Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnéztük, röhögtünk, köszönjük a feljthetetlen élményt
ui.: látom enm húztad sokáig a fórumon <#mf2>#mf2>
ui.: látom enm húztad sokáig a fórumon <#mf2>#mf2>
Hûha, ez hadüzenet!<#mf2>#mf2>
Kár, hogy nincs egy közös platform, ahol halomra lõhetnénk õket.
<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#nevetes1>#nevetes1>
Kár, hogy nincs egy közös platform, ahol halomra lõhetnénk õket.
<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#nevetes1>#nevetes1>
sírok <#idiota>#idiota>
csakhogy egykis on is legyen ittvan néhány artwork by tpM 😊
profi géppuskás...

profi géppuskás...

Es az mire jo, hogy "abban a par percben megint az elso legyen"?
Ne szemelyeskedj.
Ne szemelyeskedj.
#ofp.hu@irknet
Hogy mire jó az a 21 bájtos hozzászólás? Például arra, hogy a játékosok fórumában az ArmA abban a pár percben megint az elsõ legyen? Vagy egy, az ArmA-val kapcsolatos kívánság kifejezésére?
A reglapodat megnézve feltünt, hogy nagyon vonzódsz a hím négylábu patások nemiszervéhez. Szóval, ha már a kívánságoknál tartunk, szeretném, ha ha a Te vágyad is teljesülne vonzódásod tárgyával annyiszor, ahányszor csak akarod...
Bannolhattok.
A reglapodat megnézve feltünt, hogy nagyon vonzódsz a hím négylábu patások nemiszervéhez. Szóval, ha már a kívánságoknál tartunk, szeretném, ha ha a Te vágyad is teljesülne vonzódásod tárgyával annyiszor, ahányszor csak akarod...
Bannolhattok.
😛
Na ja Tempike nem olyan biztos az. Ha jó lesz a netem akkor én is megyek.
Értem én,csak leszarom....
mondtam én olyat, hogy kívánság mûsor van? <#vigyor1>#vigyor1> meglássuk még azt
stipistopi 249 :]
Mivel még nem nagyon olvassátok az új honlapot ide írok 😊 A szombati csata szinte csak a gyalogos hadviselésre fog korlátozni, nem lesz a BMF-nek páncélozott harcjármûve (legalábbis ezt állítják), ezért, mivel már régen volt, a csütörtöki gyakorláson a csapatmozgást fogjuk gyakorloni egy kis felderítéssel megspékelve. A megjelenés kötelezõ, orvosi igazolás ellenében lehet távol maradni 😊
És azt elárulnád, hogy ez a stílus mire jó? ( Helyesírást meg sem említem! ) Ha ismernéd Radon-t, akkor tudnád, hogy jót akar! Ha rossz napod van azt ne máson vezesd le! állj fel a gép elõl és sétálj egyet, gyönyörû idõ van kint! 😊)
www.smart-bus.hu
ismered a közmondást: "Egykis flame sohasem árt."
Na és ezek? A flame keltésen kívül?
Ne bántsad már szegény Radont...
(õ csak jót akar) 😊
(õ csak jót akar) 😊
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Szevasz Dzsó!
Te mikor jössz már játszani ArmÁ-val? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Te mikor jössz már játszani ArmÁ-val? <#fejvakaras>#fejvakaras>
kámjuniti lájf...tudod, nem mindenki játszik öltöny-nyakkendõben 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elarulnad, hogy az ilyen hozzaszolasok MIAFASZRA JOK?
#ofp.hu@irknet
megvolt, storno <#idiota>#idiota>
Szeretnék beszélni a rajparancsnokokkal a szombati csatáról mielõbb. Nektek mikor jó?
Istenek vagytok!!! 😊) Én csak megemlítettem Vargosznak, hogy jó lenne, ha... erre itt van!! <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
Ezt kár volt beírni!!! <#falbav>#falbav>
www.smart-bus.hu
hmm ezek szerint csak én figyeltem az órát:
tehát ugyebár 180perc - aki a végén több pontot tart az nyer, 1perc kell a pontok elfoglalásához. 178.perc - miénk az 1. és 3. zsír megnyerjük! 178.p58mp - BMF elfoglalja a 3-ast.
-ennyi-
tehát ugyebár 180perc - aki a végén több pontot tart az nyer, 1perc kell a pontok elfoglalásához. 178.perc - miénk az 1. és 3. zsír megnyerjük! 178.p58mp - BMF elfoglalja a 3-ast.
-ennyi-
eagle3-ba kéne egy tag aki kultiválja az m240es géppuskát és nem téved el a térképen van eredeti armája jó gépe hozzá és utálja a muszkákat.ha ugy érzed megfelelsz az elvárásoknak,köztünk a helyed csatlakozz a seregbe.<#nezze>#nezze>
Szívesen mennék,de nálam valamiért rendszeresen kifagy.Talán majd ha izmosabb vasam lessz hozzá
Katonákat kellene toborozni.
Nyithatnánk egy toborzó irodát, itt az SG.-n. <#violent>#violent>
Nyithatnánk egy toborzó irodát, itt az SG.-n. <#violent>#violent>
Még jobb! 😄
www.smart-bus.hu
Utsó 5 percben lett elbukva... :S
www.smart-bus.hu
Na mivoolt a csatán fiúk, már kezdek jobban lenni, el voltam foglalva ezzel azzal a csata ideje alatt, most kezdünk el újra inni, remélem nyertetek! Ha nem akkor is grat lélekben veletek voltam ha már magamnál nem <#idiota>#idiota>
\o/