Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrRadon
#vote admin m1c1mack0

te nem tudod mit beszélsz, Tempinek hatalmat?? <#idiota>

Scottt
#vote admin tpM😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

#vote admin m1c1mack0 😊

#vote admin m1c1mack0 😊))

www.smart-bus.hu

alapvetõen jó lenne tunni ki vállalná el! 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

m1c1mack0
Uraim kéne itt egy nyílvános szavazást tartani az új házigazdáról mivel Cifu már nem aktív.
Én írtam neki egy PM-et hogy helyeztesse át a házigazda jogot az egyik aktív tagra, amire õ azt válaszolta hogy megteszi, de ez azóta sem történt meg.
Az SG moderálási elvei között olvastam ha akarunk új házigazdát akkor jóttene ha lenne egy nyílt szavazás ahol a moderátorok láthatják kit akar a nép.
Az új házigazdára fõleg banner&FAQ ügyekben lenne szükség.

Szóval uraim mindenki adja le a szavazatát és próbáljunk meg kiegyezni egy személyben.

Scottt
Tempi õrmest.Mint rangban alattad álló arra kérlek, hogy csináljál mindig sok-sok képet a játékból ha tolod.Míg nincs meg az új gép kicsit hadd örüljek márm nekik😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

m1c1mack0
A legolcsóbb a letöltõs verzió 4000 huf

#12273 és #12274 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hali mindenki!

Nemrég kezdtem el nyomulni az Armed Assault-al és egyszerûen nem találok olyan helyet budapesten ahol ezt meg lehetne venni 😄 se online se boltba. Nem tud vki vmi ötletet h honnan kitõl mitõl mennyiért? 😊 Mert demó már kicsit unalmas. Ha tudtok vmi mûködõ tört verzsünt az is faja lenne 😊 elõre is kösziiii =)

heh jó kis 9vs9 volt tegnap armahun 😊

wardogzombie
melyik hülyét kérdezed?<#hehe>

m1c1mack0
brühühüh de szar az élet 😊 megyek ugrok'

Üdv! Az 1.08 az utolsó hivatalos patch, az 1.09, illetve az 1.11 az beta, az 1.12 lesz a final patch, de az még nem jelet meg.

www.smart-bus.hu

Bence94
helo elnézést ha hülyét kérdezek de most hogy vannak a patch-ek? 1.05, 1.08, ?1.09 ?1.11,1.12 vagy ez a három utolsó az "1.09-es" más néven beta állapotban?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Es ugyanugy tele buggal, mint az 1.96-os ofp...

#ofp.hu@irknet

Ja 1.12 lesz az utolsó

Ez igen, látod, ez a pozitív hozzáállás eredménye! 😊

www.smart-bus.hu

Scottt
És akkor a következõ az rendes "non-beta" patch lesz elvileg?

Ahhh kijött 1.11 beta!😊
Letöltés @ armedassault.com

Nemérzed át a feladat súlyát... csalódtam! <#violent>

www.smart-bus.hu

most a híroldalakra kikerült amit már 2hete megírtam ennyi.

Tempike, az állomány új patch-t akar, Téged mint informatikai hírszerzõt megbízlak, hogy felderítést végezz ez ügyben! Ha kell alkalmazhatsz kényszerítõ eszközöket is, engem a végeredmény érdekel! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

<#nevetes1>
IC DRS egységek kifosztanak egy Sahraniból érkezõ sörszállítmányt 😊

m1c1mack0
Szokott

<#eljen><#worship> szokott lenni a multiba co-op mod? Mert akkor mennek ha lenne!<#smile>

DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

wardogzombie
megy

Titan
Nem tudjátok véletlen, hogy az 1.8-as patch-el megy az 1.5-ös magyarosítás?

jelentkezek<#email>
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Scottt
Hûde robbanás effekt😄

http://1985.armedassault.com/
Csapattársam Psycho szavaival élve: "Te ilyen kis buziforma lehetsz?!"

<#eljen>
jó kis ECS...

Örök harag! <#wink><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

hú bocsi Solt<#felkialtas>az elözöt dzsagonnak szántam nem neked remélem magára veszi...
én is elkezdtem inkább OFP-ézni<#action>mennnyéé oszt árkádozzááá<#action>
m1c1mack0
Nem ez a problémám hogy kevesen játszanak, de köszönöm hogy agyadat megeröltetve próbáltad megválaszolni rosszul éretlmezett kérdésemet.

Remélem máskor nem lesz problémád a kérdéseim értelmezésével és további építõ jellegû kritikáid segítenek majd a közösség bonyolult kérdéseinek megválaszolásában.

DrRadon
<#taps><#taps><#taps>

wardogzombie
jah akkor most álljak be vele a garázsba a ponyva alá?nemááááááááááá<#wilting>

wardogzombie
nem kényszer akkor marad

Mnemomic
Ja én is el is dobtam a lemezt, megyek cod4-et meg unrealt venni az a jó már rájöttem 😊

Köszönjük, hogy felhívtad erre a figyelmünket! Ha te nem lennél, akkor mi marhák továbbra is napi órákat töltenénk ezelõtt a szar elõtt! Uraim! Arma polcra, irány a bóóót, és tessék valami népszerû játékot vásárolni, mert nem illik kilógni a sorból. Mint megtudtuk, amit kevesen használnak ( játszanak) az szar! Legjobb példa erre a Ferrari! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Mici arra keresi a választ, hogy miér 3 szerveren játszunk külön, mikor úgyis kevesen vagyunk. A megosztottság okára kíváncsi!

www.smart-bus.hu

hát azért mindennap van 1-2 60fõs server