Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1c1mack0
top20 tele magyarokkal! booo yaaa 😄😄

Yeah!
IC_Hadjárat2,Csata9-képek
(uccsó1 percben dõlt el)

de én is voltam az elsõ aki észrevette magát... <#levele> Gratula mindenkinek a gyõzelemhez! <#violent>

DrRadon
Gyõztünk, végre. M@rh@ nagy meccs volt! Grat mindenkinek! <#taps><#taps><#taps>

wardogzombie
és gyõztünk igen a bmf meg gyakorolt mint állat.jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yes yes yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship><#worship><#worship>

Bucser
pedig te alakítottad át gumiba a topicot...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha már az Electric Six "High VOltage" címû száma, akkor legyen egy kicsit ArmA-közelibb a téma: klikk
na jó mostmá' télleg abba lehet fejezni <#idiota>

wardogzombie
ajánlom forgasd többet a bibliát.

wardogzombie
fúúúúúú te romlott lélek!!!!

m1c1mack0
Éljen a zene bölcsi!

bolcsode...

#ofp.hu@irknet

omg mi van itt ? <#nyes>

ColdFire
😄SAdaskjad

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

wardogzombie
vagy netán a zene?

wardogzombie
mi volt az origi téma a tánc?

wardogzombie
a vége is ugyanolyan sz@r mint az eleje.<#szomoru1>

(ráadásul a vid ott van 2hsz-szel elõtte)
nade vissza az origi témáhozmár

ColdFire
ok, most fogom magam, és világgá megyek, hagyjál békén!
<#rinya>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

wardogzombie
lolz<#hehe>

Bucser
Nem kööszködöm, csak kezd kiütésem lenni attól, hogy bolha van a gatyádban valamint feltûnési viszketegséged és ezt valahogy mindig a hülyeségeddel kompenzálod.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#taps><#wow1><#vigyor2><#eljen><#szeret><#bohoc>
ColdFire
neked meg muszáj mindig csak kötözködni? :o
ok, on, és mától egy évig nem lesz 10 hsznél több <#wink>

Bucser
muszáj? Ez nem a gumi...

ColdFire
az vagyok, de mellette megy a daft punk, dnb, jumpstyle, bár jumpra csak ugrálok, nem nagyon hallgatom 😄

amugy meg, még 1 daftpumkos d00m? 😄DD
akkor már:

ZSÍÍRRRR

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

Boconadi
te mintha a multkor még rapper lettél volna
de mocsok, akko' adok linket : HBFS az eleje elég lapos de a vége marha nagy

nesztek tánc <#nyes>

wardogzombie
ugyvan ott a pont

joebacsi
meg a hakke 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

wardogzombie
gabber<#mf1><#vigyor2><#nevetes1><#taps>

ColdFire
másik jumpstyler rajtam kivül? :-CCc

Boconadi
ilyet fogunk csinálni diáknapon <#smile>
<#nevetes1>
ColdFire
legalább tényleg jumpolnának 😄

on 😄

Hát asszem ezek az animok QG-hez járnak.
btw van még bananaphone

A mókánál ennek azért több a mondanivalója, de iszonyat nagyott röhögtem rajta... nagyon ott van! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

DrRadon
<#wow1><#taps>

repvez
ilyenkor merül bennem fel a kérdés ha meg lehet ilyen folyamatos és természetes mozgásokat csinálni a játékban akkor a alapjátéknál miért mozognak olyan darabosan robot modjára az emberek.
DrRadon
Méghogy csak szókarate! Többen tettleg fejbe is lõtték a másikat<#nyes>

Most nem azért, de Vargosz is mûvelt csúnyákat. Példának okáért szándékosan elkövetett, többrendbeli sörösüveg cuppogtatással borzolta a porzó gigáju játékostárasai idegállapotát. Ez például aljasság volt a a javából.<#schmoll2>
Boldog Születésnapot Vargosz mester! <#taps>

Volt egy kis szókarate kempelés témakörben néhány kiborulás de amúgy semmi komoly <#nyes>

Na, mirõl maradtam le, meséljetek már, mert én gép hiba miatt estem ki, és majdnem teherbe ejtettem a gépt 😊
Vargosznak BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK én is 😊

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

Na igen, tegnap kicsit feszült volt a brigád!! 😊) Én a végén a Camel balhénál borultam ki! <#falbav><#eplus2>

Boldog Szülinapot Vargosz! 😊)

www.smart-bus.hu

te már csak vargosz kiborulásán voltál ott az enyémen nem <#nyes> Amúgy Boldog Szülinapot vargosznak!!!!!! <#taps><#law>

Nemtetszett mikor fejbelõttelek a toronyból? 😛

Jah, sorry csak diegállapotban voltam mikor írtam (mocsok kemperek <#mf2>)

Ez okozhatja azt ,hogy idõnként kifagyott nálam?Bár én másra gyanakszok(hardware :/) és így várok vele ,amíg nem lessz egy újabb konfigom.

ColdFire
így már értem, köszi