Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Jóvan má' mi így szeretjük<#hehe>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mert mi pozitivumot nyujtott a bis? Mar azzal hireznek, hogy 1.12 vagy mivel vege az arma pecseknek, s JOOOOOON az arma ketto, ami szerintuk BESTEST lesz. Kozben me'g mindig ugyanazokkal a fasagokkal szenved (amiket lehetett latni az arma2 videokbol, es a csehek nem a bug javitasukrol hiresek), mint az ofp, peldaul nem birtak egy normalis kormany forgatas animaciot csinalni (a tobbi elbaszott animaciokrol nem is beszelve, plusz jeleztek mar parszor, hogy az m136, javelin NEM ujratoltheto, de me'g mindig nem tudtak ezt patch formajaban kijavitani). Sajnos oldalokan keresztul lehetne sorolni a hibakat... Ott volt a lehetoseguk, hogy az nepszeru ofp alapjain letrehozzanak egy melto folytatast, de elkurtak. Es ez az arma kettovel sem lesz jobb.

A majdnem masfel ev alatt kiadtak egy rakat hasznalhato modot, ezek kozul csak parat raktak bele a hivatalos patchbe. Milyen hozzaallas ez? Pedig biztos orult volna mod keszitoje, ha felhasznaljak amit keszitett (peldaul Durg's Vegetation Fix, mer qvajo miko a kiszednek mikozben a bokorban lapitasz...)

Sot mar ofp-hez is volt normalisabb jarmu serules, peldaul ha kilotted az egyik kereket, akkor az latszodott, mert megdolt abba az iranyba a jarmu.

Persze ezekre lehet mondani, hogy aprosagok, es lofasz koze sincs a jatekelmenyhez... De ott a konkurencia, mint peldaul a techdemo krajzisz es mitomen mik. Meg azok az elvarasok, amiket az ofp utolso pecse hatrahagyott.

Igen, pesszimista vagyok.

#ofp.hu@irknet

Bucser
Érdekes, hogy te semmire nem tudsz pozitívan reagálni...

just my 2 cents...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mnemomic
Hát igen az az OFP-ben sokkal jobb volt.

Balumann
Jah értem, tehát akkor valószínûleg nem én vagyok a béna 😄 Amíg nem nekem kellett irányítani addig jó volt.
Sajna nem eredeti nekem, de tetszik nagyon a játék, nagyon gondolkodok rajta, hogy majd ha véget ér idén a suli és lesz pénzem, akkor megvegyem.

Scottt
Olvassa vki a Pc Dome arma fórumát?Ott csinálgatnak sok-sok kampányt a magyarok.Egy-kettõ le van szinkronizálva magyar nyelvre😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Meg a difficulty-nál be lehet állítani az ellenséges/barátságos AI szintjét (ettõl függetlenül a single kampány egy szar😊

és hogy lehet átvenni az irányítást egy másik emberke felett .. lennék léder és akkor lehet irányítani 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Raptor 2
De irányítani kell õket és akkor nem leszenk ilyen suták 😄

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

áá én két óra után abbahagytam a sp részét 😞 saját ai csapnivaló .. elvileg spec egység bakker az elfoglalandó falucska utcájának a kellõs közepén berongyol lepuffogtat 2-3 ellent erre a másik 30 széna-szájjal tépi õket :S ezt eljácották 5ször egymás után úgyhogy nekem ennyi elég is belõle 😞 a multit próbáld az kárpótol 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Raptor 2
Na az ilyenek érdemelnének 1 warningot 😄

Scottt
Hát nekem nem fut.OFP-s tipp: Nekem pont tnap volt egy ilyen küldim.Megkellett fogni egy konvojt amit egy t-72 meg egy bmp fedezett.Csak úgy jött össze, hogy elvettem a rakétástól az RPG-t és manuálisan kilõttem õket.Az ai egy kalap szar 😄

barátom te bizony eltévedtél nem kicsit 😄

Helló Új kiegészítõk, letolthetoek inen:http://href.hu/x/54ek
uj kiegeszitok http://href.hu/x/54ek
Balumann
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni a single playerrel kapcsolatban, átvittem a tutorial-t is, és már elvittem egy kis ideig. Most egy olyan pályán vagyok, amibe egy utcánál van kiírva, hogy meg kell tartani, 2 squad vezetõt tudok irányítani.
A gondom ott van, hogy oda irányítom (nagy nehezen 😄) arra a helyre az embereket, a squadot. Jönnek ilyen tankok, BMP-k, nekem nincs robbanó fegyverem amivel rátudnék lõni. Hiába adom ki a parancsot, hogy lõjjék ki, nem teszik. Gondoltam arra, hogy lehet rossz alakzatot mondtam, vagy azért mert lehasaltattam õket, de "gugolós" állapotban sem hajlandóak rálõni, pedig alul látom, hogy van nem is 1 olyan ember aki elméletileg tudnia kellene. Elsõ próbálkozásra csak egyi ksquadot irányítottam, és akkor 1-2-t kilõttek azok akiket nem én irányítottam.
Lehet, hogy láma kérdés, de mit mondhattam nekik, ami miatt nem hajlandóak kilõni ezeket? Nem adtam ki olyan parancsot, hogy ne lõjjenek, de azt kiadtam ezerszer, hogy tüzeljenek rá.

