Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Illetve hol tölthetõ le a 1.09 beta? Hátha...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
(ezért tartok mindig egy szûz 32 bites windowst az egyik partíción😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Leszenvedtem hozzá a majd 1 gigányi updatet 1.08-al bezárólag, minden happy elindítom, erre tölt mint a barom, majd bejön egy elmosódott kép a zene meg akadozik és közbe tölt. Íme:
Gondolom ez lenne a menü. 8.3-as catalyst, Vista 64bit. Ötlet? (nem, nem cserélek oprendszert...)
www.smart-bus.hu
Azért késik ennyit, mert a Voice Over Net és csalásgátló dolgokon véghezvitt munka nehéz volt (de végül sikeres) 😊
1.09-bõl ismert javításokon kívül a fõbb jellemzõk:
- Vista x64-en elõforduló kompatibilítási hibák javítva
- "Out of Memory" hibák javítva
- Jelentõs optimalizáció nagyobb látótávokkal
- AI hídon való átkelése sokat fejlõdött
- Néhány bug javítva lett AI célpont felismerés terén (látás és hallás téren is)
- Fejlesztett repülõ fordulási dinamika szimuláció (?)
- Méretezési hibák 16:9 és háromrészes (TripleHead) monitorokon javítva
Még lesz egy beta patch a végleges elõtt.
#ofp.hu@irknet
Azért aki azt mondja, hogy nem volt feljõdés az OFP óta az nem játszott velüók eleget 😊 Sokat fejlesztettek az ArmA-ba bár van ami szerintem visszafejlõdés-kampány, szigetek.
Engem még mindig lenyûgözz az egész játék mind az OFP mind pedig az ArmA. Az is sokat elmond, hogy ezeken kívül más fps közelébe sem megyek max megnéztem õket a grafika miatt.
Az is sokat segítene az ArmA 2-ön ha végre nem béta állpotban adnák ki a játékot, talán nyernének pár új rajongót 😊
Föleg hogy sokan méltatlankodtak hogy nagyon sovány fejlõdés volt az arma az ofp után (ehhez képest ég és föld volt). Mert ezt már sima patchben tényleg kilehetett volna nyomni.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Hátha megértenék<#idiota>#idiota>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
#ofp.hu@irknet
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Egyébként ez egész tûrhetõ volt csakhát 4thHRC-bõl 5 ember volt jelen azokat az elsõ 20percben én vezettem 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
1GB RAM
Sapphire Radeon HD 2600 XT 512es DDR3as AGP-s VGA
Ezen a konfigom menne a játék rendesen?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Erre en is emlekszem, de mar nem talalom. Nagyjabol atneztem a biki game2 elozmenyeit is, meg a wikipediasat is.
#ofp.hu@irknet
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"