Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Én írtam neki egy PM-et hogy helyeztesse át a házigazda jogot az egyik aktív tagra, amire õ azt válaszolta hogy megteszi, de ez azóta sem történt meg.
Az SG moderálási elvei között olvastam ha akarunk új házigazdát akkor jóttene ha lenne egy nyílt szavazás ahol a moderátorok láthatják kit akar a nép.
Az új házigazdára fõleg banner&FAQ ügyekben lenne szükség.
Szóval uraim mindenki adja le a szavazatát és próbáljunk meg kiegyezni egy személyben.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nemrég kezdtem el nyomulni az Armed Assault-al és egyszerûen nem találok olyan helyet budapesten ahol ezt meg lehetne venni 😄 se online se boltba. Nem tud vki vmi ötletet h honnan kitõl mitõl mennyiért? 😊 Mert demó már kicsit unalmas. Ha tudtok vmi mûködõ tört verzsünt az is faja lenne 😊 elõre is kösziiii =)

www.smart-bus.hu
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
#ofp.hu@irknet
www.smart-bus.hu
Letöltés @ armedassault.com
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

www.smart-bus.hu
Remélem máskor nem lesz problémád a kérdéseim értelmezésével és további építõ jellegû kritikáid segítenek majd a közösség bonyolult kérdéseinek megválaszolásában.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu