Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudjatok mitol crashel a jatek korulbelul 15 percenkent?
regebben is csinalta, akkor firssitettem a vga drivert es megszunt a problema. most is megtettem ezt a lepest, de valtozatlan.
parancsikonos maxmem sem segit semmit.
valaszokat elore koszonom!
- Legtöbb AT fegyver CAVS-ot használ
sajna ezeket nem értem<#miaz>#miaz>
Állandóan ezt a vonszolást mutogatják pedig annyira azé nem nagy szám.
Hátrafelé pl. nincs is megcsinálva az anim és mereven csúszik az egész, plusz keréknyomot húz maga után😄
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Gondolom akkor a gcopyworld-ös exe jó ... kipróbálom, max ha nem megy akkor lemezelek ...
Köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Help ... elõkerült az Arma-m (eredeti ...) ... NoCD cucc van hozzá ha felpecseltem?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
AI: Sun Tzu - A Háború Mûvészete (The Art of War) c. leírásán (vagy könyv vagy miez) alapul, egy sereg erõssége függ a terepviszonyoktól, a vezetõk tapasztalatától, felszereléstõl, idõjárástól stb-tõl.
Jármûvek: Animált ajtók, antennák, kerék leeresztés. Különbözõ sérülési pontok amik vezethetnek üzemanyag elfolyáshoz, kigyulladáshoz, malfunkciókhoz egyéb meghibásodásokhoz.
Fegyverek: Animált zár, ravasz, tár, M68 red-dot irányzék szimulálása (a pontocska mindig oda mutat ahova kell), 7.62+ lövedékeknek nagyobb az átütési képességük pl 12.7 átüti a házfalat. Kés és ásó használat (vágás)
Sebesülés: Elvérzés, fájdalom, ájulás szimuláció, harcképtelen katonát el lehet vonszolni (AI is használja!).
Effektek: Szinte minden vizuális effekt új, beleértve a jelzõlövedéket is.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
SLX full, hétfõn.
Köszönöm a segítséged, kipróbálom!
Abban kérném még a segítségeteket, h ha újrarakom a Windows-t, akkor az ARMAT-t is újra kell aktiválni?
A Lock-On is ilyen aktiválós, de ott van egy program, ami csinál egy reg mentést, és így nem kell újra aktiválni programot egy újratelepítés után...
ARMA-ban van ilyen?
Köszönöm a segítségeteket,
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Köszi az infót! 😊 Ezt már megtettem,a véletlenszerû kilépések ellen védett... 😊
De néha-néha elõjön a textúra hiba...
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Általában ez megoldja ezt a problémát.
http://sopronyi.photoshelter.com
Köszönöm az invitálást a multira! 😊
Mi a módja?
Közben a kampányt végig toltam... NAGYON teszett!
Egy kérdésem lenne... nektek nem volt olyan h textúra hibás volt a játék?
Volt h semmit nem lehetett látni, majd kifagyot....
Ez "természetes"?
Üdv:
A Papa01

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Gondolom a leírtakból, hogy valameik evoval kezted, akkor annyi, hogy 30 pontot kell elérned. Lõni kell 😊
Magyar szerver :ArmA.Hu /IC-ArmA
a jelszó az hogy:magyar 😊
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
Én még csak most kezdtem a game-val játszani.Kérdés!
Hogyan lehet MULTIPLAYER-ben vezetni a helikopáter-t? Azt tudom,hogy kiírja,hogy nem elég a rangom a vezetéshez... De akkor hogyan lehet feljebb lépni a ranglétrán? Mert helikoptert szeretnék vezetgetni.😄
Ja és + 1 HOL TALÁLOK MAGYAR SZERVER-t?
Köszönöm skacok
www.smart-bus.hu
Ja es akkor most nem is tudnal jonni vagy mi?
www.smart-bus.hu
Csodálkoztam, hogy csak nem akarnak követni.

Tempi Spielberg majd megmutatja nekik.
Mi egyébként piros skodás nyitójelenetre gondoltunk, de az a fehér bádog sem rossz. Van üzenete...
#ofp.hu@irknet
Kb 5 perces laggom volt, vargosz a bizonyíték, be tudtam foglalni 2 zászlót, anélkül, hogy az ellen látott volna. Sajnos le is kellett jönnöm. De kiderült, nem a netemmel volt a gond, 3550/256-os netem volt tartóssan 34-es pinggel.... Annyira berágtam, hogy ha nem változik, sajna abbahagyom az Ic pályafutásomat, mert ez nem élvezetes, így...