Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ClassicArmy
Megjött az Arma, szóval tudok menni én is😊 Ha esetleg ma is lenni vmi kisebb parti akkor mennék😊

This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.

Ne haragudj, hogy ilyen tudatlan vagyok! Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa...<#idiota>

www.smart-bus.hu

Itt már kitárgyaltuk, hogy render.

nagy valószínûséggel nem ingém 😞(( de a remény hal meg utóljára 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OFP2 Így egyszerûbb! 😊

Háááát... ha ez ingame, akkor az ArmA2-nek fel van adva a lecke! 😊)

www.smart-bus.hu

pooh
gyere nyugodtan, agyaggalamb mindig kell<#nevetes1>, menet közben meg majd bele jösz <#awink>

Scottt
Jónak látszik

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

http://otherworld.hu/e3/2008/07/operation-flashpoint-2-informaciok/#more-79<#fejvakaras>
Raptor 2
Majd belejövünk mind2en csak jöjjön már meg 😄

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

csinálsz egy mappát ArmA gyökkönyvtáron belül pl @Hifi névvel ebbe egy AddOns könyvtárat és berakod a rarban lévõ addonokat ide, ugye 1.5-ös Hifinek 2 féle cfg-je van, Warfare meg sima. Ajánlom a simát a rar/configból a 2-t aminek a végén nincs warfare berakod @Hifi/AddOns-ba. (bocs nincs elõttem, csak ma néztem valamikor)

repvez
tudnátok segiteni egy kicsit nem boldogulok ezekkel a modolásokkal.
leszedtem a hifiFX1.5-os hangmodot ,de nem hajlando müködni.Hiába modositottam az exe tulajdonságát, probáltam az arma launcherrel is, de maradtak a régi hangok.
Esetleg tudtok még olyan modot ami az alap missionoket és kampányt változtatja meg .Pl dinamikusabban mozognak az emberek többet beszélnek.
Az SLX és a trueAI meg hasonlok jok hozzá?
1.14-es armához
a netem nem áll kapcsolatban ilyenekkel, ráadásul az én oldalam még sohasem állt vesztésre 😛

m1c1mack0
kifejezetttem akkor amikor az õ oldala vesztésre áll 😄

DrRadon
Tudod, olyan buli, amelyekrõl te a netkábeled kirántásával szoktál lelépni😊

ClassicArmy
Hali!

Raptor unokatesója vagyok remélhetõleg pár napon belül megérkezik az eredeti armám és én is tudok menni veletek játszani. De majd ne várjatok tõlem sokat, mert még nem nagyon armáztam 😞 viszont az OFP-t évekig gyûrtem.

This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.

Raptor 2
😄

ne irigykedj 😊

#12997:
ha jól emlékszem SLX már a beta patchekre készült amibõl ugye az 1.14 is lett, próbáld azzal.

Dedós! <#ejnye1>

www.smart-bus.hu

take

bõvebben?😊

DrRadon
Este 8-kor nagy (remélhetõleg) VS party az ArmA.hu szerveren. Készüljetek!

Adam II
Na tegnap ki akartam próbálni az SLX-et és nagyrészt mûködik is de folyton config hibákat írogat a bal felsõ sarokban és néhány apróság nem mûködik.
Leírná valaki aki használja ,hogy is kellett volna telepíteni az SLX-et? Mert beraktam a @SLX mappát az ArmA könyvtárba aztán rákattintottam az Start SLX.bat-ra ami látszólag nem csinált semmit aztán elindítottam azt a két Installos bat-ot is majd bemásoltam a SLX_Vehicle @Addon mappát is és a parancsikonnál a célmezõbe meg beírtam -mod=@Addons;@SLX
1.08-as verzió.

nem :\

es letoltheto mar? ahogy lattam nem

#ofp.hu@irknet

<#violent><#circling>
Raptor 2
Köszi, közben már megoldódott. 😊

Papa01
Szia,

Nem tudom,hogy ez számodra jó verzió, én innen vettem:
http://boutique.gamesplanet.com/campagne/promo.html?partenaire=29&jeu=Arma

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

AC130
_1_
_2_

Raptor 2
Nekem megvan eredetiben a cseh, de egyébként azért kérdeztem, mert én is csak a gold-ot találtam, éppen ezért kérdeztem h. valaki nem tudja-e, hogy hol lehet megrendelni az alapot (mert nemrég volt róla szó, hogy már csak 4000 ft).

Nézd csak! Ezen kívül e-bay... picit állj már a sarkadra! 😊))

www.smart-bus.hu

Raptor 2
JAh a letöltõs kerül anyniba, nem?

Raptor 2
Fiúk, meglehet még rendelni az Armát 4000ft-ért valahol? 😄

m1c1mack0
m1c1mack0
42nd Intruder
Engem is érdekelne a backup változat elindítási lehetõsége 1.14 alatt<#vigyor5>

Addig gyakorlás single player módban, az a pár nap meg kibírható! 😊

www.smart-bus.hu

Raptor 2
Nekem igen, de unokatestvéremnek egyenlõre még nem és amég nem jön meg az eredeti addig játszana vele....

Eredetid van nem?

www.smart-bus.hu

Raptor 2
Lehet törtel multizni? :S (1.14-en)

Ment privát...

www.smart-bus.hu

repvez
Ami segit az elinditásban
Sanyix
milyen okosság?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

repvez
Csak érdeklödés képpen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van már müködö okosság az 1.14-es javitáshoz,vagy jo az 1.08as hozzá, ha uj kell azt hol találom?
Hát ilyen RPG pálya, vannak civilek meg rendõrök (játékos irányította) s civilek mehetnek dolgozni kábszert csempészni, jogsit letenni, terrorista bázist létesíteni stb a rendõröknek meg meg kell ezt akadályozni.

Sanyix
mi a kok az a sahrani life?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

m1c1mack0
Raptor 2
Hát igen nem valami jók ezek :S

Egyébként valahogy be lehet szerezni a Sahrani Life küldetést? TEhát pl hogy lefordítsam magyarra, aztán csináljak saját szervert ahol ismerõsökkel nyomulhatunk?

m1c1mack0
Megjegyezném hogy itt csapatjáték is van, ami szintén nem találahtó meg a 'mindent bele berzerk' szervereken.