ki lehet venni a blurt. Kipróbáltam, kb. 5 FPS, és valami eszméletlen jó hogy látom mozgás közben is :|

"Kegetys just posted his mod to disable Bloom and Blur.

"Here It allows disabling the motion blurs and optionally the "bloom" as well. Disabling the motion blur effect seems to increase the fps as well, an official fix would propably increase it a bit more since this one just replaces the PS effect with a direct copy "effect"."

Download here
    Just tested it and it works like a charm. I sometimes have the impression that the sky is flickering, but I guess it was there before. With the mod I am playing on all setting "very high" now and have set my fillrate to 150 percent without problems. Need to do more testing though but the performance rise is really remarkable and the blur is gone.
    Still...there are gun optics that have the blurry look. This should be fixed by BIS.
    I like the mod Keg has made and I guess something like this would really fit well for Arma 2 if it is included by BIS within a patch.
    As I said, there is a real rise ion performance with the mod and it looks crisp.
    Thanks Keg !
    You should set up a thread in Addons/Mods complete to spread the word."

Akinek nem lenne világos, be kell másolni a mappát a játék főkönyvtárába, majd a játék parancsikonjához kell hozzáírni, hogy -mod=noblurA vagy -mod=noblurB
    (az A -ban csak a blur-t, a B-ben a bloom-ot is kikapcsolja).
  • Hmuda
    Kösz, erre én is rájöttem, nem kifejezetten erre irányult a kérdés. :)
  • Balumann
    A Queens gambit addonként települ, nem kell külön kulcs neki.
  • Hmuda
    Tudja-e valaki, hogy a Goldhoz kapott kulcs megfelel-e egy natúr ArmÁnak is? A Gold egyszerre telepíti az alapot és a kieget, de ahogy elnéztem egyes NFO-kat, a Gambit nem is kér kulcsot.

Egyszerűbben: a kulcsot univerzálisak vagy kiadáshoz kötöttek?
  • Neoncsoves
    bocs, már megoldottam :D
  • m1c1mack0
    Banner, piros link ??
  • Balumann
    Még 1 pozitívuma egyébként a játéknak - irányítás szempontból, egyszerre tudom használni a gamepadomat és a joystickomat, külön látja és kezeli a 2-t. Eddig ilyennel nem találkoztam, az 1-ben is csak Xpadder -el tudtam mindkettőt használni.
  • Neoncsoves
    Felraktam a legújabb patchet, és azt írja ki h: Bad serial given in setup... eddig ment, lécci segítsetek:)
  • shootaboy
    *Emiatt egyszer coop-ban rázuhantam a fél csapatra meg egy ellenséges BMP-re.
  • shootaboy
    Áhh, én igazi szimulátorokkal inkább nem is próbálkozom. Amúgy sem érdekel annyira a repülés és a légi hadviselés, mindig is a páncélosokat imádtam. FreeTrack biztos lesz majd valamelyik patch-ben , vagy ha nem, majd a community úgyis összehozza.
  • Balumann
    Nekem a heli irányítása a Flight simulator után gyerekjáték :D Egyedül a leszállás az ami nehézkes, de arra ott az auto hover.
    Nagyon kár, hogy nem támogatja a FreeTrack -et ez a rész :( Arma 1-ben nagyon élvezetes volt a helizés meg repülőzés is úgy (meg egyszerűbb is).
  • shootaboy
    Én az Armory-val szórakozom mostanság, sokkal nagyobb fun mint a tréning. Jahh, a heli irányítását az OpFlash óta nem tudtam elsajátítani (mondjuk nem is erőltettem nagyon), igyekszem, igyekszem lol.
  • Scottt
    PCIExpress...Nem tudok AGP-t állítani szóval bassza szájba magát a BIS..
  • Balumann
    De úgy hány FPS-ed van, ha úgy van beállítva mint a képen. Nálam 1360x720-as (ez nagyjából közel van az 1280x1024 -es felbontáshoz) felbontásban, 66-os fillrate-el jóva lassabb, mint 1024x768 -ban 100-as fillrate-el. (tudom, hogy ez nem szélesvásznu, de a játékban be lehet állítani, hogy 16:9 -es arányú képet zsúfuljon bele, és hdtv-n széthúzva jó :D).
  • DOGMAN
    ja.. gondolod nem próbáltam? 100%-on kb 7-15 az fps
  • Balumann
    Inkább tedd 1024 -re, sőt lejjebb ha kell, és inkább a fillrate-t tedd legalább 100%-osra. Jobb lesz szerintem.
  • DOGMAN
    sőt sz@pjon ela fórummotor
  • DOGMAN
    csessze meg higy miért nincs itt edit legalább 10 percig...
    [IMG]http://www.tanyalap.hu/Moslekos/dogman/arma/arma2 2009-06-06 00-17-35-00.jpg[/IMG]
  • DOGMAN
    Új gép jön hamarosan a jelenlegi helyett azt hiszem :D

• DOGMAN
    ZSÍR!

közben a biosban megemeltem az AGP aperture sizet 256-ra.
    Most nem csinálja...
    Most be tudtam állítani elég folyamatos 22-27 FPs-re rendeztem editorban nagy ai csatát.
    elég jól megy (értsd gördülékenyen lehet harcolni nem szaggat stb) de rondább mint az OFP :D
    Majd csinálok shotokat.
  • tpM
    Június 19
  • Gascan #16575
    Tudja valaki pontosan mikor jelenik meg a játék Magyarországon?