3x próbáltam eddig ezt a küldetést, de utóbbi 2-ben nem is voltak hajlandó egyet se lõni, addig próbálkoztam míg végül kirohantak a tank elé... Sry a hülye kérdésekért.

Még nagyon sok dolog van amit a játékban nem teljesen értek, remélem idõvel rájövök. Elég nehezen sikerülnek a dolgok. A híd felrobbantásánál azthittem feladom a 10. próbálkozás után... 😄

Nem játszottam az Operation Flashpointal, ezzel is próbálkoztam korábban de nem jutottam túl a trainingen akkor még 😄

holdot IC-n szoktunk játszani ott meg nincs agyatlanság :>

én még csak evo-t láttam nemtok dönteni 😊 a hold nekem nembejövõs .. ahoz összeszokott csapat kell "agyatlan" páblikra én nemszeretem

m1c1mack0
az evo nem fassag csak mivel elore harta mind1iket vegigjatszottuk igy mar unalmas.

Hát délután coop ECS moddal (rendes kópok nem ilyen evo fasság), estefelé meg CTF anélkül :>

wardogzombie
akkor javitsunk rajta vote Tpm'91<#hehe>

Scottt
Eddig 5-4 mici-tempi állás.

thx bekker erre nemgondoltam 😞 amúgy általában medic vagyok vagy at

ti mit szoktatok nyomatni? tegnap este valami icecream vagymiarák ment nahh az dúrva volt 😊) coop egy pontott kellett védeni az ai ellen húú szószerint kézitusa ment 😄

#vote admin tpM

evon

#ofp.hu@irknet

Ha enginer vagy tudsz építeni farp-ot mellé és fel is tankolja ha beülsz. Farp építéshez viszont kell a repair truck.

http://sopronyi.photoshelter.com

mert ilyenkor elfolyik az üzemanyag 😊 fel kell tankolni

skacok tennap volt idõm próbálkozni multiban és egy érdelkes dologba botlottam .. a mapon jelölik azt hogy hol merre vannak javításra szoruló jármûvek odamentem egy javító teherrel beülök a javítandó tankba ki is írja hogy javítja szépen színesrõl átvált fehérre a kondíciója mûködik a commander a gunner összes lehetõsége lehet forogni meg lõni de a drivernél semmi 😞 nem indul be .. kipróbáltam a közelben lévõ helin és egy vulkánon is de detto 😞( ez normális?

Tempike hujrá,hujrá...
Ic Mici,sg-én TpM-re szavazok.
Scottt
Mivel ennek csak egy verziója van.Igen ebben a játékban készült

Raptor 2
#vote admin tpM

leonforce
szevasztok!
ez ebben a jatekban van? :
http://www.youtube.com/watch?v=eR7BQGhlr2I

es ha igen,melyik verzioban?

Seven-Four-Seven--Heavy

#vote admin m1c1mack0!

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

m1c1mack0
állás:
m1c1mack0 4 szavazat
tpM 1 szavazat

nekem mind1 hogy tpM vagy én hiszen a cél közös.

joebacsi
ne támogassátok már ennyire szegény srácot, még elbízza magát 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Rossz otlet.

#ofp.hu@irknet

Scottt
Én azért szavaztam rád😄

Errõl a házigazdaságról meg annyit, hogy most nem kell itt "háborúzni" egymással érte, én szívesen elválalnám mert van idõm, a hiv. fórumon is aktív vagyok ArmA mániám van stb 😊. Felõlem aztán lehet m1c1 is csak foglalkozzon vele.

Bár ArmA ugye nem teljesen így néz ki, 20% hard light és a távolabbi dolgokat bluroltam

nemtom ezek voltak-e már, nincsenek szerkesztve:
egyik
másik

Scottt
Errõl az a vid jut eszembe amikor a brit katonák ellenségére vki ráhívta a varacskosokat.A britek kicsit szedték a lábukat..

majd én leszek, úgyis írtam már csomó faqot meg a bannert is én csináltam 😊
vargosz, D00M, Solt: van fogalmatok róla mi jár zendülésért? 😊

Köszi, megoldódott..😊 Alaplapi drivert kellett frissítenem, én meg mindig csak a videóra gondoltam..😊 Köszi!

Ja és DX9c...

Azt a drivert töltöttem le amit még jóval korábban belinkelt ide valamelyikõtök... Én is az 1.06-os demo-t szedtem le az arma oldalról.

Vargosz
#vote admin m1c1mack0 😞

www.armed-assault.hu [H.AR.C]

Próbálj drivereket frissíteni a gépeden és nézd meg h a legújabb directx van e fenn meg hasonlók 😊 Amúgy pedig jó tudni h alapból a legújabb Arma Demo az 1.06. Lehet h neked egy régebbi verziód van most mondjuk az 1.03 és abba van olyan bug ami a te gépedre nézve káros 😉 Nekem 1.06-os demó van fenn és tökéletesen müxik! =)

Hali nagyon köszi az infót :-)

Üdv! Segítségre lenne szükségem. Letöltöttem az ArmA demot, de induláskor az utolsó két négyzet kipipálása helyett "az arma hibát észlelt ezért leállt" hibaüzenetet kapom... Visszaolvastam a fórumon de hasonló problémával nem találkoztam. Mi lehet a gond? AMD 2700+ 6600GT 1GB RAM... Elõre is kösz!