Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok.
nem tudjatok mitol crashel a jatek korulbelul 15 percenkent?
regebben is csinalta, akkor firssitettem a vga drivert es megszunt a problema. most is megtettem ezt a lepest, de valtozatlan.
parancsikonos maxmem sem segit semmit.
valaszokat elore koszonom!
DrRadon
Ja, már egész rutinosan felismerjük egymást a respawn-on.<#vigyor5>

wardogzombie
no és mi a helyzet ic téren? remélem brillíroztok.

UAV RQ-1 Predator NEKTEK MÜXIK!?NÁLAN NEM...SEM A KAMERA SEM A CÉLMEGJELÕLÉS.<#help>
- legtöbb páncélos CAVS - Common Armor Value System (kb Egységes Páncél Érték Rendszer)-t használ
- Legtöbb AT fegyver CAVS-ot használ
sajna ezeket nem értem<#miaz>
Meg ezek az idétlen animációk...

Icebird
SLX MOD

Állandóan ezt a vonszolást mutogatják pedig annyira azé nem nagy szám.
Hátrafelé pl. nincs is megcsinálva az anim és mereven csúszik az egész, plusz keréknyomot húz maga után😄

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

egyedi az én problémám senkinél nem jelentkezett még, csak úgy megjegyeztem, hogy lehet vele ilyen is 😊

DummyBoy
A lemez nem zavarna, de valami miatt azt csinálja vele a dvd-m, hogy felpörgeti, megállítja, felpörgetni, megállítja ... és qrvára idegesítõ 😞

Gondolom akkor a gcopyworld-ös exe jó ... kipróbálom, max ha nem megy akkor lemezelek ...

Köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

pooh
mióta felhívták rá a figyelmem én azóta azzal játszok, és semmi gondom vele, és így a lemezem sem kopik<#nevetes1>

van de nem ajánlom, én kipróbáltam de fagyogatott vele a játék meg minden hülyeséget megcsinált amit azóta az eredeti exevel nem

pooh
igen van

DummyBoy
Üdv!

Help ... elõkerült az Arma-m (eredeti ...) ... NoCD cucc van hozzá ha felpecseltem?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

az rpg lõvedég lecsúszik a páncélról ha úgy érkezik,és odébb felrobban...gyakorlatilag ezt várom<#circling>remélem benne lesz még
tehát ha esik az essõ az ai esõkabátban fog harcolni <#hehe><#nemtudom><#vigyor5>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

aki esetleg nem ismerné OFP-bõl:
AI: Sun Tzu - A Háború Mûvészete (The Art of War) c. leírásán (vagy könyv vagy miez) alapul, egy sereg erõssége függ a terepviszonyoktól, a vezetõk tapasztalatától, felszereléstõl, idõjárástól stb-tõl.
Jármûvek: Animált ajtók, antennák, kerék leeresztés. Különbözõ sérülési pontok amik vezethetnek üzemanyag elfolyáshoz, kigyulladáshoz, malfunkciókhoz egyéb meghibásodásokhoz.
Fegyverek: Animált zár, ravasz, tár, M68 red-dot irányzék szimulálása (a pontocska mindig oda mutat ahova kell), 7.62+ lövedékeknek nagyobb az átütési képességük pl 12.7 átüti a házfalat. Kés és ásó használat (vágás)
Sebesülés: Elvérzés, fájdalom, ájulás szimuláció, harcképtelen katonát el lehet vonszolni (AI is használja!).
Effektek: Szinte minden vizuális effekt új, beleértve a jelzõlövedéket is.

AZ amire 1éve várunk,királyság<#violent>
azamiaz???

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nehogy meghaljon a topic :\
SLX full, hétfõn.

Papa01
Szia TpM!

Köszönöm a segítséged, kipróbálom!

Abban kérném még a segítségeteket, h ha újrarakom a Windows-t, akkor az ARMAT-t is újra kell aktiválni?
A Lock-On is ilyen aktiválós, de ott van egy program, ami csinál egy reg mentést, és így nem kell újra aktiválni programot egy újratelepítés után...
ARMA-ban van ilyen?

Köszönöm a segítségeteket,
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sziasztok! Kb 1 napja csinálja azt az armám hogy, ha nem is csinálok semmit csak nézem a bevezetõt egy idõ (elég rövid) után a program hibát észlelt és leáll üzenettel kilép.... Ha lépek fel valamelyik szerverre, abban a pillanatban ugyanezzel az üzenettel kilép... Jobb az 1.12? Nemcsak bétája van még?

használj 1.12-t abban asszem javítva lett

Papa01
Szia Yula!

