Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.armed-assault.hu [H.AR.C]
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
(még szerencse hogy vannak ilyen sasszemü pspro igazságosztóink mint te)
www.czekoart.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Értem én,csak leszarom....
www.smart-bus.hu
www.armed-assault.hu [H.AR.C]
#ofp.hu@irknet
és erre a válasz:
már lehet egyedi animációt csinálni fegyverekhez mint pl egyedi újratöltést...
(ha jól értem persze)
"...It already is possible to have some custom animations for weapons like custom reloading so some custom animations are already possible..."
hmm ezt most ArmA-ra érti vagy 2-re? 😊
Ondrej Spanel (ArmA fõ programozó) interjú @Sahrani Radio
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tehát miattad nem lehetett Solt a nevem 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
www.smart-bus.hu
Ha jól emlékszem...
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
jelzem ezen a területen több éve edzõdött anyázó frontharcosokkal rendelkezünk, akik mellett bucser provokatív megnyílvánulásait a legnagyobb jóindulattal is max kb gandhi passzív rezisztenciájának a szintjére lehet sorolni 😄
najó a többit majd máskor, most lövik a pizsit, jóccaka! 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
pár sg modi jól betöltötte ezt a szerepet, dehát elhasználtuk õket az évek során, kihullottak, szóval most üresedés van erre a posztra...kodosok eléggé harmatgyengék még erre is, tehát mondjuk szidhatnánk egymást, és akkor mindenki örülne...na-na? <#idiota>#idiota>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"