Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
nem tom hogy köll 😞

joebacsi
editorba leteszel magadnak egyet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bakvarnyu
a repülõt hogy tudnám kipróbálni?

m1c1mack0
Solt,Radon minden elismerésem!!!

"Négymagos gépszörny képében templomot emelek neked,
oltárodra 24 colos monitort és TrackIr-t teszek,"

iszonyat jók!

ja az inspirált 😄

miez ? jelenet a kód4 végérõl?? 😄DD 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

örültek vagytok<#worship>

DrRadon
Hmmm. Sok a te vétked fiam!
De naggyon jóóó<#taps><#taps><#taps>

Te tök dilis vagy Radon! 😊)) Le a kalappal! 😊) Felbuzdulva a "hülyeségeden", én is költöttem egy fohászt, ez lehet a gyóntató ima! 😊))

Én vétkem, én igen nagy vétkem
Uaz-al örjöngtem a pacamac térképen.
Sunyi módon respawn-ra belõttem,
toronyba felmásztam, onnan kempeltem,
majd oldalcserétõl zavarodottan
bajtársaim frendliztem.

Aljas gránátozásomat Armám,
már említeni sem merem,
ítélethozatalig MP5-öm a lábad elé teszem.
Könyörögve kérlek FPS-ek királya,
szigorod mértéke ne essen át a ló túloldalára.

Szentségtelen bûneimre magyarázat nincsen,
talán csak annyi, hát ki ne akarna nyerni?
Lag, sesion lost és egyéb rémségek
ízelítõül haragodból Armám, éppen elegek,
Majsz-al már ne verd meg vétkes fejemet.

Utódodra, ArmA II-re már elõre esküt teszek,
ígérem az elsõ tíz vásárlóban benne leszek.
Négymagos gépszörny képében templomot emelek neked,
oltárodra 24 colos monitort és TrackIr-t teszek,
utolsó zsebpénzemen logitech G9-es egeret veszek.

No de Armám, és a Te urad, a drága BIS,
ha csalódást okoztok, és megszivattok egy kicsit is,
én biz ateista leszek, éktelen haragra gerjedek,
esküt szegek, és hitet más istennek teszek.
Az Opration Flashpoint 2 formájában
gonoszságotokon édes bosszút veszek!

www.smart-bus.hu

800mb, és még atomrobbanás is van! 😊) Elfér nem? 😊

www.smart-bus.hu

DrRadon
Egy Armás imája:

Mi Armánk, ki vagy a gépünkben,
szenteltessék meg a Te serialod,
Jöjjön el a Te multis kánaánod
Legyen meg a Te prociidõd,
miként a gépünkön, azonképpen a szervereken is.
A mi mindennapi FRAG-ünket add meg nékünk ma,
és bocsásd meg a mi kempelésünk,
miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk frendlizõknek.
És ne vígy minket a lagos szerverekre,
és szabadíts meg a csítelõktõl,
most, és a megváltó ArmA 2-ig mindörökké,
ámen.

Sahrani szövetség, 1.11.<#smile>

csak vesd össze, hogy azért az 1 vagy hány gigáért mi van benne...
(ECS ~170MB, SLX ~200M😎

Nem hittem TPM-nek, és leszedtem az XAM 1.4-es modot. Hááát, nekem nagyon tetszik. Igaz, hogy csak kb fél órát játszottam vele, de az meggyõzõ volt. Hardcore szimuláción nem mutatja, hogy mennyi lõszered van még, nincs zoom jobb egér gombbal... finom... 😊

www.smart-bus.hu

Na igen, elférne a nagy Harci Szimulátoromban! 😊

www.smart-bus.hu

Live For Speed, a legjobb fizikájú autószimulátor. G25-el elképesztõ élmény! 😊

www.smart-bus.hu

Scottt
LFS?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

joebacsi
ilyen:

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ahhh... akarom õt! 😊

www.smart-bus.hu

joebacsi
páncélos szimulátor

A Steel Beasts-t nem ismerem... az mi az? 😊

www.smart-bus.hu

Bucser
Steel Beasts PRO SE találat és páncélzatszimulációjával mondju kiegészítve...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ja bocs, köszönni elfelejtettem! 😊)

Üdv...

www.smart-bus.hu

Na igen... a nagy álmom, hogy egy komplett háborús szimulációt összerak valaki a Lock-On FC (SU25-T), Arma, és jármûvek terén az LFS játékok fizikájából... mondjuk jöhetne még a Commanche vs Hokum, és valami jó kis tank szimulátor... hej be szép vóóóna! 😊)))

www.smart-bus.hu

Papa01
Szia Solt!

