Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szar a játék, ezért senki sem játszik.
😮 hmm .. ez nemgyó de amint látom a külföldi szervereken sem tolonganak 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

m1c1mack0
Erre keresem a választ:

Miért van ez így?
Kérdezem az obinet és basc szerver játékosait (mert õket nem 'ismerem')
? ? ?

Ebay-rõl 5500.-ft a zsír új! Letõltve 8500.-Ft a Gold! Aki már nem játszik vele az ne itt árulgassa, vagy legalább privátba intézzétek! Köszönöm

www.smart-bus.hu

PhantomAss
?
nézd meg a supergameren mennyiért adják

GOOBY, pls

wardogzombie
olcsójános<#mf1><#hehe>

PhantomAss
hali
van egy eladó armám
cseh változat, alapjáték
(5e ft+posta)
ha érdekel vkit, írjon
[email protected]

GOOBY, pls

KraZ
Sziasztok! Ha ráállok egy jármûvel a kompra lehet azt valahogy rögzíteni? Mert indulás után leesik.

MAN T.G.A.

wardogzombie
ez az a verzsön ami tartalmazza a queens gambitot is

wardogzombie
csõ 8rugó

Hi Wardog! Mennyiért kínálod portékád?!?
ja szép benne a gránát robbanás

ECS(168mb) Szedjétek le! Nagyon hangulatos! 😊

www.smart-bus.hu

wardogzombie
nem

DrRadon
Akkor jöttök este?

DrRadon
Igen Blash, tisztában vagyok vele. Forráskódban vagy .dll-ben.

wardogzombie
tudom

Ezt nem a Bis csinalja, siman csak modderek. Azoktol meg nehez elvarni, hogy irjanak at olyan dolgokat, amiket csak a forraskodban lehet, peldaul normalis targy utkozes.

#ofp.hu@irknet

wardogzombie
már megint ww2?hány bör van még ezen?

Felreertettel, mert nem reklamnak szantam, hanem csak velemenyt kerdeztem rola, hogy milyen a jatek.
Engem nem bantasz meg, mivel nem en csinaltam a programot.<#wink>

DrRadon
Belinkelhetem a C64-es Commandos-t?

ezt meg lenyomja a legawarz OFP-hez 😊

joebacsi
áhh az arma sokkal komolyabb ingyenes konkurenciát fog kapni a közeljövõben 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nem szeretnélek megbántani, de ez kritikán aluli! 😄

www.smart-bus.hu

Hello!

OFF
Mi a velemenyetek a Kuma Wars-rol?(Free) Hat nem egy ArmA grafika, de talan jatszhato! Honlap: http://www.kumawar.com/ Info amit talaltam rola:
"A Kuma Wars egy modern korban játszódó FPS, melynek különlegessége, hogy a játék letöltésével nem magát a teljes játékot kapjuk meg, csak az alap klienset, és csak azokat a küldetéseket kell letöltenünk, amelyiket szeretnénk. A játék weboldala szerint hetente jönnek ki új küldetések (jelen pillanatban több, mint 80 van), állítólag megtörtént eseteket dolgoznak fel. A játékban egy 4 fõs squad mindegyik tagjával lehetünk, vagy kioszthatunk nekik feladatokat. A játékban található multiplayer mód is, ami egy átlagos team deathmatch. A fegyverválaszték átlagos, a kezelése némi betanulást igényel, de ha ráérzünk a játék ízére, könnyen a rabjává válhatunk!"
Honlap: http://www.kumawar.com/

háppersze mer még nem jött meg a játék 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Na várj csak azzal az okéval, nem lesz az olyan egyszerû! 😊)))

www.smart-bus.hu

óké 😊

elõször kell az 1.05 aztán 1.08 aztán 1.09 (bár erre kevés server van még)
És 1.09-at modként kezeli tehát .08-at is használhatod.

melyik javítást érdemes tölteni? a 08-asat vagy inkább már a béta 09-eset?? magyarítás ami a 08shoz van gondolom jó a 09shez is!!?

DrRadon
Így van😊

pontosabban oldják meg akik pénzt kaptak érte 😉

DrRadon
Köszi, de inkább oldják meg a programozó bácsik😊

Sok minden megoldható tessék 😊

DrRadon
Komolyan, tök jó, hogy Barbie baba analógiájára ennyiféle hacukát fel lehet venni, de én személy szerint jobban örülnék annak, ha valamit kezdenének már a játszhatósággal is. Jó lenne, ha kijavítanák végre az ütközésvizsgálatot, megszüntetnék a tárazás közbeni mozdulatlanságot, a bakákat komplexebb mozdulatsorokkal ruháznák fel és ne lenne égig érõ akadály egy 30 centis kõkerítés. Azért megnézném, hogy a valóságban meddig élne egy olyan katona, aki ArmA szerûen váltana fegyvert, venné elõ a távcsövet, vagy mászna fel a létrán.

Az a nagy baja az ArmA-nak, hogy istenigazábol nincs olyan játék, amit helyette választani lehetne. Nincs versenytársa ugyanúgy, mint annak idején a FIFA sorozatnak, így aztán a tökéletesítgetés igazából csak a lelkiismeretükön múlik és nem versenyhelyzet szûlte kényszeren.

Persze ezektõl eltekintve remekül lehet vele játszani, csak néha szét tudna vetni az ideg.

ez a megvásárlós-letöltögetõs dolog érdekes, akkor ezekszerint a lemezes védelem már pont nem számít, csak a telepítési kulcs a lényeg?
DrRadon
Meguntad? Pedig esténként baromi jókat játszunk. Van hogy tízen-tizenketten szórjuk egymást. Egymást és nem az AI-t. Jó móka. Jöhetnétek ti is<#vigyor2>

kösz 😊 de már megrendeltem :S

I44 visszatért!

wardogzombie
enyém is eladó.1x telepitett.<#nezze>

mikó?jövöre.....<#csodalk>
Ondrej Spanel írt egy cikket miszerint "áttörték a 32 bites határt"
Nem értek az ilyesmihez, inkább nem fordítanám le, de asszem a memóriakezelés jobb lesz és jön az új patchben.

köszi 😉 megrendeltem a gold-t nem hinném hogy csalódom benne 😄

DrRadon
Vagy itten-e, 4,4K-ért😊

Azonnal letöltheted és nem kell patch-elned.

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

halihó 😊
armát hivatalosan csak külföldön lehet szerezni? mert néztem cdgalaxis-n és 576-n és nemvan!? 😞

soon....
KraZ
Sziasztok! Nem tudja valaki,hogy ezt az anyahajót honnan lehet letölteni?

MAN T.G.A.