Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
én a második részben golfautót is vezetnék...lesz-e? <#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kérek minden IC-st, hogy látogasson el a magyar vagy a külföldi IC oldalra és tegye magáévá az új dolgokat!

nem

a hdr effektet ki lehet belõle kapcsolni véglegesen vhogy ?

Mr Csé
láttam egy képen arma 2 videon

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

De beindultál hallod😄

bakvarnyu
hahaha

Óriási, legalább friendly fire után lehetne menni követ törni a bányába! 😄

Lehet nekem is "cséznem" kéne... legalább érteném ezt a nyelvet (mé?), és a fantáziám is sokat fejlõdhetne! <#smile>

www.smart-bus.hu

jah és akkor lesz benne egy új kaszt is: logisztikus aki szervezi az utánpótlásellátást a fronvonalhoz .. késõbb lesz majd benne gyártás is ahol a harci eszközöket kell elkészíteni ehez munkaerõ toborzás(kényszermunka-munkatábor-stb) nyersanyagok beszerzése - és ehez akkor már kell akkor a bányászat ... élelmezésrõl még nem is beszéltünk .... szal van mit fejleszteni a játékon 😄DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A vonat esetleges szerepét egy háborúban elismerem. Én az asszociációt nem értem, hogy a jelenlegi ArmA-ból, hogy jutott el odáig, hogy a második részben lesz-e vonat! Mi szülte ezt a kérdést? Erre vagyok kíváncsi! <#vigyor>

Egyelõre annak is örülnénk, ha például kinyílna az Uaz ajtaja! <#hehe>

www.smart-bus.hu

joebacsi
utánpótlás technika szállítás hátulról pl 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mert hülye kérdésre, hülye válasz! 😊) Mi az, hogy lesz-e benne a vonat? Hogy jön ehhez a játékhoz vonat? Minek? Mit szeretnél Te a vonattól? Egyáltalán, honnan jutott ez eszedbe? 😄

www.smart-bus.hu

Olvasd el Mr Csé aláírását, és érteni fogod a megjegyzésem! 😊)

www.smart-bus.hu

Mr Csé
😮 mé?

Scottt
Mitõl kell félni?Minek vonat, valami új harci taktikához kellenek?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

sín látható a képeken

Látom a Te elmédet már utolérte a félelem! <#nevetes1>

www.smart-bus.hu

Mr Csé
arma 2 ben lessz vonat?

Gratulálok, ismét sikerült megnyilvánulnod valami elképesztõ magas szinten! Mondd, nem unod még?

ennél is faszányosabbat? :\

Ááá... én nem merek inni csata elõtt, nem szeretnék másnap a Blikk címlapján szerepelni! <#hehe>

www.smart-bus.hu

DrRadon
Örülök, hogy a végére azért összejött a játék. Csata elõtt tolj be egy kis sört meg vodkát. Ezek a fluidumok folyékony meditáció céljára lettek teremtve.<#vigyor2> Bõvebb infóért kérdezd Vargoszt, Ameryt meg Szekiget. Engem ne, én nem szeretek beszélni a problémáimról<#help>

Igen, szerver zárás után már jó volt minden! (Nálam az fps is! <#finom>) Eddigi legkeményebb csata volt, amióta én játszom. Nem mindig bírtam cérnával... muszáj lesz meditálnom csaták elõtt! <#hawaii>

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Miután mindenki beállt a helyére (eltartott egy ideig mert csak fokozatosan engedtek visszajönni) elindúltunk és lezárták a szervert,
lag nem volt, de az FPS elég alacsony volt.

DrRadon
Hol van ott mondat? Ékezet nélküli szavakat látok naphosszat messengeren lógó tini iq bajnokok által használatos ferdítésben. A "naon" az egy kicsit olyan nyávogós és homo, szerintem...

Ment a szerver rendesen?

A 2. mondatoddal összezavarsz. Kifejtenéd?

www.smart-bus.hu

Amikor a két figura közül kell választani, az csak egy szálon fut, tehát a másik verzió "elveszik". 😊

Ha úgy érzed, hogy elég volt az AI-ból, akkor várunk multizni... 😊

www.smart-bus.hu

faszanyos de naon...

vmi ertelmeset is felmutathatnal...

#ofp.hu@irknet

Papa01
Sziasztok!

Köszönöm a segítségeteket, sikerült! 😊
Blash: Bocsi, a 240-es volt! 😊
tpM: Igen, az M61-es kicsit durva lenne.. 😄
Solt: Vagy 6x újra kezdtem.. 😄, de nem baj, legalább gyakorlotam a rohangáló ellenfelekre a rátartást az M240-essel... 😄
Illetõleg a fekvõ emberek kilõvését. (Ez egy kicsit nehezebb...)

A hadjárattal kapcsolatban, ha küldik közül választhatok, amiket nem választok, azok késõbb nem is lesznek? (Tehát újra kell játszani a játékot? )

A segítségeteket elõre is köszzönöm:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

jó volt a mai coop

Ne foglalkozz vele... így is tovább adja a küldetéseket. Szerintem direkt így van megírva... 😊

www.smart-bus.hu

van M61 is ugyebár a Vulcan meg Harrier hord magánál olyat 😊

Modok nelkul M240-ed vagy M249-ed van, ruszki oldalon meg PK.

http://community.bistudio.com/wiki/ArmA:_Weapons

#ofp.hu@irknet

Papa01
Alapból az volt.. a géppuska... vagy az M61-es? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Honnan van neked M60-od?

#ofp.hu@irknet

Papa01
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni, mert elakadtam a hadjárat Beaten Dog nevû küldetésében.
Megkéne védeni a várost,és az az érdekes, h írtom is a támadókat az m60-assal, a kollégák pedig a harcrjármûveket, (meg a többi ellent), de az az érdekes, h egy 20 perc játék után az bemondja a rádiós, h sikertelenüül tartottam fel az ellent, és irányít a teherautóhoz, visszavonulás céljából... Az elsõ néhány feladat a térképen pedig sikertelen lesz...

Mi lehet a gond? Mit kell ebben a küüldiben csinálni?

A segítségeteket elõre is köszönöm! 😊

Hja, az a gyengék sportja.. Majsz elleni játék, na az a valami 😄

DrRadon
Majdnem mindenki ott kezdi, aztán felbugyog az õsi vér és kéjes mosollyal kezd CTF-ezni meg DM-elni élõ játékosok ellen.<#violent>

Szóval ne tagadd meg az õsi ösztön hívó szavát. Jer közénk, nem fog fájni.<#vigyor1>

Hááát... az AI elleni harcot mi megfutamodásnak vesszük! 😊))))))

www.smart-bus.hu

Hmuda
Ijeszti a fenét, csak közöltem, hogy coop párti vagyok. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nem akartunk elijeszteni, ez nálunk humor! <#crazya>

www.smart-bus.hu

Hmuda
Fõleg coop szervereken leszek szóval ha nem akartok TK-zni akkor ne nagyon lövöldözzetek. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DrRadon
Isten hozott New Target😊

plusz a fõcsíter! <#nevetes1>

www.smart-bus.hu

megszólalt a 2 fõkemper 😊

pooh
<#taps><#nevetes1><#awink>

Akkor a rázódás ideje alatt gyakoroltatjuk veled a respawnt! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Hmuda
Azt bennem hiába keresed. Van már egy kis tapasztalatom, bár még vissza kell rázódnom. <#idiota>