Sikerült ez a küldi is! 😊 És az éjszakai is, a single mission-ök közül! 😊
Elég kemények voltak.
Amik nem tetszenek, h beletették újra a jármûves missziókat is... (Már az opf-ban sem tetszett... 😞 )

A fizikai moddeljük sztem nevetségéses, és van erre készített progi is.. pl Lock-on, il-2 stb... szóval sztem kár volt bele...

De összeségében nagyon jó játék!!!

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

kikészíti a szememet. de komolyan mondom az opflashet kellene inkább fejleszteni. ettõl az is jobb volt 1.96al

a hdr effektet ki lehet véglegesen tiltani a játékból ?
ha nem akkor nem érdekel, és törlés.pedig 1.8-al már jól fut, most telepítettem megint a queens gambittal

DrRadon
Nyomulnak a magyarok😊

Hát az elsõ 10perc után kifagyott, aztán újrakezdtük kicsit laggolt :\ (NY-ban van a server) Jövõ héten már Angliában lesz valami fullos gép fullos nettel, úgyhogy a lagg megoldva.

😮 aztahúha és ezt hogy bírja a szerver??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

heheh IC rekord:

Ott úgy kell kilõni az ellent, hogy legalább egynek az egyenruhája sértetlen maradjon. Utána arra kell menni, amerre a kolléga elindul a teherautóval, majd 100 méter után jobbra fel a dombra, és pont nekimész egy laktanyának, ott kell irtani az ellent. Ha a választóképernyõnél a másik katonát választod, akkor a tenger felõl érkezel, az izgalmasabb! 😊)

www.smart-bus.hu

IC 3. Hadjárat 1. csata (nyertünk)

blash: nesze itt még1 😊

Papa01
Szia!

Köszönöm, ezzel a taktikával sikerült!! 😊 (Scott, köszi a Te segítséged is! 😊 )
Az akna az elsõ bmp-ét vágta haza, az 1. rpg vel mákom volt mert a bmp mellett felrobbant egy teherautó is! 😊
A második RPG egy másik teherautó végzetét okozta..

Érdekes az utolsó pedig továbbment és valami oknál fogva a tóban kötött ki és felrobbant.. 😊

A herikopternél a 2 embert legyûrtem és vége! 😊

De most megint elakadtam, a Blood Sweet & Tears misszióban addig ment , h a teherautóból kilõttem a sofõrt és az utasokat , és a haver elhajtott a teherautóval...

De utánna egy idõ után bármerre megyek egy üzi jelenik meg, h elhagytam a hadmûveleti területet és minden fehérré válik...
Van 5letetek? 😊

Köszi!!! 😊

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Vegre egy normalis kep toled.

#ofp.hu@irknet

VRSDM
picit eljátszottam a fantáziámmal. meg azzal hogy mit nem bír a gépem 😄

u dont have to listen anybody else but me

Scottt
Épp most verekedtem magam túl egy konvoj megállítós Res.küldin kb 25x kellett a load gombot megnyomnom😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Akna az útra, az elvileg kiüti az elsõ páncélost. A két rpg a maradék páncélosokra. M4-el kiszeded a gkv-t valamelyik lõszeres kamionból, feltankolsz lõszerrel, és, ha van még páncélos akkor nekiállsz azoknak! 😊) Leírva könnyen hangzik, de nem az! 😊)))

www.smart-bus.hu

Scottt
Ai-ra gondoltam.Egy szakasszal vagy vagycsak egyedül?
Mondj el kicsit többet mert nemtudom megnézni, hogy pontosan mi a helyzet abban a misszióban.

Papa01
Köszi a gyors választ!! 😊
Vannak társaim?? 😊
Rádión kell hívni vagy, hogy? 😊

Scottt
Nemtom,nemfut😞

Ha úton megy a konvoj akna le fedezék hold fire akna robban rpgvel kilövöd az utolsó jármût közben a társak folyamatosan lõnek.

Papa01
Sziasztok!

A convoy ambush pályának mi a megoldása? Kevés az 1db akna és az 2db RPG lõszer.. 😊 legalábbis nekem... 😊

Köszi a helepet! 😊
Papa01

Scottt
Tevagy a házigazda kertísél vagy mongyá le😊

m1c1mack0
Azt nemtom ki csinálta, nincs hozzá linkem.

Scottt
Az alap faq-t vissza rakhatnád😊

wardogzombie
amit persze nagyon élvezett

m1c1mack0
Link-et meg elfelejtem bazz.

m1c1mack0
tpM-et sikeresen semlegesítette az álltalam küldött speciális kutyás egység.

wardogzombie
viszont válaszolj privátra gyorsan