Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
www.smart-bus.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
>KÉP< 1600x1200 ~1MB
www.smart-bus.hu
Rögtön mûködésbe is lépek és várok minden építõ jellengû javaslatot bannerrel,FAQ-val kapcsolatban.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
de ennyi erõvel lehetnék én is, muhhaha😄
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Észak Sahrani, erdõs bokros terep, Ghillie álcaruha, M24 1 tölténnyel, na? 😊
Rég jártam erre felé de majd egyszer megint visszatérek, mint mindig 😄.
Ssajnálatos módon én is beléptem a dolgozó emberek körébe, így a szabadidõm nem épp a legtöbb.
-Jó kérdés Mici vagy Tempi, ne kövessetek meg, de én Tempi-nek is adok egy voksot úgy is mici nyer😄!!!
- úgysem lesz egyeduralom ezt szerintem mindeki tudja
de ami a FÕ hogy még mindíg cifu az admin és a mailemre semmi válasz/reakció nem érkezet :S
A vidókártyákkal kapcsolatban, Radon, az általad említett típusok jobbak egy 8800 GTS-nél?
(Bocsika az OFF-ért.. 😊 )
Üdv:
A Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az 1.08-as változatot töltheted le óccsóért, tehát nem kell a patch-ekkel szívni.
Ami a videókártya kérdést illeti, abban a felbontásban a mostaniak közül a 9600GT/3850 vagy e felettiek ajánlottak.
www.smart-bus.hu
n003, Te is innen vetted meg?
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Köszi a linket, megnézzük! 😊
Üdv:
Papa01
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.smart-bus.hu
A #12361 számú HSZ-ben láttam, hogy 4000-ért meg lehet venni az ARMA-t.
Hol? 😊 Én a játék weboldalán 2x ennyiért láttam...
A másik amiben kérném a segítségeteket az, hogy 1680x1050-es felbontásban milyen gép kell neki, hogy jól lehessen vele játszani?
Ja, még valami.. 😊 jobb mint az OFP?? 😊
Üdv:
A Papa01
#ofp.hu@irknet
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.smart-bus.hu