Köszi az infót! 😊 Ezt már megtettem,a véletlenszerû kilépések ellen védett... 😊

De néha-néha elõjön a textúra hiba...
Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Parancsikonon jobb klikk, tulajdonság, cél, és bírod: "C:\Program files\Bohemia Interactive\ArmA\arma.exe" -maxmem=512
Általában ez megoldja ezt a problémát.

http://sopronyi.photoshelter.com

Papa01
Szia Solt! 😊

Köszönöm az invitálást a multira! 😊

Mi a módja?
Közben a kampányt végig toltam... NAGYON teszett!
Egy kérdésem lenne... nektek nem volt olyan h textúra hibás volt a játék?
Volt h semmit nem lehetett látni, majd kifagyot....
Ez "természetes"?

Üdv:
A Papa01

bakvarnyu
ez ARMa csak a régi gépemen így néz ki 😊

Ittvan mégegy, a hétre elég lesz

jóféle <#vigyor4>

Scottt
OFP?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hi, légy üdvözölve a táborban 😊
Gondolom a leírtakból, hogy valameik evoval kezted, akkor annyi, hogy 30 pontot kell elérned. Lõni kell 😊
Magyar szerver :ArmA.Hu /IC-ArmA
a jelszó az hogy:magyar 😊

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

Sziasztok!
Én még csak most kezdtem a game-val játszani.Kérdés!
Hogyan lehet MULTIPLAYER-ben vezetni a helikopáter-t? Azt tudom,hogy kiírja,hogy nem elég a rangom a vezetéshez... De akkor hogyan lehet feljebb lépni a ranglétrán? Mert helikoptert szeretnék vezetgetni.😄
Ja és + 1 HOL TALÁLOK MAGYAR SZERVER-t?

Köszönöm skacok
De tudnék, és megyek is, hátha lesz valami kóbor szabad slot! <#worship>

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
óóóó solt lattam este ott vagy kinyiotottam neked a topikot akkor es errol meg PM-et is irtam.
Ja es akkor most nem is tudnal jonni vagy mi?

DrRadon
Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban... Pras'yagar armát játszik. (AP6 béta mellékhatások)<#alien>

Látom IC-n nagy a forgalom, örülök! 😊 Sajna lekéstem a jelentkezéssel, de azért lélekben veletek leszek! 😊

www.smart-bus.hu

wardogzombie
sok szerencsét hozzá

bakvarnyu
nézzétek meg az ostoba botok feje tetejére állították a tankot : <#csodalk>

Csodálkoztam, hogy csak nem akarnak követni.

Sajna másra nem is vok képes... Látod, már csak én lógtam ki a sorból, az összes többi csapatársnak felhõtlen szórakozást nyújtott a csata, csak nekem szarakodott a net, mert t-online.... Gondolkodom, hogy bepereljem e a céget.

,Stalker'

wardogzombie
üdvözöllek a klubban<#hehe>gyere gyarapitsd a bf2 komjuniti-t jelenléteddel<#worship>

DrRadon
Nagyon gút, csak kissé lassan bontakozik ki a cselekmény😊
Tempi Spielberg majd megmutatja nekik.

Mi egyébként piros skodás nyitójelenetre gondoltunk, de az a fehér bádog sem rossz. Van üzenete...

#ofp.hu@irknet

tonline-nal ne csodálkozz 😊

Akkor viszont csak az ArmA nem szeret... Akkor ennyi volt a pályafutásom az Ic-n. Jó volt veletek, a magyaron és a többin lehet, hogy találkozunk... Bay-Bay.

m1c1mack0
Pedig a nagy restart után ha ekkora lagod volt akkor a te kapcsolatodban volt a hiba.

Figyu, nálad lesz a gond, senkinek nem volt semmi problémája csak neked, ha a többi 104-nek jó volt és csak nekem volt szar akkor lehet nem a másikban keresem a probléma forrását... Egy olyan postot nem olvastam a fórumon hogy kritizálták volna a servert, sõt a mieinktõl sem hallottam rá semmi rosszat... "a probléma az Ön készülékében van"

Micsoda ?????
Kb 5 perces laggom volt, vargosz a bizonyíték, be tudtam foglalni 2 zászlót, anélkül, hogy az ellen látott volna. Sajnos le is kellett jönnöm. De kiderült, nem a netemmel volt a gond, 3550/256-os netem volt tartóssan 34-es pinggel.... Annyira berágtam, hogy ha nem változik, sajna abbahagyom az Ic pályafutásomat, mert ez nem élvezetes, így...

émmeg nájtklubbot nyitnék a megfáradt katonáknak 😄