Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Lehet nekem is "cséznem" kéne... legalább érteném ezt a nyelvet (mé?), és a fantáziám is sokat fejlõdhetne! <#smile>#smile>
www.smart-bus.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Egyelõre annak is örülnénk, ha például kinyílna az Uaz ajtaja! <#hehe>#hehe>
www.smart-bus.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
lag nem volt, de az FPS elég alacsony volt.
Ment a szerver rendesen?
www.smart-bus.hu
Ha úgy érzed, hogy elég volt az AI-ból, akkor várunk multizni... 😊
www.smart-bus.hu
vmi ertelmeset is felmutathatnal...
#ofp.hu@irknet
Köszönöm a segítségeteket, sikerült! 😊
Blash: Bocsi, a 240-es volt! 😊
tpM: Igen, az M61-es kicsit durva lenne.. 😄
Solt: Vagy 6x újra kezdtem.. 😄, de nem baj, legalább gyakorlotam a rohangáló ellenfelekre a rátartást az M240-essel... 😄
Illetõleg a fekvõ emberek kilõvését. (Ez egy kicsit nehezebb...)
A hadjárattal kapcsolatban, ha küldik közül választhatok, amiket nem választok, azok késõbb nem is lesznek? (Tehát újra kell játszani a játékot? )
A segítségeteket elõre is köszzönöm:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

#ofp.hu@irknet
www.smart-bus.hu
http://community.bistudio.com/wiki/ArmA:_Weapons
#ofp.hu@irknet
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
#ofp.hu@irknet
A segítségetek szeretném kérni, mert elakadtam a hadjárat Beaten Dog nevû küldetésében.
Megkéne védeni a várost,és az az érdekes, h írtom is a támadókat az m60-assal, a kollégák pedig a harcrjármûveket, (meg a többi ellent), de az az érdekes, h egy 20 perc játék után az bemondja a rádiós, h sikertelenüül tartottam fel az ellent, és irányít a teherautóhoz, visszavonulás céljából... Az elsõ néhány feladat a térképen pedig sikertelen lesz...
Mi lehet a gond? Mit kell ebben a küüldiben csinálni?
A segítségeteket elõre is köszönöm! 😊
Szóval ne tagadd meg az õsi ösztön hívó szavát. Jer közénk, nem fog fájni.<#vigyor1>#vigyor1>
www.smart-bus.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
www.smart-bus.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu