Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Négymagos gépszörny képében templomot emelek neked,
oltárodra 24 colos monitort és TrackIr-t teszek,"
iszonyat jók!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Én vétkem, én igen nagy vétkem
Uaz-al örjöngtem a pacamac térképen.
Sunyi módon respawn-ra belõttem,
toronyba felmásztam, onnan kempeltem,
majd oldalcserétõl zavarodottan
bajtársaim frendliztem.
Aljas gránátozásomat Armám,
már említeni sem merem,
ítélethozatalig MP5-öm a lábad elé teszem.
Könyörögve kérlek FPS-ek királya,
szigorod mértéke ne essen át a ló túloldalára.
Szentségtelen bûneimre magyarázat nincsen,
talán csak annyi, hát ki ne akarna nyerni?
Lag, sesion lost és egyéb rémségek
ízelítõül haragodból Armám, éppen elegek,
Majsz-al már ne verd meg vétkes fejemet.
Utódodra, ArmA II-re már elõre esküt teszek,
ígérem az elsõ tíz vásárlóban benne leszek.
Négymagos gépszörny képében templomot emelek neked,
oltárodra 24 colos monitort és TrackIr-t teszek,
utolsó zsebpénzemen logitech G9-es egeret veszek.
No de Armám, és a Te urad, a drága BIS,
ha csalódást okoztok, és megszivattok egy kicsit is,
én biz ateista leszek, éktelen haragra gerjedek,
esküt szegek, és hitet más istennek teszek.
Az Opration Flashpoint 2 formájában
gonoszságotokon édes bosszút veszek!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mi Armánk, ki vagy a gépünkben,
szenteltessék meg a Te serialod,
Jöjjön el a Te multis kánaánod
Legyen meg a Te prociidõd,
miként a gépünkön, azonképpen a szervereken is.
A mi mindennapi FRAG-ünket add meg nékünk ma,
és bocsásd meg a mi kempelésünk,
miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk frendlizõknek.
És ne vígy minket a lagos szerverekre,
és szabadíts meg a csítelõktõl,
most, és a megváltó ArmA 2-ig mindörökké,
ámen.
Sahrani szövetség, 1.11.<#smile>#smile>
(ECS ~170MB, SLX ~200M😎
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.smart-bus.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Üdv...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sikerült ez a küldi is! 😊 És az éjszakai is, a single mission-ök közül! 😊
Elég kemények voltak.
Amik nem tetszenek, h beletették újra a jármûves missziókat is... (Már az opf-ban sem tetszett... 😞 )
A fizikai moddeljük sztem nevetségéses, és van erre készített progi is.. pl Lock-on, il-2 stb... szóval sztem kár volt bele...
De összeségében nagyon jó játék!!!
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ha nem akkor nem érdekel, és törlés.pedig 1.8-al már jól fut, most telepítettem megint a queens gambittal
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

www.smart-bus.hu
Köszönöm, ezzel a taktikával sikerült!! 😊 (Scott, köszi a Te segítséged is! 😊 )
Az akna az elsõ bmp-ét vágta haza, az 1. rpg vel mákom volt mert a bmp mellett felrobbant egy teherautó is! 😊
A második RPG egy másik teherautó végzetét okozta..
Érdekes az utolsó pedig továbbment és valami oknál fogva a tóban kötött ki és felrobbant.. 😊
A herikopternél a 2 embert legyûrtem és vége! 😊
De most megint elakadtam, a Blood Sweet & Tears misszióban addig ment , h a teherautóból kilõttem a sofõrt és az utasokat , és a haver elhajtott a teherautóval...
De utánna egy idõ után bármerre megyek egy üzi jelenik meg, h elhagytam a hadmûveleti területet és minden fehérré válik...
Van 5letetek? 😊
Köszi!!! 😊
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
#ofp.hu@irknet

u dont have to listen anybody else but me
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Mondj el kicsit többet mert nemtudom megnézni, hogy pontosan mi a helyzet abban a misszióban.
Vannak társaim?? 😊
Rádión kell hívni vagy, hogy? 😊
Ha úton megy a konvoj akna le fedezék hold fire akna robban rpgvel kilövöd az utolsó jármût közben a társak folyamatosan lõnek.
A convoy ambush pályának mi a megoldása? Kevés az 1db akna és az 2db RPG lõszer.. 😊 legalábbis nekem... 😊
Köszi a helepet! 😊
Papa01