Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.
www.smart-bus.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
leszedtem a hifiFX1.5-os hangmodot ,de nem hajlando müködni.Hiába modositottam az exe tulajdonságát, probáltam az arma launcherrel is, de maradtak a régi hangok.
Esetleg tudtok még olyan modot ami az alap missionoket és kampányt változtatja meg .Pl dinamikusabban mozognak az emberek többet beszélnek.
Az SLX és a trueAI meg hasonlok jok hozzá?
1.14-es armához
Raptor unokatesója vagyok remélhetõleg pár napon belül megérkezik az eredeti armám és én is tudok menni veletek játszani. De majd ne várjatok tõlem sokat, mert még nem nagyon armáztam 😞 viszont az OFP-t évekig gyûrtem.
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.
#12997:
ha jól emlékszem SLX már a beta patchekre készült amibõl ugye az 1.14 is lett, próbáld azzal.
www.smart-bus.hu
Leírná valaki aki használja ,hogy is kellett volna telepíteni az SLX-et? Mert beraktam a @SLX mappát az ArmA könyvtárba aztán rákattintottam az Start SLX.bat-ra ami látszólag nem csinált semmit aztán elindítottam azt a két Installos bat-ot is majd bemásoltam a SLX_Vehicle @Addon mappát is és a parancsikonnál a célmezõbe meg beírtam -mod=@Addons;@SLX
1.08-as verzió.
#ofp.hu@irknet
Nem tudom,hogy ez számodra jó verzió, én innen vettem:
http://boutique.gamesplanet.com/campagne/promo.html?partenaire=29&jeu=Arma
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként valahogy be lehet szerezni a Sahrani Life küldetést? TEhát pl hogy lefordítsam magyarra, aztán csináljak saját szervert ahol ismerõsökkel nyomulhatunk?