Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Miért van ez így?
Kérdezem az obinet és basc szerver játékosait (mert õket nem 'ismerem')
? ? ?
www.smart-bus.hu
van egy eladó armám
cseh változat, alapjáték
(5e ft+posta)
ha érdekel vkit, írjon
[email protected]
GOOBY, pls
MAN T.G.A.
www.smart-bus.hu
#ofp.hu@irknet
Engem nem bantasz meg, mivel nem en csinaltam a programot.<#wink>#wink>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.smart-bus.hu
OFF
Mi a velemenyetek a Kuma Wars-rol?(Free) Hat nem egy ArmA grafika, de talan jatszhato! Honlap: http://www.kumawar.com/ Info amit talaltam rola:
"A Kuma Wars egy modern korban játszódó FPS, melynek különlegessége, hogy a játék letöltésével nem magát a teljes játékot kapjuk meg, csak az alap klienset, és csak azokat a küldetéseket kell letöltenünk, amelyiket szeretnénk. A játék weboldala szerint hetente jönnek ki új küldetések (jelen pillanatban több, mint 80 van), állítólag megtörtént eseteket dolgoznak fel. A játékban egy 4 fõs squad mindegyik tagjával lehetünk, vagy kioszthatunk nekik feladatokat. A játékban található multiplayer mód is, ami egy átlagos team deathmatch. A fegyverválaszték átlagos, a kezelése némi betanulást igényel, de ha ráérzünk a játék ízére, könnyen a rabjává válhatunk!"
Honlap: http://www.kumawar.com/
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.smart-bus.hu
És 1.09-at modként kezeli tehát .08-at is használhatod.
Az a nagy baja az ArmA-nak, hogy istenigazábol nincs olyan játék, amit helyette választani lehetne. Nincs versenytársa ugyanúgy, mint annak idején a FIFA sorozatnak, így aztán a tökéletesítgetés igazából csak a lelkiismeretükön múlik és nem versenyhelyzet szûlte kényszeren.
Persze ezektõl eltekintve remekül lehet vele játszani, csak néha szét tudna vetni az ideg.

Nem értek az ilyesmihez, inkább nem fordítanám le, de asszem a memóriakezelés jobb lesz és jön az új patchben.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
armát hivatalosan csak külföldön lehet szerezni? mert néztem cdgalaxis-n és 576-n és nemvan!? 😞
MAN T.G.A.