Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nézzetek be a BF2 topicba, a #135424 hozzászólás környékén, a BF-esek szidják a CoD4-et, hogy az mekkora láma game LMFAO <#idiota>#idiota>
Azért jó lenne ha én is hozzá tudnék szólni, szeretném a legjobb kezekben tudni az AT-t, az egyik legértékesebb slot, nem tudom Oswald mennyire vagy jó vele, de azt tudom, hogy Wardog nagyon, szal ha valami balul üt ki Wardog segge leszen szerte-széjjel rúgdosva <#gun>#gun><#idiota>#idiota>
Két tippem van, amit érdemes lenne kipróbálni.
A kevésbé esélyes megoldás a driver.
A másik - valószínübb ok - a kártya vagy az AGP slot nem 100 %-os. A 9600-os Sapphire-omnál volt hasonló, 1-2 játéknál idõnként jelentkezõ probléma, amin általában segített egy 10 perces áramtalanítás és a kártya megmozgatása a csatlakozóban. De ez csak egy idõre segít, utána ismét jelentkezni fog.
A kevésbé esélyes megoldás a driver.
A másik - valószínübb ok - a kártya vagy az AGP slot nem 100 %-os. A 9600-os Sapphire-omnál volt hasonló, 1-2 játéknál idõnként jelentkezõ probléma, amin általában segített egy 10 perces áramtalanítás és a kártya megmozgatása a csatlakozóban. De ez csak egy idõre segít, utána ismét jelentkezni fog.
Intel P4 3.00 Ghz, 1.5 Gb samsung 400 mhz ram, Asus P4p800-e deluxe alaplap, MSI RXI1650pro-512Mb Agp
és patcheld 1.08-ra
Hello
Valaki tudna segíteni egy olyan problémában, hogy elindítom a játékot és ilyen fura képek jönnek be játék közben és még itt cak enyhe van hogy semmit nem látni mert az egész képen ilyen van , gondolom valami textúra hiba, lehet!!Már letöltöttem frissítést is 1.05 de semmi változás valaki tudna segíteni???Köszi elõre is hello
Valaki tudna segíteni egy olyan problémában, hogy elindítom a játékot és ilyen fura képek jönnek be játék közben és még itt cak enyhe van hogy semmit nem látni mert az egész képen ilyen van , gondolom valami textúra hiba, lehet!!Már letöltöttem frissítést is 1.05 de semmi változás valaki tudna segíteni???Köszi elõre is hello
ÁÁÁÁ... ISTEN VAGY!! 😊)) Még kb egy óra! Igyekszem! Köszönöm uram! 😊
www.smart-bus.hu
Szabadkezet kaptok kis Rambo-k! 😄DDD
www.smart-bus.hu
Oké, de a fõnökkel is meg kéne beszélni.
Solt?...
Solt?...
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Szerintem is jobb az AT.
Jobban érezném magam vele, mint bármi mással.
(Az asszonyt leszámítva) <#hehe>#hehe>
Jobban érezném magam vele, mint bármi mással.
(Az asszonyt leszámítva) <#hehe>#hehe>
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Az egészet beválthatod egy sörre! 😊)))
www.smart-bus.hu
lehet... mindegy nekem csak nyerjünk! 😊)
www.smart-bus.hu
A fekvõtámaszt nem támogatja az anim-packom<#ejnye1>#ejnye1><#vigyor2>#vigyor2> Szökdécselés jó lesz? Ha lagos a szerver simán szökdécselek neked kétszer annyit is<#nevetes1>#nevetes1>
A hétvégén ránk akarták sózni a stingert... 😊) Jó helyen van az nálad! 😊
www.smart-bus.hu
aha gondolod majd adnak egy láda fegyvert hogy kedvünkre válogassunk köztük.maradjál te csak mg-s vagy ha nagyon rakétázni van kedved odadom az at-mat.
nem tudom... nem enged fel! 😞
www.smart-bus.hu
Ha õriznünk kell egy zászlót mint az elõzõ csatában, akkor nem gáz... eldugok pár stingert jó helyre aztán fegyvert váltok! 😊) Egyébként pedig a heli kétszer meggondolná a zászlóbombázást, ha rögtön az elején kapna a hátsójába! 😊)
www.smart-bus.hu
Húúúú doktor úr... én is tudnék mesélni!! 😊)) 1000 fekvõtámasz egyébként! <#eplus2>#eplus2>
www.smart-bus.hu
Tényleg, mi a töknek van UN az IC-ben?
Azokkal a gyilkos AI-kkel meg egézen sci-fi-s lázadós-androidos-lelövõs-meghalós feelingje lett a játéknak😊 Egy kicsit még élveztem is, bár kétszer õk löttek le.
Pszt, M1c1! Én Soltot nem engedném a hátam mögé egy sniper-al. A multkor egy szitakötõtõ kezdett vele szemezni a távcsõben és ettõl úgy berezelt... Szóval meggondolandó. (hmm. a Berzerk-es hátba friendlykill-zésrõl nem is beszélve<#mf1>#mf1> )
Azokkal a gyilkos AI-kkel meg egézen sci-fi-s lázadós-androidos-lelövõs-meghalós feelingje lett a játéknak😊 Egy kicsit még élveztem is, bár kétszer õk löttek le.
Pszt, M1c1! Én Soltot nem engedném a hátam mögé egy sniper-al. A multkor egy szitakötõtõ kezdett vele szemezni a távcsõben és ettõl úgy berezelt... Szóval meggondolandó. (hmm. a Berzerk-es hátba friendlykill-zésrõl nem is beszélve<#mf1>#mf1> )
Még mindig nem tudom mi bajotok vele? Én szívesen használom! 😊)
www.smart-bus.hu
nem, azért a fszlm küldiszerkesztõket kell felszámolni 😊
Kár... pedig eltudnám képzelni ahogy távolról támogatom a szakaszt! 😊) Egyébként ezt már akartam tegnap is kérdezni, hogy mi bajotok a stingerrel? 😊
www.smart-bus.hu
m24 slot specopsnál van, nemcsodálom hogy az amcsi fireteam átszökött profeszoréktól a specopshoz.
Fõleg, ha gyilkos ai-kal árasztják el a bázisunkat! 😊
www.smart-bus.hu
Az UN-t meg felszámoljuk mert nincs rájuk igény 😊
Egy M24 slotot kunyizhatnál nekem! 😄 Mond meg Professornak, ha ad egy M24-et, akkor átveszünk stingert is! 😄
www.smart-bus.hu
Ja amúgy csak így infóként leírom hogy 130 slotos (egyelõre, ez lehet bõvülni fog ha nõ az igény) a szerver 60/60 slot az SF/BMF és +10 a UN-nek. SF-en belül az elméleti elosztás ha tele lennék kb így nézne ki:
15 1AA
15 3th. inf.
15 dragoon
5 airforce
10 specops
15 1AA
15 3th. inf.
15 dragoon
5 airforce
10 specops
Csak a fogalmazásodba kötöttem bele... a többi adott! 😊)
www.smart-bus.hu
Hát egy állandó 17-es létszám lenne az ideális 5+5+5+2 és itt az állandó alatt azt értem hogy a szokásos hiányzásokkal is kijönne ez a létszám. Az egy másik kérédés hogy elméletileg ha igazságosan osztják el a szlotokat armyn belül nekünk csak 15 jutna.
Bõven van hely 1-2 embernek? Most bõven van hely, vagy csak egy-két embernek??? <#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
www.smart-bus.hu
Csak megemlíteném hogy aki csatlakozni akar az IC-arma magyar századához szeretettel várjuk!! bõven van hely még 1-2 embernek.