Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pooh
várunk szeretettel<#wink>
mindíg szükség van agyaggalambokra<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Hmuda
Úgydöntöttem mégis kifizetem a dobozt. Így mindig kéznél van, nem kell a letöltéssel vacakolni reinstallnál és a térkép se lett rossz minõségû.

Hétvégén rendbeszedem a gépem és megyek játszani. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Inkább az okos kis buksiját, ugyanis ide írogat, ahelyett, hogy TS-re jönne! 😄

www.smart-bus.hu

DrRadon
Vazze!... Csak nem összetörték hab tested a megyõszöccei középpályások?<#vigyor5>

Azért!

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

vagyis *rendfokozatot...

akkor visszavehetnéd IC-n mikmektõl a századosi rangot 😄

lesz valami jó kis hent mostanában? úgy néz ki lesz egy kis szabadidõm 😊

Ez nem a Black Shark! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

ááá el innen a hitetlen beszéddel 😄

Scottt
Mármint 20025 év végén?<#eplus2>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hmuda
Megérni megéri, csak lusta vagyok utánajárni. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Éves szinten kb 3-5000.-Forint egy dombornyomott kártya! Számold ki megéri-e! 😊

www.smart-bus.hu

Hmuda
Az Arma2 az alapjátékból kiindulva úgyse lesz játszahtó a közember gépén az elsõ másfél évben szóval azzal nem számolok. 😛

De sajnos PayPal miatt kiesett a dolog. Hmm, lehet várok még egy-két hónapot, hátha addigra összehozok egy kártyát...

Van dobozos is, én PayPal-on keresztül 5500.-ért vettem QB nélkül. Volt aki itt is árulta, olvass vissza egy picit. Év végén jön elvileg az ArmA2, szerintem felesleges kiadni a gold-ért 12000.-Forintot! 😊 No nem azért mert nem jó ám.... 😊)

www.smart-bus.hu

Hmuda
Jobb szeretem ha a kezemben van a doboz, biztosabb. Plusz gondolom amit ajánlani akartál az nem utánvétes lehetõség hanem kártyás vagy PayPal-os, ami nekem egyelõre nem elérhetõ.

Ha nem akkor még mindig lemondhatom. 😊

Basszus, késõn vettem észre! Ennek a töredékéért letölthetted volna! 😞 Felesleges a Gold-ot megvenni...😞(

www.smart-bus.hu

Hmuda
Mikor fealdtam akkor még azt írta, hogy van. Szóval vagy én happoltam el az utolsót vagy én juttattam eszébe, hogy mégsincs. 😛

Scottt
Ha jól látom azt írja nincs raktár készleten:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hmuda
Hát feladtam a rendelést, lesz ami lesz...

Hát ha a supergamer-re gondolsz szerintem nyugodtan megveheted, sokan onnan vették és semmi gond.

Hmuda
Üdv. Már egy ideje fontolgatom, hogy megveszem. Lehet itthon valamilyen webshopban kapni a goldot, lehetõleg utánvétes kiszállítással? Láttam egy helyen, de ott olyan brutális volt a "fordítás" az oldalon, hogy nem bízok benne (itt volt linkelve régebben).

aha köszi pajti.
leraksz egy egységet editorba elnevezed pl s1-nek
leraksz egy triggert: Condition: true
aztán On Activation: s1 switchmove "icp_m4_1"

TpM' küldenél nekem mailban 1pbo-t az ICP Animations-ról hogy csinálod editorba,mert én valahogy nem értem eszt most.köszi
ennyi volt mer az új serveren sávszélet állítgattak s kifagyogatott.

Scottt
Még-még-még ennyi nem elég<#vigyor3>

IC3_B2 képek

1.12 Beta patch
Serverre kapcsolódási hiba javítva
BattleEye problémák javítva
Fejlesztett visszarúgás
Új látómezõ(?) (Field of View)

Scottt
Mintha a hátukon egy kiwiw mintás ing lenne?😊

joebacsi
alakul, bár a Wehrmacht még nem nagyon hasonlít önmagára 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

egykis WWII...

Scottt
Ahhoz elõször végig tolnám a játékot.
De sacc per/kb Lenne herceg aki gyorsan el akarná hagyni a szigetecskét ezért egy csapat zsoldost fogad a szolgálatába.Közben a hadsereg puccsot hajt végre.És a zsoldosoknak a herceggel el kell vergõdni az egyetlen használható reptérig és megkell várni míg jön a gép.A végén csak a herceg jut ki élve, mert közben a barátaivá lett zsoldosok az életüket áldozzák azért, hogy õ kijuthasson innen.
Epizód kettõ a Herceg visszatér 😊
A herceg vissza ér és leveri a puccsot,népírtás minden.Kiderül, hogy azért mégis túlélte egy-két zsoldos akik rájönnek, hogy a herceg megváltozott,elvetemült és ezért most a nép oldalára állnak.Kiképzik õket,fegyvert szereznek.És a végén demokrácia lesz..

Vorpal
Én rendezõ vagyok és én mondom - ne filmesítsd meg.
Pont erre vannak a számitógépes játékok - úgy mint a könyvek,
te magad rendezheted meg a fejedben, és soha nem fog más unatkozni rajta.

Csak úgy brainstormingnak - a rendezõ elõtt forgatókönyv kéne,
na most nagy vonalakban, te hogy vázolnád fel a sztorit?

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Scottt
Figy egy megfelelõ rendezõvel csodákat lehet tenni(Egy kis hõsködés,bajtárs mentés stb stb😊És a Queens Gambit?Annak már jobb sztorija van nem?

mer unalmas az alaptörténet

Scottt
Jó a lokód
Ha a Far Cryból elvileg film lesz.Akkor az Armát miért ne filmesíthetnék meg?😊

Vargosz

www.armed-assault.hu [H.AR.C]

Hét képe lett armedassault.info-n 😊

Scottt
Tempi,ázzeg<#action><#wow3> Jól beszivattál<#levele>😞

<#action>
Hát PCGames márciusra mondta dehát az már eltelt :\

Raptor 2
Ja nekem meg csak most esett le! 😄 Húúú ezért még mit kapsz 😄
Mellesleg mikor jön ki valójában? Kb?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

ajánlom mindenki figyelmébe a naptárat 😄

Scottt
Improved AI Performance by 110%, partially back-ported ArmA2 Micro-Ai

Neszopassmá' ez ha igaz akko' valami nagyon durvát jelent😉

Köszönjük költészetünk elismerését! <#worship>

TPM! Ne ingerelj! Hol? Linket, mert nem találom! 😊))

www.smart-bus.hu

1.12 FINAL kint!

Scottt
Arcok vagytok

joebacsi
ez mekkora királyság lehetett 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"