Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A majdnem masfel ev alatt kiadtak egy rakat hasznalhato modot, ezek kozul csak parat raktak bele a hivatalos patchbe. Milyen hozzaallas ez? Pedig biztos orult volna mod keszitoje, ha felhasznaljak amit keszitett (peldaul Durg's Vegetation Fix, mer qvajo miko a kiszednek mikozben a bokorban lapitasz...)
Sot mar ofp-hez is volt normalisabb jarmu serules, peldaul ha kilotted az egyik kereket, akkor az latszodott, mert megdolt abba az iranyba a jarmu.
Persze ezekre lehet mondani, hogy aprosagok, es lofasz koze sincs a jatekelmenyhez... De ott a konkurencia, mint peldaul a techdemo krajzisz es mitomen mik. Meg azok az elvarasok, amiket az ofp utolso pecse hatrahagyott.
Igen, pesszimista vagyok.
#ofp.hu@irknet
just my 2 cents...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sajna nem eredeti nekem, de tetszik nagyon a játék, nagyon gondolkodok rajta, hogy majd ha véget ér idén a suli és lesz pénzem, akkor megvegyem.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Szeretnék egy kis segítséget kérni a single playerrel kapcsolatban, átvittem a tutorial-t is, és már elvittem egy kis ideig. Most egy olyan pályán vagyok, amibe egy utcánál van kiírva, hogy meg kell tartani, 2 squad vezetõt tudok irányítani.
A gondom ott van, hogy oda irányítom (nagy nehezen 😄) arra a helyre az embereket, a squadot. Jönnek ilyen tankok, BMP-k, nekem nincs robbanó fegyverem amivel rátudnék lõni. Hiába adom ki a parancsot, hogy lõjjék ki, nem teszik. Gondoltam arra, hogy lehet rossz alakzatot mondtam, vagy azért mert lehasaltattam õket, de "gugolós" állapotban sem hajlandóak rálõni, pedig alul látom, hogy van nem is 1 olyan ember aki elméletileg tudnia kellene. Elsõ próbálkozásra csak egyi ksquadot irányítottam, és akkor 1-2-t kilõttek azok akiket nem én irányítottam.
Lehet, hogy láma kérdés, de mit mondhattam nekik, ami miatt nem hajlandóak kilõni ezeket? Nem adtam ki olyan parancsot, hogy ne lõjjenek, de azt kiadtam ezerszer, hogy tüzeljenek rá.
3x próbáltam eddig ezt a küldetést, de utóbbi 2-ben nem is voltak hajlandó egyet se lõni, addig próbálkoztam míg végül kirohantak a tank elé... Sry a hülye kérdésekért.
Még nagyon sok dolog van amit a játékban nem teljesen értek, remélem idõvel rájövök. Elég nehezen sikerülnek a dolgok. A híd felrobbantásánál azthittem feladom a 10. próbálkozás után... 😄
Nem játszottam az Operation Flashpointal, ezzel is próbálkoztam korábban de nem jutottam túl a trainingen akkor még 😄
ti mit szoktatok nyomatni? tegnap este valami icecream vagymiarák ment nahh az dúrva volt 😊) coop egy pontott kellett védeni az ai ellen húú szószerint kézitusa ment 😄
#ofp.hu@irknet
http://sopronyi.photoshelter.com
ez ebben a jatekban van? :
http://www.youtube.com/watch?v=eR7BQGhlr2I
es ha igen,melyik verzioban?
Seven-Four-Seven--Heavy
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
#ofp.hu@irknet

vargosz, D00M, Solt: van fogalmatok róla mi jár zendülésért? 😊