Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Én is csak poénból írtam nyugi <#zavart1>

Vargosz
Jézusom ez csak poén!!! Én csináltam (a kakutojás a csaj)<#wow1><#hehe><#guluszem1>

www.armed-assault.hu [H.AR.C]

JohnnySmith
Annyi is elég lett volna hogy az ArmA-t nem adták ki cd tokban 😄DDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Adam II
Sajnálom ,hogy összetörtelek<#idiota>

m1c1mack0
Akkor most ez kajak nem igazi? egy világ omlott össze bennem....

(még szerencse hogy vannak ilyen sasszemü pspro igazságosztóink mint te)

Adam II
Szerintem ez shop. Meg tudom állapítani a pixelekbõl és abból ,hogy már igen sok shopot láttam életem során.

Vargosz
szerinted?<#ijedt>

Vargosz

wardogzombie
ez mi a sz@r?

Kovács legény

www.czekoart.hu

Scottt
Jó a lokód

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Vargosz
no!!!<#ejnye1><#email><#falbav>

Kovács legény

este boci

www.czekoart.hu

Vargosz

Heppi börzdély! 😊

Scottt
HBD

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

m1c1mack0
-||-😊

L H Oswald HUN
Köszi mindenkinek!!! <#pias><#worship><#pias>

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Boldog szülinapot!!!!<#nyes>

Értem én,csak leszarom....

Boldog születésnapot katona! 😊)))))

www.smart-bus.hu

Vargosz
<#integet2>Boldog születésnapot!!!<#integet2> <#taps><#taps><#taps>

wardogzombie
Boldog szülinapot Oswald!!!<#bohoc><#taps><#worship><#integet2><#bee1><#banplz>

<#violent>
Mi bajod van?

#ofp.hu@irknet

<#help>ofp cwr 1,00 van hogyan foltozzam 1.96ra(ha tudom)?Melyik modot használjam?köszi nektek!
wardogzombie
na igy már más és lol az viszont tök jó ha igaz

Namost ez olyan szövegkörnyezetben volt, hogy ArmA2-ben milyen proxykezelés lesz, lesz-e egyedi fegyveranim, jobban animált jármûben utazás stb
és erre a válasz:
már lehet egyedi animációt csinálni fegyverekhez mint pl egyedi újratöltést...
(ha jól értem persze)

wardogzombie
forditsd már le vagy mi a ..... igy nem sokan értjük

75:25-nél
"...It already is possible to have some custom animations for weapons like custom reloading so some custom animations are already possible..."
hmm ezt most ArmA-ra érti vagy 2-re? 😊

wardogzombie
maradj csak parancsnoknak mert azt hiszem ha te nem csinálnád akkor a magyarok 90%-a nem ic-ne,és ezt maximálisan tiszteletbe is tartjuk,többek között én is.csak egyedül az-hát hogy is fogalmazzak-ütötte meg a fülem(szemem)hogy ugy jött le ez az egész mintha oswaldot nem ismernéd,mintha most csatlakozott volna a magyar icsekhez,pedig emlékeim szerint elég sokat toltuk együtt az armát még az evós idöszakba.amiket leirtunk egyáltalán nem bántás vagy piszkálódásként tettük csak a miheztartás végett ha megbántottam volna valakit attól ezuton is elnézést kérek oswald nevében is.

Senki nem szarik senki fejére, félre értés ne essék, fogalmam sincs Oswald, hogy játszik, nagyon ritkán voltunk egy serveren, egyáltalán nem tudom, hogy ki-kit tanított lõni AT-val, én csak az AA javát akartam, és ha jól látom nem írtam semmi olyat, hogy szó sem lehet róla, csak vázoltam tudatlanságom tényét miszerint nem tudom milyen ügyes. A másik meg, hogy igen AT-val a hülye is tud lõni csak nem mindegy milyen messze, 50 vagy 1000m, kurvára nem mindegy mikor lövöd ki pl a Shilkát amikor már kipucolta az egész squadot, vagy csak mikor még a hegy tetején porol.... az meg, hogy szabad kezet kaptak a rajok nem arról szól, hogy mindenki kénye kedve szerint váltogatja a slotokat és azt csinál amit akar hanem, hogy a parancsokat hogyan hajtjátok végre, a harmadik, hogy senki nem keménykedik, csupán közöltem valamit, dejó lenne újra közlegénynek lenni.....

wardogzombie
te meg ne hagyd hogy a fejedre szarjanak.van szád is.<#nyes>

wardogzombie
nem rosszindulatból irtuk isten õrizz csak hogy mindenki tisztában legyen a fogalmakkal

Uraim!! Legyetek oly kedvesk több toleranciával bírni egymás felé! 😊

www.smart-bus.hu

L H Oswald HUN
Akkó kabbe!

wardogzombie
nem jól emléxel az annakidelyén meg pontos jéééééé,amugy oswald hamarabb tolta az armát mint dúm szerintem ezt dúm is vágja mert ic elõtt jóval elég sokat játszottunk együtt

Mea culpa, mea maxima culpa! 😊))) Azért díjjazom, hogy próbálkoztál... sokaknak fogalma sincs, hogy mi a jelentése! 😊)

www.smart-bus.hu

EnZsolt
Off:

Tehát miattad nem lehetett Solt a nevem 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Naaaa!! Befejezni! Doom jót akart, csak rólad nem tudja, hogy játszol! 😊 Ennyi! Ügyesek vagytok mindketten! 😊

www.smart-bus.hu

L H Oswald HUN
Azt hittem,hogy szabad kezet kapott a csapat,egyébként meg, annakidelyén én tanítottam Wardogot AT-val lõni.
Ha jól emlékszem...

wardogzombie
ne keménykeggyé mán mert bekakilsz.csak nem olyan béna hogy mellé lõ,at-val a hülye is tud lõni.és hagyd békén a valagam.

Adam II
Mind reménytelenek vagytok<#idiota>

Kovács legény
nefeledd a buliszobát<#dumcsi>

www.czekoart.hu

joebacsi
nem rossz, de azért még nem az igazi...
jelzem ezen a területen több éve edzõdött anyázó frontharcosokkal rendelkezünk, akik mellett bucser provokatív megnyílvánulásait a legnagyobb jóindulattal is max kb gandhi passzív rezisztenciájának a szintjére lehet sorolni 😄
najó a többit majd máskor, most lövik a pizsit, jóccaka! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nincs esélyetek :>

joebacsi
persze, közös ellenség mindig kell, ez tartja össze a közösséget 😊
pár sg modi jól betöltötte ezt a szerepet, dehát elhasználtuk õket az évek során, kihullottak, szóval most üresedés van erre a posztra...kodosok eléggé harmatgyengék még erre is, tehát mondjuk szidhatnánk egymást, és akkor mindenki örülne...na-na? <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
aham

www.czekoart.hu

Mi és? már mindenki õket ócsárolja 😊

Bucser
Vak magyaráz a világtalannak, hogy a rózsaszín szép szín😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF